Vés al contingut

Tema de Viquipèdia:La taverna/Propostes

Pau Colominas (discussiócontribucions)

Bon dia,

Us escric simplement per traslladar una petició que ens ha arribat a través el Twitter. Un professor ens demana que s'actualitzi el mapa d'Europa present a l'article Europa (que no té Kosovo, el nom de Macedònia està desactualitzat, etc.). Normalment no trasllado aquest tipus de peticions (o les resolc jo mateix) però en aquest cas, ja que no edito imatges i que estem parlant d'un article molt llegit, he cregut adient fer la petició a La Taverna.

Salut,

Pere prlpz (discussiócontribucions)

Si algú actualitza aquest mateix mapa, pot aprofitar per tornar a Ucraïna el tros al nord del Danubi entre Moldàvia i el mar Negre, que ara surt pintat del mateix blau que Romania.

Leptictidium (discussiócontribucions)

Tampoc no s'entenen gaire bé els criteris d'inclusió a «Europa». No veig quin criteri justificaria incloure l'Azerbaidjan i Xipre, però no Turquia. Així mateix, alguns estats tenen el nom complet i d'altres només el nom abreujat.

Per sortir del pas, es podria traduir i/o modificar aquesta imatge.

E4024 (discussiócontribucions)
Jarashi (discussiócontribucions)
Amadalvarez (discussiócontribucions)

He arribat a aquesta discussió per casualitat, tot fent neteja de plantilles obsoletes.

No em queda clar si algú s'ha quedat amb la tasca d'aplicar alguna de les solucions possibles, però mentre no s'arregla que us sembla eliminar el mapa de l'únic article que el fa servir: Europa. Penso que és millor no tenir-ho que tenir una versió incorrecta. Us sembla ?

Pau Colominas (discussiócontribucions)

A favor. Estic d'acord que millor no tenir res que tenir una imatge errònia.

Resposta a «Mapa d'Europa»