Vés al contingut

Viquiprojecte Discussió:Monuments/Repte 2014/Arxiu 1

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Pirineus Orientals

He vist que en aquesta edició hi ha un "Premi Especial Pirineus Orientals", per l'editor que hagi traduït més articles sobre els Pirineus Orientals. Entenc que fa referència al departament dels Pirineus Orientals però... la temàtica dels articles està fixada? només s'hi inclouen monuments? --Solde (disc.) 08:44, 2 set 2014 (CEST)

Diria que aquí es deu aplicar la definició general del repte que diu que va dels monuments que tenim a les llistes, no? Tot i això, encara que siguin fora de concurs no ens anirien malament algunes dotzenes de muntanyes.--Pere prlpz (disc.) 10:18, 2 set 2014 (CEST)

Esborrar redireccions

Per la transparència del concurs, i per poder acabar les feines fetes a mitges pels concursants, si fos el cas, crec que els articles fusionats no s'haurien d'esborrar fins al mes d'octubre. A més com que són redireccions de l'espai de projecte al principal, i no a l'inrevés, tampoc fan nosa. A més, com que encara no està confirmat com s'han de puntuar aquestes fusions, val més que tinguem a mà els historials per si calgués veure què s'ha fet per revisar les puntuacions.

@KRLS: Si no hi objeccions a això, demano que es desfaci l'esborrat de Viquiprojecte:Monuments/Seguiment d'articles/Catedral de Sant Feliu de Llobregat.--Pere prlpz (disc.) 16:54, 2 set 2014 (CEST)

No estic d'acord. Segons la plantilla "L'article X ja existeix. Aquesta pàgina és provisional per poder revisar o ampliar l'article. Una vegada revisada, demaneu esborrar-la canviant aquest avís i l'anterior per {{destrucció|Pàgina provisional de treball, informació revisada}}" . El que s'hauria de fer és imputar-te punts a l'article destí Catedral de Sant Feliu de Llobregat (1 punts; fusió). Si hi hagués reclamacions (cosa que no passarà), es podria fer petició als administradors per una revisió posterior.--KRLS , (disc.) 17:01, 2 set 2014 (CEST)
Jo veig que el punt de la fusió pot comptar-se o no (si la pàgina provisional és una pàgina, té un punt per redirigir-la, si no és una pàgina, agafar-ne informació és com agagar-la directament de Patmapa i només hi ha punts de l'ampliació). Les dues maneres són bones i quina de les dues maneres s'hauria d'aclarir urgentment a Viquiprojecte Discussió:Monuments/Repte 2014/Participants. Ara bé, si hi ha el punt per redirigir o fusionar, vol dir que l'existència de l'article provisional marca la diferència, i per tant, l'article provisional ha de seguir existint fins al final del concurs. En cap cas la puntuació hauria de dependre de coses que només puguin veure els administradors, si no és realment imprescindible.
I ja que parlem de punts, crec que és molt urgent aclarir els dubtes de les puntuacions, tant aquest de les fusions com el de les creacions d'articles.--Pere prlpz (disc.) 21:38, 2 set 2014 (CEST)
Crec que ja he contestat en un altre lloc, però ho repeteixo per clarificar. Les subpàgines de "Viquiprojecte:Monuments/Seguiment d'articles/" cal prendre-les com a suggeriments per a una possible ampliació. És indiferent si aquesta ampliació es fa amb l'ajuda del bot, directament de patmapa o per altres mitjans. El que compta és el resultat final de l'ampliació feta en l'article. --V.Riullop (parlem-ne) 11:39, 10 set 2014 (CEST)

Falten llistes?

Hola, molt bones, parant atenció a les llistes de monuments, he vist que hi ha municipis en els que no hi ha la llista de monuments a la llista dels articles que s'han de crear. També es pot fer articles sobre les llistes que falten? Per exemple, no he vist la del municipi de Casserres, entre molts altres. Els monuments d'aquestes llistes també s'hi poden afegir?--Pitxiquin (disc.) 21:56, 9 set 2014 (CEST)

Es poden fer articles que estiguin en qualsevol de les llistes indicades a Viquiprojecte:Monuments/Llistes. Algunes estan per comarques, altres per municipis i la majoria de forma mixta tenint les llistes més grans per municipis i la resta en la llista comarcal. Tots valen, independentment de l'organització de les llistes. --V.Riullop (parlem-ne) 11:30, 10 set 2014 (CEST)

Creació d'articles de monuments de Pobles petits del Berguedà

Estic interessat en diversos pobles petits del Berguedà. Alguns d'aquests no tenen llista pròpia, i formen part de la Llista de monuments del Berguedà, tot i que en Pitxiquin en va separar algun creant article amb la llista a part. Llavors, tinc diversos dubtes:

  1. Per activar el VriuBot i que creï els articles d'un poble, s'ha de demanar a en Vriullop o hi ha alguna forma perquè jo l'activi directament? Com es fa?
  2. Si es tracta d'un municipi sense llista pròpia, inclòs dins la llista del Berguedà: S'ha de fer per a tot l'article del Berguedà?
  3. Ja he vist a Viquiprojecte:Monuments/Seguiment d'articles que cal crear els enllaços (que queden en vermell)- Això ho estic fent, i em falten alguns pobles del final de la llista del Berguedà. A més, però, diu que s'ha buscar els que són BCIL, i aquí hi ha el problema. En alguns casos, he intentat buscar, però no trobo res. El lloc on trobo informació de la protecció és a patrimonicultural.diba.cat, però els municipis que m'interessen no tenen les fitxes publicades. Què cal fer en aquest cas? Què proposeu?

--Quimpuig12 (disc.) 13:36, 10 set 2014 (CEST)

@Quimpuig12: Cada bot té un operador que el controla i el programa. En aquest cas jo m'encarrego de VriuBot. Està preparat per fer tots els articles que tinguin enllaços en una llista. Prenc nota per engegar-lo per la llista del Berguedà quan estigui a punt. Las informació dels BCIL és dispersa i en ocasions poc clara. En el seu moment ja es van marcar els que es va poder del Berguedà. La resta no ho són o no se sap ben bé. El que importa, però, és marcar amb enllaços els que es vulguin generar automàticament amb el contingut de patmapa. --V.Riullop (parlem-ne) 20:39, 10 set 2014 (CEST)

Conjunt d'obres

Hola. Al principi de mes vaig fer un article sobre Escultures de la Plaça de Catalunya; tot i que a la llista surt cada escultura per separat, veig a Recursos - Articles que «Una possibilitat és agrupar-los per conjunts». Així, ho puc comptar per al repte? Gràcies.--Canaan (disc.) 19:04, 12 set 2014 (CEST)

Sí. El repte és sobre articles identificats en les llistes. No sempre és apropiat un article per cada element i hi ha casos on és més lògic agrupar-los. Enllaça cada una de les escultures de la llista a l'article sobre el conjunt de la plaça i llestos. --V.Riullop (parlem-ne) 20:57, 12 set 2014 (CEST)
OK, gràcies.--Canaan (disc.) 21:05, 12 set 2014 (CEST)

Inscriure'm

Vull inscriure'm a la llista de participants i no sé com fer-ho... He intentat seguir el que diu la web... però no m'en surto.... La veritat és que, per persones que volem entrar per primera vegada, no és gens fàcil Crec que teniu pendent millorar l'accés, perquè de la manera que està fet ara, no ajuda GENS a facilitar la participació de la gent el comentari anterior sense signar és fet per Immasureda (disc.contr.) 12:21, 14 set 2014 (CEST)

Imma, només tens que copiar/pegar això:
=== {{u|Immasureda}} punts ===
# [[article]] (punts)

al final de Viquiprojecte:Monuments/Repte 2014/Participants.

Salutacions.--Canaan (disc.) 12:48, 14 set 2014 (CEST)

@Immasureda: T'hi he apuntat, al final de la pàgina Viquiprojecte:Monuments/Repte 2014/Participants. En futures ocasions ho haurem de millorar per adaptar-ho a l'editor visual. Ara, hi pots anar afegint els articles que editis. --V.Riullop (parlem-ne) 12:57, 14 set 2014 (CEST)

hola bon dia m'agraderia donar la quantitat amb €; voldriar donar la quantitat de 200.000€ moltes gracies. ||*|| el comentari anterior sense signar és fet per 80.29.124.186 (disc.contr.) 18:16, 23 set 2014 (CEST)