Tema de Viquipèdia:La taverna/Propostes

Vallue (discussiócontribucions)

Proposo crear una infotaula personatge mitològic. Actualment haurien d'estar agrupats sota {{infotaula personatge}} El problema que te aquesta infotaula es que defineix paràmetres de persona i no d'animal o hibrid. Així ens trobem amb una entrada com Unicorn que es parametritza com a "Taxó ficitci" i es dificil regular-lo com un personatge de ficció com humanoide.

En anglès utilitzen la infotaula {{Infobox mythical creature}}

Comenteu el que creieu convenient.

Pau Colominas (discussiócontribucions)

Aleshores el que vols no és una infotaula "personatge mitològic", sinó una infotaula "ésser mitològic". T'he entès correctament?

Vallue (discussiócontribucions)

En efecte @Pau Colominas

Tant se val que siguin mites humans, animals o híbrids ...

Amadalvarez (discussiócontribucions)

m'hi apunto al que proposa en @Paucabot més avall. Farem les adaptacions que calguin, abans que crear una nova infotaula per a un subconjunt.

Ens cal conèixer els paràmetres que li hi són propis, però també analitzar les circumstàncies específiques que es poden donar.

Ja ho anirem perfilant. T'ho asseguro.

Salut !

Paucabot (discussiócontribucions)

@Vallue: Si em dius quins paràmetres necessites, els puc afegir a {{Infotaula personatge}}. Jo crec que hauríem de tendir a la mateixa infotaula ja que aquests éssers normalment tenen moltes propietats de persona, es personfiquen.

El problema el veig, més aviat, però, en què els grups no duen aquesta infotaula: Basilisc, Kaiju o Home llop. A més, en casos com Tamarro, Ka'a Póra o Cinocèfal, és difícil aclarir si és una classe (una espècie) o un únic individu.

Si el problema és una determinada declaració com tàxon fictici, record que hi havia una manera de filtrar-ne, però no he trobat en quina discussió d'infotaula en vàrem parlar.

Paucabot (discussiócontribucions)
Vallue (discussiócontribucions)

Be, gràcies a tots dos !. Miraré d'estudiar-ne l'abast dels paràmetres i mirar que estiguin ben identificats.

Salut !

Barcelona (discussiócontribucions)

Jo també crec que la via és ampliar la infotaula de personatge, no fer-ne una de nova. Caldria saber espècie / híbrid / raça i mitologia de pertinença, i com a altres personatges, a quines obres emblemàtiques se'lpot trobar

Resposta a «Infotaula personatges mitològics»