Tema de Viquipèdia:La taverna/Propostes

Manema17 (discussiócontribucions)

Crec que estaria bé fer un viquiprojecte sobre el Estats Units ja que no hi ha cap AdQ dels Estats Units

Pere prlpz (discussiócontribucions)

Totes les idees són bones, i fer un article de qualitat sobre qualsevol tema és una millora de la Viquipèdia. Ara bé, la millor manera d'aconseguir un article de qualitat és fer l'article, no fer un viquiprojecte. De fet, tot i que gairebé tots hem tingut la temptació de fer un viquiprojecte i/o un portal en el nostres primers mesos a la Viquipèdia, la major part de la feina es fa fora dels viquiprojectes i la coordinació entre editors, quan cal, es dóna sobretot persona a persona o, de vegades, a la taverna i d'altres espais comuns.

Aleshores, per si et serveix, la meva recomanació és que si vols fer un article de qualitat demanis aquí tota l'ajuda que et calgui per escriure'l més que no pas que engeguis un viquiprojecte.

Yuanga (discussiócontribucions)

Força d'acord amb en Pere. Tot i que també hi pot haver casos en que un viquiprojecte ajudi a tirar endavant articles de qualitat, com és el cas del viquiprojecte de minerals, el millor és anar per feina. Molts ànims!

Arnaugir (discussiócontribucions)
KRLS (discussiócontribucions)

@Manema17: M'alegra que hagis decidit embrancar-te en el projecte de fer AdQ sobre els Estats Units. Aquí tens un llistat amb diferents idees d'articles estatunidencs que són AdQ a la Viquipèdia en anglès per si vols traduir-ne. Bona feina!

Manema17 (discussiócontribucions)

Jo em referia a que no hi ha cap estat/regio/ciutat AdQ o AB

Pere prlpz (discussiócontribucions)

Una manera ràpida de tenir un AdQ sobre un estat/regió/ciutat dels Estats Units és traduir de la Viquipèdia en anglès els articles de qualitat sobre Oklahoma, Tulsa, San Francisco o Seattle, amb les millores que sigui possible i les adaptacions que calguin, i aprofitant el que ja en tinguem si és que en tenim alguna cosa aprofitable.

Una altra manera, poc valorada per aquí però més satisfactòria, és escriure l'article de nou sobre l'estat/regió/ciutat que vulguis, aprofitant com et sembli el que es pugui traduir o escrivint un text original.

Resposta a «Viquiprojecte: Estats Units»