Tema de Viquipèdia:La taverna/Tecnicismes

Infotaula taxonòmica des de Wikidata

2
Resum per Paucabot

Pendent. Lua, potser?

Paucabot (discussiócontribucions)

No en sé molt de programació, però crec que estaria bé aprofundir en el tema de les infotaules taxonòmiques automàtiques. Com en d'altres casos, tendrien diversos avantatges com simplificar la creació d'articles, l'actualització automàtica quan es canviï qualque cosa a Wikidata, etc.

He estat mirant com està el tema i he vist que tenim {{Speciesbox}} i {{Automatic taxobox}}, que ja importen diverses coses. Hi ha un exemple a Bola-de-neu. El problema és que, amb el format actual, s'ha de crear una espècie d'ítem de Wikidata aquí a la Viquipèdia per cada tàxon ({{Taxonomy/Agaricaceae}}), cosa que potser era una bona idea quan es varen crear aquestes infotaules però que, amb la creació de Wikidata, és absolutament redundant.

Lua, potser? Més informació a en:Template talk:Taxobox/Archive 28#Taxobox 2013.

Faig ping a @Vriullop: i a @Amadalvarez: per si poden donar una mica de llum.

Amadalvarez (discussiócontribucions)

@Paucabot Penso que com tu dius cal fer-ho en LUA. El contingut ja està, tal com pots comprovar si executes {{Usuari:Amadalvarez/taxonWD|Q690801|Bola-de-neu}}. Aquesta no és la via, ja que és una plantilla wiki una mica barroca i depredadora de recursos. Els Luaires s'ho poden apuntar com TO DO.