Tema de Viquipèdia:La taverna/Novetats

Canvis en infotaula persona pels esportistes

4
Amadalvarez (discussiócontribucions)

Bé amics futbolers (+9.000 articles) i altres esports, se us han acabat les excuses.

Ja no queda cap dels antics paràmetres manuals de la {{futbolista}} que no es pugui treure de WD. Amb els tennistes i els esports del motor tenim alguna negociació pendent.

L'argument de que "surten barrejats els clubs i les seleccions i amb el manual sortien separats", ja no és vàlid gràcies a la tossuderia del @CarlesMartin i la saviesa del @Vriullop que sempre sap treure un conill del barret quan semblava impossible solucionar-lo.

Pel mateix preu, els esdeveniments que surten a "Participà en" també mostra l'any de l'esdeveniment, tot i que no li haguem informat com a qualificador. Una petició llargament esperada.

En resum, us vull a tots posant {{infotaula persona}} davant de l'actual infotaula d'esportistes que hi hagi, fent un previsualitzar i, si no hi falta res, eliminant l'antic codi. No cal que digui que si falta alguna cosa, esteu convidats a afegir-la a WD. Visualment és un plis-plas i, si no cal actualitzar WD, jo he arribat a fer 6/min.

Apa.

Jey (discussiócontribucions)

Genial com sempre!! He estat fent alguna prova i costarà una mica fer la migració total, sobretot per la manca de dades a WD. Cal anar amb compte per no perdre dades. Poc a poc ho anirem fent!!

CarlesMartin (discussiócontribucions)

Haig de felicitar l'@Amadalvarez i el @Vriullop, ja podem dir que la infotaula funciona per molts dels futbolistes, tot i que queden matisos encara. I coincideixo amb en @Jey en que cal anar amb compte per tal que no es perdi informació. Per exemple, alguns problemes que he vist en les últimes que ha tocat l'amador: a Ronaldo de Assis Moreira la selecció olímpica del brasil li surt tant a clubs com a seleccions. A Joseba Andoni Etxeberria Lizardi ens hem carregat la seva carrera com a entrenador, he revertit el canvi. A Ladislau Kubala Stecz es perd totalment de vista la seva carrera d'entrenador, i el canvi ha estat revertit per @Felato, reversió amb la qual hi estic d'acord. El tema de les dades com a entrenador és important, i sovint no estan ben reflectides a WD. En conclusió: la nova infotaula persona funciona millor que abans, però això de canviar-ne sis per minut no hauria de ser la tònica, perquè perdrem informació si no mirem amb calma que totes les dades siguin correctament reflectides a WD.

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Gràcies, @CarlesMartin. La nova versió de les infotaules no ha estat només un canvi tecnològic sense evolució en el seu concepte i en la seva imatge.

En molts casos ara mostren més informació i amb menys esforç que abans: ha caigut radicalment el manteniment del codi, ja que hem posat la feina que abans feien més de 400 plantilles en només 5.

Abans els editors molt especialitzats tenien cura de la plantilla del seu tema, però les seves millores no es reflectien en altres plantilles clarament similars, creant una heterogeneïtat de l'estètica i de les formes de manteniment (els paràmetres és deien de formes diferents a cadascuna, ho recordeu ?) que feia cada dia més feixuc un bon manteniment.

S'han incorporat gadgets impensables d'implantar en un escenari de centenars de plantilles. etc. etc.

Per contra, no sempre s'ha fet una còpia fidel de l'original perquè en un procès de regeneració com aquest era prioritari poder oferir:

  • un grau de manteniment baix per part dels editors
  • uns resultats prou homogenis (i amples) que evitessin una repetició del problema i un futura proliferació de casuístiques.
  • una tendència al concepte "100% WD", per dues raons: 1) hem de tenir les dades a WD si volem que és mantinguin en el temps i 2) quan proves tot allò que es mostra només invocant la infotaula, se't passen les ganes d'escriure paràmetres manuals.

Parlant recentment amb @CarlesMartin i @Felato em demanaven canvis -respectables, com tota demanda- que potser ratllen l'excessiva personalització que ens podria portar a l'origen del problema del que ens havíem lliurat. Tots aquells que han seguit de prop l'evolució del projecte durant aquests darrers anys saben que han estat centenars les incorporacions de peticions seves que s'han fet. Ara toca veure quina informació dels esportistes cal mantenir a la infotaula i quina n'hi ha prou que estigui al cos de l'article.

Segur que ens entendrem. Salut !

Resposta a «Canvis en infotaula persona pels esportistes»