Enrique Corrales Martín

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula de personaEnrique Corrales
Biografia
NaixementEnrique Corrales Martín
1r març 1982 Modifica el valor a Wikidata (42 anys)
Sevilla (Espanya) Modifica el valor a Wikidata
Dades personals
Alçada1,75 m
Activitat
Ocupaciófutbolista Modifica el valor a Wikidata
Activitat2000 Modifica el valor a Wikidata –
Esportfutbol Modifica el valor a Wikidata
Posició a l'equipDefensa
Club actualUD Las Palmas
Clubs professionals
Anys Equip PJ (g)
2000–2004
2004–2008
2008-
Reial Madrid Castella
CA Osasuna
RCD Mallorca

85
30

0
0

FIFA: 175415 Modifica el valor a Wikidata

Enrique Corrales Martín (Sevilla, Andalusia, 1 de març del 1982) és un futbolista andalús que juga com a defensa al RCD Mallorca.

Trajectòria[modifica]

Enrique Corrales arribava al RCD Mallorca a mitjan juliol de 2008, procedent d'Osasuna, per a ocupar la posició de lateral esquerre. El jugador format en les categories inferiors del Reial Madrid, va ser el setè reforç del conjunt mallorquinista per a la temporada 2008-09, amb una gran trajectòria a primera divisió a l'haver disputat 85 partits en la màxima categoria i deu a la Copa de la UEFA.

En la seva primera temporada en el RCD Mallorca va obtenir tota la confiança del tècnic andalús i va entrar en els seus plans des dels primers partits de Lliga però els mals resultats obtinguts en els partits de la primera volta van fer que es replantegés l'esquema de l'equip i entre ells el del defensa. El lateral esquerre veia ara com la seva titularitat es veia amenaçada per la progressió del seu company Ayoze Díaz.

Un dels objectius per a la temporada 2009-10 serà així el de recuperar el seu millor estat per oferir un joc amb garanties com ja ha demostrat durant la seva llarga carrera esportiva. Aquest jugador aporta experiència i veterania dins d'un vestuari amb jugadors joves.

Enllaços externs[modifica]