Viquipèdia:La taverna/Ajuda/Arxius/2006/04

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Barra d'abril[modifica]

A l'apartat d'ajuda de la taverna atenem les demandes o preguntes sobre temes d'edició. Per a obtenir suport tècnic pregunteu a Tecnicismes. Sigueu pacients, però, que tard o prompte algun usuari vos n'atendrà. Es mostren les converses actives i s'arxiven automàticament les que tenen més de 15 dies d'inactivitat. Si voleu reprendre converses velles, cerqueu-les a l'arxiu de l'ajuda i inicieu un fil nou enllaçant a les converses prèvies.
Mostra la taverna sencera | Amunt | Inicia un nou tema


Icona d'una tassa de cafè Taverna de la Viquipèdia

Arxius d'abril del 2006

Icona d'una nota enganxada en un tauler Novetats
Icona de globus de diàleg Polítiques
Icona d'eines manuals Tecnicismes
Icona d'un paraigua Propostes
Icona d'un globus de diàleg amb un interrogant Ajuda
Icona d'una flor General

0,5 article[modifica]

Existeix alguna manera de deixar un article a mitges sense deixar-lo a mitges? El que vull dir és: Si una traducció em porta més d'un dia, com ho puc fer per desar la feina del primer dia, sense publicar mig article a la Viquipèdia? Em preguntava si hi ha una plantilla tipus "s'està treballant em aquest article" o alguna cosa per l'estil. --Elphaba 10:14, 12 abr 2006 (UTC)

Hi ha la plantilla {{Inacabat}}, però li van modificar el text i no sembla que vulgui dir tant això. Llull · (vostè dirà) 10:20, 12 abr 2006 (UTC)
Uhm, entre aquesta plantilla i que l'article estarà a mitges, em sembla que ja s'entendrà.
Per cert, hi ha alguna forma més o menys automatitzada de signar aquests comentaris amb nom, pàgina de discussió i hora i data, com molts de vosltres veig que feu, en lloc del que surt amb el '--~~~~'? Gràcies! somriure --Elphaba 18:44, 14 abr 2006 (UTC)
Ho pots veure a Viquipèdia:Trucs. --Pepetps hehehe (Podem discutir-ho) 19:16, 14 abr 2006 (UTC)
Gràcies!! --Elphaba somriure (Un marge més gran) 14:07, 16 abr 2006 (UTC)

Imatges que no es veuen[modifica]

Het schieten met de recurveboog

Això ja m'ha passat més d'un cop. Intento agafar una foto d'una altra viquipèdia i a vegades no es veuen a la nostra versió. Com per exemple la que intento que es vegi aquí a la dreta. El codi original és:

[[Afbeelding:recurveshootklein.jpg|right|thumb|250px|Het schieten met de recurveboog]]

i el que jo poso és:

[[Image:recurveshootklein.jpg|right|thumb|250px|Imtage d'un arc recorvat]]

He consultat la foto i l'autor permet que es difongui, així que no crec que sigui problema de llicència. --Yuanga 07:40, 25 abr 2006 (UTC)

És una imatge carregada a la wiki neerlandesa nl:Afbeelding:Recurveshootklein.jpg i, per tant, només visible per aquella wiki. Les imatges compartides per les diferents viquipèdies són les de commons. Si vols utilitzar aquesta imatge l'has de carregar a commons:. --VRiullop (parlem-ne) 08:24, 25 abr 2006 (UTC)
I se suposa que jo ho puc fer això? O sigui, agafar una imatge d'una altra wiki i pujar-la al commons? --Yuanga 08:26, 25 abr 2006 (UTC)
Confio que sí que podràs. A commons són més estrictes amb les llicències, però en aquest cas, sent {{GFDL}}, no hi ha d'haver problema.--VRiullop (parlem-ne) 15:15, 25 abr 2006 (UTC)