Natalia Avelon

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula de personaNatalia Avelon

(2017) Modifica el valor a Wikidata
Biografia
Naixement29 març 1980 Modifica el valor a Wikidata (44 anys)
Breslau (Polònia) Modifica el valor a Wikidata
Activitat
Lloc de treball Hamburg Modifica el valor a Wikidata
Ocupacióactriu, model, cantant, actriu de cinema Modifica el valor a Wikidata
Activitat2001 Modifica el valor a Wikidata –
InstrumentVeu Modifica el valor a Wikidata

IMDB: nm0992883 Allocine: 182481 Allmovie: p519539 TMDB.org: 16807
Instagram: nataliaavelon Musicbrainz: 52bba35d-7706-47ee-b08e-d19c269bbc4e Discogs: 793290 Modifica el valor a Wikidata

Natalia Siwek (Breslau, 29 de març de 1980), més coneguda com a Natalia Avelon, és una actriu polonesa i cantant alemanya. Va viure a Polònia fins que va traslladar-se a Ettlingen (Alemanya).

Entre altres papers destaca el personatge d'Uschi Obermaier en la pel·lícula Das Wilde Leben d'Achim Bornhak. Com a cantant és destacable el seu duo amb Ville Valo per a una cançó de Nancy Sinatra i Lee Hazlewood, la cançó de Summer Wine per a la banda sonora de la pel·lícula Das Wilde Leben.

Vida i treball[modifica]

A l'edat de vuit anys, Natalia Avelon es va traslladar amb la seva família al districte de Schöllbronn d'Ettlingen.[1] Només allà va aprendre l'alemany. Es va graduar a l'Albertus-Magnus-Gymnasium l'any 2000. Quan era adolescent, va descobrir la seva passió pel cinema i, després de treballar com a model, va estudiar teatre a Múnic.

Va començar la seva carrera d'actriu el 1998 amb uns quants anuncis abans de poder obtenir la seva primera experiència en el negoci del cinema gràcies al seu paper a la sèrie de televisió "Forbidden Love". Van seguir altres papers cinematogràfics, incloses aparicions en pel·lícules de televisió i en el pròleg de la versió "extragran" estrenada el 2002 de la pel·lícula The Shoe of Manitou.

Va fer el seu primer paper important el 2007 com a Uschi Obermaier a Das wilde Leben. També va aparèixer al videoclip dOn Fire, el segon senzill de l'àlbum The Golden Foretaste of Heaven d'Alec Empire. Va tornar a gravar el hit Summer Wine de Lee Hazlewood i Nancy Sinatra amb Ville Valo per a la pel·lícula The Wild Life. El senzill va ser llançat el 26 de gener de 2007 i va arribar al número dos de les llistes de singles alemanyes al març. El 2017 va llançar el seu àlbum debut Love Kills. Els col·laboradors famosos de l'àlbum inclouen Bela B, Betty Dittrich i Guy Chambers.[2]

Natalia Avelon també és membre del "SWR3 LiveLyrix Ensemble".[3] El setembre de 2021, es va publicar una sèrie de fotos a l'edició alemanya de la revista Playboy.[4]

Filmografia (selecció)[modifica]

Kino[modifica]

Pel·lícules i sèries de televisió[modifica]

vídeos musicals[modifica]

Filmografia[modifica]

Cinema

Discografia[modifica]

Àlbums
  • 2017: Love Kills
Singles

Premis[modifica]

Referències[modifica]

  1. Stars: Natalia Avelon – Steckbrief, News, Bilder. In: gala.de. 30. Januar 2017, abgerufen am 3. Juni 2017.
  2. Frankfurter Neue Presse: Schauspielerin stellt ihr erstes Musikalbum vor: Natalia Avelon startet durch – Frankfurter Neue Presse. In: fnp.de. 20. August 2017, abgerufen am 3. Juni 2017.
  3. naturtheater-reutlingen.de: SWR3 Live Lyrix mit Natalia Avelon
  4. Schauspielerin posiert nackt für "Playboy". Abgerufen am 9. September 2021.
  5. Abendzeitung, Germany: Exklusive Video-Premiere: Natalia Avelon: So nackt zeigt sie sich in ihrem neuen Musik-Video – Abendzeitung München. In: abendzeitung-muenchen.de. Abgerufen am 3. Juni 2017.
  6. Abendzeitung, Germany. «Exklusive Video-Premiere: Natalia Avelon: So nackt zeigt sie sich in ihrem neuen Musik-Video – Abendzeitung München».
A Wikimedia Commons hi ha contingut multimèdia relatiu a: Natalia Avelon