Tema de Viquipèdia:La taverna/Novetats

Algú havia preguntat "Per quan les infotaules de municipis?"

3
Amadalvarez (discussiócontribucions)

La meva intenció era deixar-les pel final, però l'inesgotable Bot que gestiona un tal Pauca m'ha fet saltar els ploms i he iniciat el procés. Un procés del que em vull mantenir al marge tant com pugui. Estaré en "modo consulta=on" i assessoraré als template's rookie, però voldria poder dedicar-me de ple a la nova "infotaula persona" i que algú més es llencés a l'apassionant tasca de plantiller. Segur que el @Paucabot hi serà, però hi ha molta feina a fer per a deixar-ho tot endreçat, penseu que hi ha +130 plantilles implicades.

Ja us sento dir Com puc ajudar ajudar ? que m'estic infotaulejant a sobre!. Doncs fàcil:

  • He creat un espai de treball dins el Viquiprojecte:Adaptació de plantilles a Wikidata amb el full de ruta que proposo seguir. Si us encaixa, endavant, i si s'ha de canviar alguna cosa, ja sabeu com va. Incorpora un check-list amb les plantilles implicades que serà la feina més feixuga a fer.
  • He creat la {{Infotaula geografia política}} amb "l'esquelet" del que hauria de ser la futura substituta de tota la resta. A la seva pàgina de discussió indica que coses estan pendents de definir, decidir o fer de forma immediata.

Ja hi ha un alumne del taller d'infotaules que s'ha animat a fer aportacions amb molt bona nota, però ara és molt important que us passeu a opinar sobre els punts oberts a fi de poder tancar el disseny i començar la feina.

Ànims i gràcies !

Jey (discussiócontribucions)

Visca!

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Gràcies pels 10 "agraït" i el Visca del Jey, però s'ha traduït en poca participació (molt entusiasta, però poques persones).

Potser no us atreviu a posar accessos a WD, o no teniu ganes de repassar els apunts del taller d'infotaules. Cap problema, tenim altres tasques de correcció d'errors més tradicionals, però us hauríeu d'afanyar abans no se'ns tiri a sobre la QQ16. A la pàgina del Viquiprojecte:Adaptació de plantilles a Wikidata/infotaules de geografia política anirem incorporant les tasques en que podeu col·laborar.

Vinga, valents. Que em queda poc temps d'infotaulador !!

Resposta a «Algú havia preguntat "Per quan les infotaules de municipis?"»