Tema de Viquipèdia:La taverna/Tecnicismes

KajenCAT (discussiócontribucions)

Hola! Volia preguntar si és possible que quan utilitzes la Plantilla:Bandera pugués sortir no només la bandera en si, si no també el nom del país i enllaçat tal com també succeix en la Viquipèdia anglesa. A mi personalment, m'ajudaria bastant i, a més, crec que quasi sempre serà necessari fer-ho ja que (quasi) mai la ficaràs en un text normal, sinó en una llista o taula.

Salut

Pau Colominas (discussiócontribucions)
KajenCAT (discussiócontribucions)

Ups, la desconeixia completament. Moltes gràcies! P.D: No hi ha forma de que quan es tradueixi d'una Viquipèdia que tingui la plantilla:bandera amb el nom de país per defecte, el traductor automàtic ho tradueixi segons aquesta plantilla?

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Perdona, ho estic pensant i les sigles del país no és contingut, sinó el nom de la plantilla. Em pots posar un exemple del que volies dir?

KajenCAT (discussiócontribucions)

Per exemple, en aquest article de la Viquipèdia anglesa que ho havia traduït, utilitza la plantilla  Algeria. Però el traductor de la Viquipèdia empra la mateixa plantilla que està enllaçada, la Plantilla:Bandera. La meva idea és que, en canvi de traduïr amb aquesta Plantilla (que en la versió catalana no incorpora els noms dels països), ho faci amb la plantilla que has mencionat o sinó canviar la mateixa plantilla. Així ens estalviariem haver de ficar el nom i enllaçar-lo.

No ho sé si m'he explicat, Salut

KajenCAT (discussiócontribucions)

Ara m'acabo de donar-me compte que també existeix la Plantilla:flag i, de fet, ho enllaça correctament, però el text segueix sense traduir-se

Amadalvarez (discussiócontribucions)

La flag de cawiki no ens soluciona res, perquè tant la versió anglesa, com la catalana, com la "bandera", tenen el país com a "contingut" del paràmetre 1. Per tant, el traductor no fa res amb aquest contingut i, per tant, no funciona, perquè manté "Germany" enlloc de canviar-ho per Alemanya.

És a dir, la meva primera resposta era correcte. Ho sento.

Amadalvarez (discussiócontribucions)

em sembla que no, perquè el traductor sap fer equivalències entre noms de plantilles i, amb una documentació especial (templatedata), sap fer l'equivalència entre nom de paràmetres, però no actua sobre els contingut i menys si, com és el cas, està en majúscules, ja que ho interpreta com un acrònim o nom propi i ho respecta com està.

Resposta a «Plantilla:Bandera»