Club de Futbol Nules

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula d'organitzacióNules
Dades
SobrenomRogets
Tipusclub de futbol Modifica el valor a Wikidata
Creació19 d'octubre de 1931
Activitat
Esportfutbol Modifica el valor a Wikidata
Instal·lació esportiva del clubNou Estadi Noulas,
Nules, Comunitat Valenciana (3.500 espectadors)
Socis300 Modifica el valor a Wikidata
Altres
Color          vermell, blau
Equipament esportiu
PatrocinadorCaixa Rural Nules

Facebook: clubdeFutbolNules Modifica el valor a Wikidata

El Club de Futbol Nules o C.F.Nules, és un club de futbol d'Espanya, que juga a la població de Nules, a la província de Castelló, fundat el 19 d'octubre de 1931. Actualment, milita a categoria Regional Preferent valenciana en el grup I.

Història[modifica]

El 29 d'octubre de 1930, el president Vicent Romero, firma un contracte d'arrendament dels terrenys per al camp del Calvari, per 120 pessetes anuals i el pagament de l'import de la contribució i la guarderia.

El 16 de setembre de 1931 apareix inscrita la Societat Deportiva FC Nules en el registre d'associacions del Govern Civil de Castelló, encara que assenyala com a data de constitució el 19 d'agost de 1931.

Finalment, la sol·licitud d'admissió del FC Nules a la Federació Valenciana fou presentada el 19 d'octubre de 1931, naixent així un nou equip de futbol a La Plana.

Primers anys[modifica]

Acabat de crear-se el club l'any 1931, disputà nombrosos encontres amistosos, però on debutà oficialment en competicions va ser l'any 1932, participant en Segona Categoria de la Sèrie C. S'enfrontà a equips com el CE Onda, CD Almassora, CF Gandia, l'Ontinyent CF, el Lliria i acaba com a campió pujant a la categoria de la Sèrie B.

Estadístiques[modifica]

Palmarès[modifica]