Mataharis

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula de pel·lículaMataharis
Fitxa
DireccióIcíar Bollaín Pérez-Minguer Modifica el valor a Wikidata
Protagonistes
ProduccióSantiago García de Leániz Modifica el valor a Wikidata
GuióIcíar Bollaín Pérez-Minguer Modifica el valor a Wikidata
FotografiaKiko de la Rica Modifica el valor a Wikidata
Dades i xifres
País d'origenEspanya Modifica el valor a Wikidata
Estrena2007 Modifica el valor a Wikidata
Durada2.000 min Modifica el valor a Wikidata
Idioma originalcastellà Modifica el valor a Wikidata
Coloren color Modifica el valor a Wikidata
Descripció
Gènerecomèdia i drama Modifica el valor a Wikidata
Lloc de la narracióMadrid Modifica el valor a Wikidata

IMDB: tt0780565 Filmaffinity: 391051 Allocine: 114549 Rottentomatoes: m/mataharis Letterboxd: mataharis Allmovie: v419658 TCM: 647547 TMDB.org: 34985 Modifica el valor a Wikidata

Mataharis és una pel·lícula espanyola dirigida per Icíar Bollaín. Rodada entre Guadalajara, Madrid i Peníscola (Castelló).

Argument[modifica]

Inés, Eva i Carmen treballen com a detectius privats en una agència de Madrid. Inés (María Vázquez), infiltrada entre els empleats d'una companyia multinacional, ha arribat al moll d'una intriga laboral gràcies a la col·laboració de Manuel. Investiga a Manuel (Diego Martín), un directiu de l'empresa. La recerca la col·loca davant un complicat dilema sentimental i ètic.

Eva (Najwa Nimri), que acaba de reincorporar-se a l'agència després d'una baixa maternal, compagina com pot el treball amb la vida familiar quan descobreix que la seva parella Iñaki li ha ocultat alguna cosa fonamental per al futur de la seva relació. Carmen (Nuria González), la més experimentada de les tres i amb un gris matrimoni, observa i grava el naufragi conjugal de Sergio (Antonio de la Torre). Des de l'agència de Valbuena, per qui treballen, aquestes tres professionals de la vigilància traspassen sovint les fronteres de la intimitat aliena, però ningú els ha preparat per enfrontar-se als seus propis secrets.