Discussió:República Democràtica del Vietnam

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Que no es done un unic punt de vista, com a l'article en castellà del que s'ha traduit de forma practicament literal informació al nostre article, influenciat majollitariament per sud-americans ferotgement capitalistes i anti-comunistes, donant una visió no-vietnamita i pro-occidental.

Tradicionalment Vietnam hi ha sigut un país de tradicions i de gent arraigada a la terra. De creencies majoritariament budistes.

Son els occidentals els catòlics que hi van introduir la religió catòlica a Vietnam, i per tant son creencies extrangeres. Ho Chi Minh era un vietnamita de creencies budistes tradicionals que hi va lluitar contra les potencies extrangeres que dominaren el seu país, l'Imperi del Japó, França o els Estats Units d'Amèrica, principalment com a polític i per l'independencia del seu país Vietnam.

Ngo Dinh Diem era un catòlic aliat de paisos extrangers, i molt lligat a la corrupció politica, ja que hi gastava diners a caudals, menys no n'hi ha per a exponeciar aixó que l'apel·latiu de la seua extravagant dona, Dragon Lady. I més no hi ha per a evidenciar-lo que el seu assassinat.

I si els llibres d'història neutrals son masa aborrits per a visualitzar esta informació que comente, no hi ha més que veure una pel·licula que il·lustra un punt de vista prou neutral amb la barbarie practicada pels dos bandols a la Guerra del Vietnam, la pel·licula: El cel i la terra, Heaven & Earth del gran director Oliver Stone (El cielo y la tierra, en castellà) ---NeVic

No només Ho Chi Minh va ser l'unic fundador de l'estat de la República Democràtica de Vietnam, en va ser una revolució del poble vietnamita on molts liders hi van contribuir a la fundació Le Duc Tho, Vo Nguyen Giap, etc. Encara que Ho Chi Minh hi va ser el president hi havien altres politics importantisims d'igual manera, es més que una guerra de la guerra freda, va ser una guerra d'independencia i descolonització.