Viquipèdia:La taverna/Tecnicismes/Arxius/2006/06

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Cafetera de juny[modifica]

Als tecnicismes de la Taverna hi tenen lloc converses sobre qüestions tècniques del programari de MediaWiki, codis wiki, i afers relacionats amb qüestions informàtiques. Actualment es mostren les converses del mes de maig, però si voleu recuperar converses d'un mes anterior, inactives o antigues, busqueu-lo a l'arxiu dels tecnicismes per a copiar-lo sencer i portar-lo ací, inserint-lo al final amb la vostra nova intervenció.
Mostra la taverna sencera | Amunt | Inicia un nou tema


Icona d'una tassa de cafè Taverna de la Viquipèdia

Arxius de juny del 2006

Icona d'una nota enganxada en un tauler Novetats
Icona de globus de diàleg Polítiques
Icona d'eines manuals Tecnicismes
Icona d'un paraigua Propostes
Icona d'un globus de diàleg amb un interrogant Ajuda
Icona d'una flor General

Wikitexts[modifica]

Algú que en sàpiga podria modificar la plantilla {{Wikisource}} perquè enllaci a la wikisource catalana i no a la wikisource general?

La qüestió és que no pot ser un link extern [http://ca.wikisource.....] sinó intern (no sé com). rf 08:07, 12 jun 2006 (UTC)

Ja ho he solucionat jo mateix. rf 17:13, 12 jun 2006 (UTC)

Impedir que un robot modifiqui un article[modifica]

Hola, fa uns dies vaig editar dos articles referents a papirs egipcis matemàtics. Aquests articles són el Papir de Rhind i el Papir de Moscou. La versió anglesa té editat un article que és Moscow and Rhind Mathematical Papyri però com que l'únic que tenen en comú els dos papirs és que són egipicis i que parlen de matemàtiques vaig creure convenient escriure'n articles separats. El problema és que ara mateix les versions estrangeres són un caos, perquè mentres la majoria d'idiomes enllacen el Papir de Rhind a l'article en anglès, la russa hi enllaça el Papir de Moscou i de tant en quant hi ha un robot que enllaça l'article rus del Papir de Moscou a l'article en català del Papir de Rhind perquè fa servir com a referència l'article en anglès.

Hi ha alguna manera d'impedir que aquest robot que afegeix enllaços en rus modifiqui l'article del Papir de Rhind?

--albert1ls 12:37, 22 jun 2006 (UTC)

Normalment s'aturen en quant estan arreglats tots els wikilinks de totes les llengues. Ara bé, si això no afecta a la wiki catalnòfona jo no m'hi escarrassaria.--SMP (missatges) 16:34, 22 jun 2006 (UTC)
Es pot posar un advertiment amb la plantilla {{Interwikiconflict}}. --VRiullop (parlem-ne) 18:29, 25 jun 2006 (UTC)