Viquiprojecte Discussió:Viquiconcurs LGBTIQ+ 2022

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.

Sobre aquest tauler

Sjoel (discussiócontribucions)
Judesba (discussiócontribucions)

Fet Fet!

Lks.poch (discussiócontribucions)

Fet!

Sjoel (discussiócontribucions)

Podeu consultar els resultats de l'enquesta de valoració del viquioncurs en el següent document:

Resultats de l'enquesta de valoració del Viquiconcurs LGBTIQ+ 2022
Resposta a «Valoració del viquiconcurs»
Sjoel (discussiócontribucions)

Hola de nou. Estic provant un programa que comptaria totes les edicions del viquiconcurs i altres viquiprojectes realcionats. Només haureu d'entrar a l'enllaç i acceptar els permisos. Així ho podrem implementar en futures activitats. Si trobeu a faltar al programa algun article que vau editar durant el viquiconcurs, afegiu-lo (Editors --> Clicar el vostre usuari a la llista de l'esquerra -> clicar el botó "assiga'm un article"). Gràcies!

@KajenCAT, @Lks.poch, @Jaumellecha, @Sorenike, @Aniol, @Davidpar, @Judesba, @Brunnaiz

Resposta a «Programa de recompte de les edicions»
Sjoel (discussiócontribucions)

Volia agrair tothom que ha participat i fet possible aquest Viquiconcurs! Hem aconseguit afegir 182.320 caràcters i millorar 19 articles diferents de temàtica LGBTIQ+ durant la setmana de l'orgull. Enhorabona! Quin orgull! La usuària @Judesba, seguidament de @Lks.poch, sou qui heu afegit el major nombre de caràcters i, per tant, guanyeu els premis del concurs. Gaudiu molt dels llibres! :-) Si teniu interès a seguir participant en activitats del Viquiprojecte LGBTIQ+ ens encantaria que us hi registreu escrivint el vostre nom d'usuàri/a a la caixa de la pàgina. Pròximament farem més activitats. Fins aviat!

@Brunnaiz, @Davidpar, @Aniol, @Sorenike, @Jaumellecha, @KajenCAT

Sorenike (discussiócontribucions)

Moltes gràcies per la feinada feta. Espero poder fer una mica més a la propera! :)

Judesba (discussiócontribucions)

Em sumo a les felicitacions a tothom que ha participat, i a Lks.poch per haver obtingut un dels premis. A la propera, més persones, més edicions i més octets! Recordeu que el Viquiprojecte LGBTIQ+ està obert a tothom i està obert tot l'any. Accepta suggeriments, propostes d'activitats, afegir articles a les llistes, endreçar, etc... i crear i ampliar articles, també. És un projecte comunitari. Gràcies, Sjoel, per organitzar aquest concurs, i gràcies també pel premi. :-) Salut!

Lks.poch (discussiócontribucions)

El mateix dic, moltes felicitats perquè en pocs dies s'ha fet força feina. @Judesba, gaudeix dels llibres! :) Salut!

Resposta a «Tancament del viquiconcurs»
Judesba (discussiócontribucions)
Sjoel (discussiócontribucions)

Hola @Judesba. Em sembla que el programa no ha tingut en compte les edicions de KajenCAT perquè no s'havia inscrit. Li he escrit un missatge a la seva discussió ;)

Davidpar (discussiócontribucions)
Sjoel (discussiócontribucions)

Hola David! El programa no va detectar l'article perquè no havia tingut en compte les contribucions fetes amb la classe "visualeditor-wikitext". He afegit aquesta etiqueta al programa i ja ho detecta. Gràcies per comentar-ho! :-D

Davidpar (discussiócontribucions)

Mercii

Judesba (discussiócontribucions)

Que guai! Van sortint tot de cosetes per poder afinar el programa. :-) Gràcies, Sjoel!

Resposta a «Participants i puntuacions»
Ponscor (discussiócontribucions)

A estes altures de la vida tots i totes tenim clara la unitat de la llengua catalana i no crec que siga necessari fer esta indicació. Si ho feu pels editors valencians, per mi no, gràcies. Hauríem de fer indicacions de totes les variants dialectals, si fora el cas. No vaig a modificar-ho perquè pense que a la discussió pot tindre més ressó i repensar per al futur esta indicació, ara bé, jo ho canviaria. Tampoc sé qui ha redactat el viquiprojecte, no ho he mirat, de fet igual va i és un valencià, no ho sé, però només volia indicar-vos la meua opinió. Salutacions

Sjoel (discussiócontribucions)

@Ponscor em sap greu que s'hagi molestat en llegir "Viquipèdia en català / valencià". Per part meva està clara la unitat de la llengua, tanmateix com vam fer difusió del concurs a les universitats valencianes i existeixen múltiples punts de vista, vaig pensar que redactat així seria més neutral. He esmentat només dues varietats dialectals, perquè són les que consten com a denominacions a l'article Viquipèdia en català. Si vol canviar-ho, com llegeixo que faria en el seu comentari, endavant. També us animaria a deixar el mateix comentari a la discussió de l'article "Viquipèdia en català" i a participar en els articles que es proposen en el viquiconcurs. Salutacions.

Resposta a «Viquipèdia en català / valencià»
Sjoel (discussiócontribucions)

Els documents de la bibliografia recomanada que no són d'accés obert poden trobar-se a portals com Library Genesis o Sci-Hub.

Resposta a «Bibliografia recomanada»
Cap més tema anterior