Sports Illustrated

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula de publicacions periòdiquesSports Illustrated

Modifica el valor a Wikidata
TipusRevista esportiva i revista setmanal Modifica el valor a Wikidata
Fitxa
Llenguaanglès Modifica el valor a Wikidata
Data d'inici1954 Modifica el valor a Wikidata
Propietat deWarner Media Group Modifica el valor a Wikidata
Lloc de publicacióNova York Modifica el valor a Wikidata
EstatEstats Units d'Amèrica Modifica el valor a Wikidata
Dades i xifres
Periodicitat7 dies Modifica el valor a Wikidata
EditorialTime Inc. Modifica el valor a Wikidata
Identificadors
ISSN0038-822X i 2169-1649 Modifica el valor a Wikidata

Lloc websi.com Modifica el valor a Wikidata
Facebook: SportsIllustrated Twitter (X): SInow Instagram: sportsillustrated Youtube: UCPAt6z5uX_c5Eo_cSNROzYw Modifica el valor a Wikidata

Sports Illustrated és una revista setmanal dedicada a l'esport, publicada per primera vegada l'agost de 1954 per Stuart Scheftel (1910-1994). El 2019 la propietat va passar del gegant dels mitjans de comunicació Time Warner al grup Authentic Brands Group (ABG).[1] ABG va subcontractar l'edició al group editorial Arena Group, mentre que ABG llicencia la marca per a altres empreses i productes no editorials.

Té més de 3 milions de subscriptors i és llegida per 23 milions de persones cada setmana, dels quals els 80% són homes, el que representa el 20% dels homes dels Estats Units.[Quan?][cal citació]

Edició de Vestits de bany[modifica]

L'edició Swimsuit Edition («vestits de bany»), publicada des de 1964, és avui dia un esdeveniment anual esperat pels homes nord-americans. Genera un propi programa de televisió, vídeos i calendari. Aparèixer en Swimsuit Edition de Sports Illustrated va ser el salt a la fama de moltes models. Moltes models consagrades han passat per la seva portada, com per exemple Judith Mascó, Christie Brinkley, Elle Macpherson, Valeria Mazza, Yésica Toscanini, Tyra Banks (la primera dona de color a aparèixer en la revista, el 1997), o Kelly Rohrbach.

Referències[modifica]

  1. Meredith Corporation. «Meredith Corporation Announces Sale of Sports Illustrated to ABG for $110 million» (en anglès). PR Newswire, 27-05-2019. [Consulta: 19 setembre 2023].
A Wikimedia Commons hi ha contingut multimèdia relatiu a: Sports Illustrated