Garage Palace

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula d'àlbumGarage Palace
Tipusàlbum Modifica el valor a Wikidata
ArtistaGorillaz i Little Simz
ÀlbumHumanz (Super Deluxe)
Publicat31 d'octubre de 2017
GènereRave music, hip hop britànic
Durada2:30
Llenguaanglès Modifica el valor a Wikidata
DiscogràficaParlophone, Warner Bros.
CompositorDamon Albarn, Little Simz
ProductorDamon Albarn, Remi Kabaka, The Twilite Tone
FormatDescàrrega digital
Cronologia
Strobelite
(2017)

«Garage Palace» és una cançó de la banda virtual de rock alternatiu Gorillaz amb la col·laboració de la rapera britànica Little Simz, i es va publicar com a senzill de l'edició "super deluxe" de l'àlbum Humanz. És una de les catorze cançons extra que es van incloure en aquesta edició de Humanz, publicada a l'agost del mateix any. Little Simz havia col·laborat en les gires de la banda i també havia cantant en el Demon Dayz Festival.[1]

El videoclip fou una col·laboració entre Gorillaz, el director Noah Harris, Little Simz, i el dissenyador que col·labora habitualment amb ella, McKay Felt. Té un estil que recorda els videojocs clàssic de 8 bits, i mostra a Gorillaz i Sims completant diverses missions i superant molts enemics.[2][3]

Albarn va estrenar la cançó en directe en el programa de ràdio Zane Lowe's Beats 1, on també va estrenar «Hollywood». A banda del directe, també fou entrevistat i va parlar sobre les diverses col·laboracions que van participar en la producció de Humanz.

Llista de cançons[modifica]

Descàrrega digital
Núm. Títol Durada
1. «Garage Palace» (amb Little Simz) 2:31

Referències[modifica]

  1. Pattison, Louis. «Watch Little Simz' electrifying Demon Dayz set» (en anglès). Red Bull, 16-06-2017. [Consulta: 3 maig 2023].
  2. Darville, Jordan. «Gorillaz shares "Garage Palace" featuring Little Simz» (en anglès). TheFacer.com, 31-10-2017. [Consulta: 17 gener 2018].
  3. Blistein, Jon. «Watch Gorillaz, Little Simz Slay Foes in 'Garage Palace' Video» (en anglès). Rolling Stone, 31-10-2017. [Consulta: 17 gener 2018].