Vés al contingut

Tema de Viquipèdia:La taverna/Novetats

Pàgines de biografies trencades amb Wikidata

8
Toniher (discussiócontribucions)

Hola,

doncs això, com a tasca lateral al seguiment de biografies de dones, he recopilat un llistat actualitzable de pàgines de biografies que estan «trencades» amb Wikidata. Això és, que s'han mogut, eliminat, etc., però l'enllaç a cawiki continua allà. El més senzill seria eliminar l'enllaç a cawiki de l'element de Wikidata, però bé, abans de fer això, he preferit enllaçar-ho per si algú vol recuperar-les tot millorant-les...

Molt possiblement hi hagi més pàgines, a més de biografies, que es trobin en aquesta situació... Un dia miraria de generar un llistat global...

Jey (discussiócontribucions)

Em sorprèn molt que Wikidata no faci aquest manteniment automàticament. Podries incloure si pots el nombre d'interwikis per veure quins val la pena recuperar? Salut!

Tiputini (discussiócontribucions)

Des de ViquidonesUPF, el dimarts del novembre ens dedicarem a recuperar les 23 biografies de dones d'aquesta llista, per tant no les elimineu.

Amadalvarez (discussiócontribucions)

He preguntat perquè WD no eliminava el interwiki i em comenten uns col·legues que si que es fa, probablement amb un bot, per tant no de forma immediata.

@Jey, pots mirar alguna eliminació recent que s'hagi fet a veure si està al llistat del @Toniher ? (jo no sé ara on mirar-ho)

Potser són rampoines que s'han quedat antigues o d'algun dia que no va funcionar algun control.

Merci

Toniher (discussiócontribucions)

Hola, ja ho he actualitzat i podeu veure els interwiki...

Jey (discussiócontribucions)

Ara mateix no sabria mirar-ho tampoc. La llista és de fa uns dies i els articles Articles que s'eliminen normalment no arriben mai a tenir la referència de WD. De totes maners si miro els Reanomenaments interpreto que el sistema està dissenyat perquè un reanomenament a VP generi de forma automàtica el mateix reanomenament a WD, amb el mateix usuari i sense intervenció de bots. Els esborraments haurien de ser iguals, però com dius potser algun control ha fallat.

Jey (discussiócontribucions)

@Amadalvarez: per respondre la teva pregunta, amb la darrera actualització que ha fet en Toniher (gràcies!) sembla que el mecanisme falla ocasionalment quan es mouen articles a pàgines d'usuari. N'hi ha uns quants que porten anys trencats. Si us sembla podríem agrupar pàgines de manteniment com aquestes a VP:Consultes manteniment. Salut!

Toniher (discussiócontribucions)

Per a mi, cap problema. Si trobeu que cal canviar el nom de la pàgina on es bolquen les dades, em dieu!

Resposta a «Pàgines de biografies trencades amb Wikidata»