Zealandia

De Viquipèdia
Dreceres ràpides: navegació, cerca
No s'ha de confondre amb Zelàndia.

Zealandia és un refugi de natura a Nova Zelanda, proper a la capital, Wellington. En una vall boscosa a pocs minuts del centre de Wellington, alguns dels més rars animals nadius de Nova Zelanda prosperen i viuen lliures en un refugi únic.

La Karori Sanctuary Trust és una organització sense afany de lucre, dirigida per la comunitat organització amb una extraordinària visió de 500 anys: per restaurar una cantonada de la part continental de Nova Zelanda en la major mesura possible a la manera com va ser "el dia abans d'arribada dels humans".

L'establiment del Fons en 1995 va ser un gran avanç en la conservació i recuperació de la fauna nativa en la part continental de Nova Zelanda, revertint un declivi que ha durat almenys 700 anys. Era una idea radical que va resultar ser un gran avanç en la conservació i recuperació de la fauna nativa en la part continental de Nova Zelanda.

El santuari comprèn 225 hectàrees (aproximadament una milla quadrada) de la regeneració de boscos de terres baixes i els aiguamolls protegits per una única 8,6 quilòmetres depredador-Proof Fence, dissenyats especialment per excloure els no-nadius de mamífers que van des eriçons de zarigüeyas. És el més accessible dels famosos de Nova Zelanda illes continentals de conservació i és un refugi segur per a alguns dels nostres animals nadius més emblemàtics i en perill d'extinció, incloent tuatara, el petit kiwi clapejat, cadira de muntar, hihi i Weta gegant.

Els nostres èxits revolucionaris en la restauració ecològica urbana, l'eradicació d'espècies invasores i la recuperació de la fauna nativa en perill d'extinció va superar totes les expectatives en els seus primers deu anys. Des de llavors, hem proporcionat el model per a molts altres projectes de conservació a tot el país i el món a sobre.

Obert al públic 364 dies a l'any, Zealandia: L'experiència Santuari Karori és una de les atraccions de Nova Zelanda de conservació més populars, i una font d'ingressos cada vegada més important per a la confiança. A través de Zealandia, la Fundació ofereix valuoses oportunitats per a tots els neozelandesos i als visitants conèixer, experimentar i apreciar el patrimoni natural de Nova Zelanda, i per ajudar a influir en el seu comportament en el seu propi entorn.

El nostre objectius de conservació i educació es financen per mitjà de donacions, afiliacions, càrrecs pels visitants, patrocinis i subvencions. En visitar, donar o unir-se com a membre, que serà directament ajudar-nos a créixer.

Enllaços externs[modifica | modifica el codi]


Coord.: 41° 17′ 39.75″ S, 174° 45′ 0.09″ E / 41.2943750°S,174.7500250°E / -41.2943750; 174.7500250