Tema de Viquipèdia:La taverna/Ajuda

Yuanga (discussiócontribucions)

Vull demanar a algún entès en història o heràldica que repassi les contribucions de l'usuari Sirslayercort (discussió contribucions registre). Ho demano perquè no domino els temes que està editant darrerament i no puc decidir si són edicions fiables o no. Gràcies!

Barcelona (discussiócontribucions)

Hola, potser l'Enric et pot ajudar depenent del que busquis

Yuanga (discussiócontribucions)
Townie (discussiócontribucions)

Faig ping a l'Enric en qüestió ;)

Enric (discussiócontribucions)

Jo d'expert en història no en sóc gens; d'heràldica sí que en sé una mica i em defenso bastant bé, però en les qüestions tècniques (terminologia, maneres de blasonar, etc.), no tant pel que fa als escuts heràldics de personatges històrics, ja que estic especialitzat en l'heràldica municipal. He fet un cop d'ull a la llista de contribucions d'aquest usuari, sense entrar en cap d'elles en particular, i no sabria dir-vos què tenen a veure amb l'heràldica...

Yuanga (discussiócontribucions)
Enric (discussiócontribucions)

Bé, el que s'ha fet és canviar l'escut amb els quatre pals de Catalunya per l'escut del Sacre Imperi Romanogermànic, ja que l'arxiduc Carles era un dignatari d'aquest estat. Ara, si és encertat o no no ho sé.

Yuanga (discussiócontribucions)

Estem igual! De qualsevol altre usuari no li hagués donat major importància, però aquest en concret alterna edicions clarament reversibles amb altres acceptables.

Resposta a «Expert en història/heràldica»