Viquipèdia:La taverna/Propostes/Arxius/2006/04

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Pluja d'idees d'abril[modifica]

A l'apartat de propostes de la Taverna busquem millorar la Viquipèdia, interpretar criteris i normes o aplicar noves idees que encara no s'han dut a terme. Es mostren les converses actives i s'arxiven automàticament les que tenen més de 15 dies d'inactivitat. Si voleu reprendre converses velles, cerqueu-les a l'arxiu de propostes i inicieu un fil nou enllaçant a les converses prèvies.
Mostra la taverna sencera | Amunt | Inicia un nou tema


Icona d'una tassa de cafè Taverna de la Viquipèdia

Arxius d'abril del 2006

Icona d'una nota enganxada en un tauler Novetats
Icona de globus de diàleg Polítiques
Icona d'eines manuals Tecnicismes
Icona d'un paraigua Propostes
Icona d'un globus de diàleg amb un interrogant Ajuda
Icona d'una flor General

Anuncis de la comunitat al Portal del viquipedista[modifica]

Podriem substituir del Portal del viquipedista l'apartat de Notícies per a que parle, com a la viqui francesa, de les notícies de la nostra Viquipèdia (comença un nou portal, s'obri una votació, es tanca, un nou projecte, etc.) en comptes del nombre d'articles de cada Viquipèdia, o també posar-ho en un article a banda com al Gazzetino italià i fer un enllaç al costat esquerre baix d'ajuda o donatius. Què us sembla? Per cert, el botons de la barra d'edició no funcionen.--Pepetps hehehe (Podem discutir-ho) 17:04, 17 abr 2006 (UTC)

Enllaços subratllats[modifica]

S'ha comentat algun cop la possibilitat de que els enllaços no estiguin subratllats? Per una banda, és força més estètic i, a més, no dificulta tant la lectura. A la viquipèdia anglesa ho fan així. Els enllaços mantenen els colors i només al passar el ratolí per sobre apareix la línia inferior. --Yuanga 10:16, 25 abr 2006 (UTC)

Si vas a la pestanya de preferències pots configurar-t'ho així: sempre subratllats, mai subratllats o en funció de les preferències del teu navegador. --Oersted 10:26, 25 abr 2006 (UTC)
Gràcies! Pensava que només els administradors podíeu fer aquests canvis, i que eren de manera general per a tots els usuaris. --Yuanga 10:43, 25 abr 2006 (UTC)

Nota de premsa als 30.000 articles[modifica]

No s'hauria de fer una nota de premsa per haver arribat als 30.000 articles? Plàcid Pérez Bru 14:06, 29 abr 2006 (UTC)

Suposo que com a mínim es modificarà el missatge aqest que surt a dalt de totes les planes per tal de que anuncii l'article número 30.000, no?

És marejar a la gent fer una nota de premsa cada mig any. Al final ens enviaran a pastar. Jo canviaria la Viquibola per una que ho celebrara durant els següents mil articles i esperaria als 50.000 articles per al comunicat. Llull · (vostè dirà) 18:18, 1 mai 2006 (UTC)

No podríem fer Viquiboles d'aquelles com fan a Google, per les festes? O sigui, per Sant Jordi amb un llibre i una rosa, etc. no? I una altra cosa, podrem saber quin va ser l'article número 30.000? Me'n recordo que el 20.000 va ser diputat.
Els teus dubtes i precs a la Terrassa. Llull · (vostè dirà) 12:57, 7 mai 2006 (UTC)