Maiara

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula de personaMaiara

Modifica el valor a Wikidata
Biografia
Naixement31 desembre 1987 Modifica el valor a Wikidata (36 anys)
São José dos Quatro Marcos (Brasil) Modifica el valor a Wikidata
Activitat
Ocupaciócantant Modifica el valor a Wikidata
Membre de
VeuMezzosoprano lírica Modifica el valor a Wikidata

Família
GermansMaraisa Modifica el valor a Wikidata

Maiara (31 de desembre de 1987) és una cantant, compositora i empresària brasilera.[1]

Compon la parella sertaneja Maiara & Maraisa juntament amb la seva germana bessona, Maraisa.[2]

Biografia[modifica]

Filla de Marco César Rosa Pereira i Almira Henrique, Maiara i la seva germana Maraisa, van néixer en Sa José dels Quatre Marcos, en el Mato Grosso, el 31 de desembre de 1987, i van passar la infància i adolescència en diverses ciutats del país. Inicialment, abans de la fama, van viure en la seva ciutat natal, i just després neixin es van canviar per Juruena, al llarg de la infància i adolescència també van viure en la ciutat de Rondonópolis on el pare Marcos César va treballar com bancari, i en les ciutats de Araguaína, Montes Claros, Governador Valadares i Belo Horizonte.

Maiara va començar la facultat de dret i música però va concloure solament la de música, ja que la de dret va parar en el cinquè període.

Després del seu llançament, la parella va quedar coneguda com "Les Patrones" i també per les seves cançons com "10%", "Es Mira en el Mirall", "El Dia del seu Casament" i "Por Bobo", que estan presents en l'àlbum En viu en Goiânia (2016) i que va aconseguir el topo de les parades brasileres. Després van venir amb tot en el DVD "En viu en Campo Grande" amb musicas com: Bastó & Crochê, Sorte Que Cê Beija Bé, Como é Que Larga Desse Trem?, Combina Massa, entre altres 22 faixes.

Referències[modifica]

  1. Error en el títol o la url.«».
  2. «Gêmeas buscam sucesso nacional | Gazeta Digital». Gêmeas buscam sucesso nacional | Gazeta Digital. [Consulta: 10 desembre 2021].