Night Train (pel·lícula de 2007)

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula de pel·lículaNight Train
夜車, Yè chē i 夜车 Modifica el valor a Wikidata
Fitxa
DireccióDiao Yinan Modifica el valor a Wikidata
GuióDiao Yinan Modifica el valor a Wikidata
Dades i xifres
País d'origenRepública Popular de la Xina Modifica el valor a Wikidata
Estrena2007 Modifica el valor a Wikidata
Durada94 min Modifica el valor a Wikidata
Idioma originalmandarí Modifica el valor a Wikidata
Descripció
Gènerethriller Modifica el valor a Wikidata
Lloc de la narracióShaanxi Modifica el valor a Wikidata

IMDB: tt1032941 Filmaffinity: 998296 Allocine: 128310 Rottentomatoes: m/ye-che-night-train Letterboxd: night-train-2007 Allmovie: v399251 TCM: 684486 TMDB.org: 17342 Modifica el valor a Wikidata

Night Train (xinès tradicional: 夜車, xinès simplificat: 夜车, pinyin: Yè chē) és una pel·lícula xinesa, dirigida per Diao Yinan, que ha participat,competint per un premi, en el Festival de Cannes de 2007. Premiada en el Festival Internacional de Cinema de Varsòvia (2007) i en el Festival Internacional de Cinema Independent de Buenos Aires del 2008, la pel·lícula va rebre un premi especial del jurat i Liu Dan, la de millor actriu.

Argument[modifica]

Wu Hongyan (Liu Dan, és una vigilant de presó, de 35 anys i vídua solitària, que participa en l'execució de les presoneres condemnades a mort en la província de Shaanxi i els caps de setmana va amb tren nocturn vers la ciutat veïna amb la confiança de trobar l'amor mitjançant els serveis d'una agència, Després d'una sèrie de fracassos, contacta amb i Li Jun (Qi Dao) i inicien una relació. Ell té un secret: és vidu d'una de les executades i viu entre l'atracció i el desig de venjança. Ella es troba entre la disjuntiva de la seva seguretat i una relació potser fugissera.

Repartiment[modifica]