Viquipèdia Discussió:Viquimarató Música i dansa popular

Salta a la navegació Salta a la cerca

Sobre aquest tauler

Paucabot (discussiócontribucions)

Estaria molt bé revisar abans de començar l'admissibilitat dels articles proposats. Per exemple, no hi ha ombra de dubte sobre l'admissibilitat dels tres articles que ja són a la GEC. Aquest seria el camí.

Recoman la lectura de Tema:Vxj4nwwvclwoqrpl.

ÀlvarBF (discussiócontribucions)

Podries donar un altre exemple de font irrefutable, com seria el cas de la GEC? Així comencem amb bon peu

Paucabot (discussiócontribucions)
Ferranbrosa (discussiócontribucions)

Tens tota la raó. De fet, amb les propostes que he afegit jo, el criteri de la GEC és un dels que he fet servir. Revisarem les altres propostes per evitar que passi el mateix que en l'enllaç que has passat.

Paucabot (discussiócontribucions)

Hauríem d'anar alerta amb usar segons què per a verificar l'admissibilitat dels articles. No tot val com a font fiable.

Recoman, en lloc de posar els articles que volem fer i després cercar les fonts que en verifiquin la seva admissibilitat, primer cercar les fonts i veure quins articles podem escriure. Si ho feim com fins ara, està vist que tenim tendència a forçar l'admissibilitat de les coses...

Ferranbrosa (discussiócontribucions)

D'acord. Sobre les altres referències (revistes d'investigació com la Revista Caramella o la Revista d'Etnologia de Catalunya) són fonts fiables per l'admissibilitat?

Paucabot (discussiócontribucions)

Jo diria que sí que són fonts fiables.

ÀlvarBF (discussiócontribucions)
Paucabot (discussiócontribucions)

Les referències dels articles de la Viquipèdia haurien de ser a fonts fiables, amb una reputació de revisar la informació i la precisió. No sé com de reputades aquestes fonts, però diria que podem fer milers d'articles amb el que hi ha al Costumari Català, que està clar que sí que és una font fiable.

Si el que voleu és fer un article per a cada esbart dansaire que hi ha a l'actualitat, us recomanaria que us centràssiu en coses més antigues per tal d'estar segurs que són admissibles. Voler fer coses que coneixeu del vostre dia a dia ens durà molt a prop del conflicte d'interessos, del que hauríeu d'intentar fugir ara que ja heu après el que no hauríeu d'haver fet.

Per favor, feis tot el possible per evitar el conflicte d'interessos en lloc d'intentar forçar la normativa de la casa per escriure els articles que teníeu pensat escriure abans de tenir coneixença d'aquesta política.

Gràcies.

Resposta a «Admissibilitat de les propostes»
Medol (discussiócontribucions)

Com t'he comentat, aquest podria ser un primer esborrany de la pàgina. Modifica el que consideris sense por i jo ja ho revisaré. El més important ara és que decidim el dia i et comprometis a buscar gent perquè aquell dia no ens quedem sols. Potser pots trobar la implicació d'alguna escola, associació, entitat, universitat o el que sigui que ens pugui ajudar en la difusió.

Medol (discussiócontribucions)

@Ferranbrosa Com ho veus? Quin dia creus que aniria bé?

Ferranbrosa (discussiócontribucions)

Perfecte, moltes gràcies! Ho comento a uns quants companys per veure si hi ha quòrum aquell dia i et confirmo la data.

Medol (discussiócontribucions)

Quan ho tingueu clar envieu un correu a comunicacio@wikimedia.cat explicant que voleu fer això, proposant la data, podeu dir que us ajudaré i que se sàpiga també per fer-ne promoció.

Ferranbrosa (discussiócontribucions)

Hi ha quòrum per la data, per tant ja la podem confirmar. Ara envio el mail.

Medol (discussiócontribucions)

Perfecte, molt bé. Al vespre intento completar una mica la pàgina i hi acabem de donar forma. Tu mateix si tens conceptes clars que es poden afegir o el que sigui afegeix-ho a la pàgina sense problema. Depsrés ja ho revisaré.

Resposta a «Organització»
Cap més tema anterior