Vés al contingut

Viquipèdia Discussió:Petició de marca de bot/Arxiu 1

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Què us semblaria si traduíssim el text d'aquesta pàgina a unes quantes llengües més?--Iradigalesc (discussions · +) 22:12, 17 abr 2007 (CEST)

Ho veuria excessiu si no emprem una plantilla desplegable o la metacaixa. –Pasqual · discussió 22:20, 17 abr 2007 (CEST)
Es pot fer com a meta a base de subpàgines, però abans hauríem d'acabar amb Viquipèdia:Presa de decisions/2007/Requisits dels bots per saber què és el que hem de traduir. --VRiullop (parlem-ne) 23:08, 17 abr 2007 (CEST)
Pretenia posar-hi el que hi ha ara de moment. Tot i així, serà millor tenir-ho ben clar abans de traduir-ho.--Iradigalesc (discussions · +) 23:11, 17 abr 2007 (CEST)

enunciat ambigu

A l'inici d'esta plana diu:

Aquesta plana és per demanar la marca de bot. Indicau el nom del bot i signau si us plau, recordau que abans heu de crear una plana de bot amb un nom que contengui, precisament aquestes 3 lletres (bot). A la plana del bot hi heu de posar la plantilla.

El text no és prou entenedor, i crec que erroni, ja que havia entés que era obligatori que el nom del bot continguera bot.

Pense que seria més clar si posarem:

Aquesta plana és per demanar la marca de bot. Si us plau, indicau el nom del bot i signau, recordau que abans heu de crear un compte d'usuari pel bot, recomanablement, amb un nom que contengui, precisament aquestes 3 lletres (bot). A la plana del bot hi heu de posar la plantilla.

A banda la traducció no diu el mateix. –Pasqual · discussió 00:30, 2 març 2008 (CET)

OK--SMP​·d​·+ 17:30, 5 març 2008 (CET)

Bilingüisme

Com és que el text en català i en anglès no coincideixen? En anglès es demananen 50 contribucions del bot i en català no, és un error o està fet expressament? Pau Cabot · Discussió 10:17, 15 set 2010 (CEST)

Penso que les proves són sempre necessàries, tant per comprovar el funcionament correcte com per veure si hi ha consens en casos de funcions no estandarditzades. Ho afegeixo en català. El nombre de 50 és orientatiu, vàlid per exemple en el cas d'interwikis. En altres tipus de funcions no caldrà que siguin 50, i en qualsevol cas haurien de ser proves que omplin massa els canvis recents. Sobre que el redactat sigui coincident, tu mateix. --V.Riullop (parlem-ne) 11:26, 15 set 2010 (CEST)

Bot policy

Hello. To facilitate steward granting of bot access, I suggest implementing the standard bot policy on this wiki. In particular, this policy allows stewards to automatically flag known interlanguage linking bots (if this page says that is acceptable), which form the vast majority of such requests. The policy also enables global bots on this wiki (if this page says that is acceptable), which are trusted bots that will be given bot access on every wiki that allows global bots.

This policy makes bot access requesting much easier for local users, operators, and stewards. To implement it we only need to create a redirect to this page from Project:Bot policy, and add a line at the top noting that it is used here. Please read the text at m:Bot policy before commenting. If you object, please say so; I hope to implement in two weeks if there is no objection, since it is particularly written to streamline bot requests on wikis with little or no community interested in bot access requests. Jusjih (disc.) 00:50, 4 oct 2010 (CEST)

Translated and posted at the local Village Pump: La taverna#Política de bots de meta (10-2010). Any comment will be summarized here. --V.Riullop (parlem-ne) 09:38, 4 oct 2010 (CEST)
There is no objection, so ca.wiki accepts Meta bot policy for interwikis and global bots.--V.Riullop (parlem-ne) 09:17, 18 oct 2010 (CEST)
Done. Dferg (disc.) 18:20, 18 oct 2010 (CEST)

Altra informació / altres bots

A la plantilla que surt automàticament per omplir quan es fa una nova sol·licitud, hi ha un camp que diu:

|altres= (MÉS INFORMACIÓ / Other info)

Ara bé, la informació d'aquest camp surt a la pàgina com "altres bots" en comptes de "altra informació" o alguna cosa semblant. Les dues coses haurien de dir el mateix. Suposo que el més adient seria canviar "altres bots" per "informació complementària", però no ho toco perquè no sé quina és la informació que és més útil per una sol·licitud.--Pere prlpz (disc.) 14:41, 5 nov 2012 (CET)

Sip, s'arrastra de les versions inicials, es va canviar d'idea sense canviar el títol. Ho he canviat a "Observacions", prou genèric per posar "més informació / other info" amb la intenció d'explicar el que faci falta. --V.Riullop (parlem-ne) 08:42, 6 nov 2012 (CET)