Viquipèdia:La taverna/Propostes/Arxius/2006/06

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Pluja d'idees de juny[modifica]

A l'apartat de propostes de la Taverna busquem millorar la Viquipèdia, interpretar criteris i normes o aplicar noves idees que encara no s'han dut a terme. Es mostren les converses actives i s'arxiven automàticament les que tenen més de 15 dies d'inactivitat. Si voleu reprendre converses velles, cerqueu-les a l'arxiu de propostes i inicieu un fil nou enllaçant a les converses prèvies.
Mostra la taverna sencera | Amunt | Inicia un nou tema


Icona d'una tassa de cafè Taverna de la Viquipèdia

Arxius de juny del 2006

Icona d'una nota enganxada en un tauler Novetats
Icona de globus de diàleg Polítiques
Icona d'eines manuals Tecnicismes
Icona d'un paraigua Propostes
Icona d'un globus de diàleg amb un interrogant Ajuda
Icona d'una flor General

Recuperar l'article sobre Mariàngela Vilallonga Vives[modifica]

No sé on s'ha de fer esta sol·licitud, però demanaria que reincorparareu l'article Mariàngela Vilallonga Vives, ara hi ha un però el que va redactar en Vilallonga era molt més complet. Jo vaig participar en la votació de l'eliminació de l'article, actuant precipitadament influenciat pel comentari del que va proposar-ne l'eliminació (Nevenka?). –Pasqual · bústia 12:10, 9 jun 2006 (UTC)

Primer hauríem de reanomenar l'actual per si hi ha alguna dada que es puga aprofitar. –Pasqual · bústia 16:44, 9 jun 2006 (UTC)

Heroi Socialista del ViquiTreball[modifica]

Hola companyes i companys. Us volia fer una proposta un xic esbojarrada. Es que l'altre dia navegant per altres viquipèdies em vaig trobar amb una condecoració que és molt caxonda i curiosa i aleshores em vaig dir...per què no??? i aqui està la meva proposta que és una mica esbojarrada.

Voldria saber si tindrieu algun problema en instituir la condecoració del Heroi Socialista del ViquiTreball. Aquesta es donaria de forma subjectiva i arbitrària a aquelles companyes i companys que es distingueixin per les seves aportacions a la nostra viquipèdia. Ja se que existeixen aquest tipus de distincions, però aquestes són de caire seriòs i "oficials", però la proposta que presento és una distinció que no ha de tenir necessariament un contingut polític de cap típus. És una distinció en mig en broma, mig en serio ja que crec que està bé tenir sentit de l'humor.

Tampoc vull que ningú es cregui que vull acaparar distincions ni molt menys. Ja se que no sóc administrador i que com aquell que diu sóc pràcticament un nouvingut a la viquipèdia i per tant no vull ferir sensibilitats, però si que m'agradaria que ens animessim i fessim iniciatives d'aquest típus que són un xic esbojarrades.

Pel què fa qui otorga la distinció crec que es podria constituir un Politburó Central (torno a repetir que no hi han connotacions polítiques darrera de la meva proposta) que prendria en consideració (com als antics països socialistes es feia) les demandes o propostes de distinció amb la condecoració al Heroi Socialista del ViquiTreball.

Per acabar vull comentar-vos que això tampoc és una maniobra subversiva de l'autoritat dels administradors ni cap cosa per l'estil. Vull que no surti d'aquella vessant de nota d'humor que proposo.

Si algú està interessat en veure la condecoració i tot allò la pot trobar a la meva pàgina d'usuari, tot i que potser seria millor crear una pàgina pròpia amb la seva pàgina de discussió.

Bé, que en penseu? Digueu-me la vostra opinió!!!!

--Hugoaes 00:03, 25 jun 2006 (UTC)

Jo estic d'acord amb aquestes coses que serveixen per enfortir el sentiment de comunitat viquipedista, però també crec que no poden estar relacionades amb la Viquipèdia, sinó només amb els seus usuaris. Per això, si creus que aquesta condecoració pot ser interessant te la inventes tu i la otorgues juntament amb el Politburó que tu decideixis. Qualsevol usuari pot inventar-se la condecoració que vulgui, i entregar-la a qui li roti, com si algú vol entregar el "pixapí del semestre" a qui més col·labori en articles sobre Barcelona o "escuder major" a qui es dediqui a vectoritzar escuts. Em sembla que la única distinció que dóna la comunitat viquipedista van ser les viquiestrelles que es van donar fa un any.--SMP (missatges) 14:49, 26 jun 2006 (UTC)