Tema de Viquipèdia:La taverna/Ajuda

Leptictidium (discussiócontribucions)

Bon dia. Algú sabria veure per què les referències 2 i 3 d'«Imperi Llatí» no porten a la referència bibliogràfica quan hi fem clic? El mateix format em funciona correctament en altres articles quan faig servir una altra entrada de l'enciclopèdia i una altra pàgina. Gràcies per avançat.

Castellbo (discussiócontribucions)

He provat fent clic i em funciona

Amadalvarez (discussiócontribucions)

O es posen pàgines o es posa "loc".

Com que forma part de la clau d'enllaç, es fan nosa l'un a l'altre.

Especial:Diff/26583913

Leptictidium (discussiócontribucions)

El que passa és que a «Nicèfor Comnè» (ref. 1), «Manuel Eròtic Comnè» (ref. 4) i altres articles, la mateixa font sí que em funciona amb els dos paràmetres alhora. A «Melanotis caerulescens» (ref. 2), amb una font diferent, la plantilla sfn també funciona amb els dos parèmetres alhora. El mateix passa a «Musaranya de Radde» (ref. 2) amb una tercera font. Així doncs, sembla que el problema es limita a aquest article.

Si hi ha alguna manera de conservar els dos paràmetres (cosa que sembla indicar el funcionament correcte de la plantilla en altres articles), m'agradaria fer-ho.

Amadalvarez (discussiócontribucions)

La diferència és que en aquests exemples no hi ha repetició pel mateix llibre i les que et donen problemes a Imperi Llatí, són les dues del mateix llibre. Primer he pensat que era per la notació de les pàgines (1.183 i 1.184) on jo hauria escrit 1183-1184. Però ho he canviat i tampoc funcionava. Em penso que la repetició i el doble paràmetre se li travessen.

Leptictidium (discussiócontribucions)

Entesos! Doncs si no hi ha més remei, trec el «loc» en aquest article. Gràcies per l'ajut.

Amadalvarez (discussiócontribucions)

també podries fusionar les dues referències. No vindrà d'una pàgina.

Leptictidium (discussiócontribucions)

Per pura casualitat, acabo d'esbrinar quin era el problema mentre editava «Basili I el Macedoni». Sembla que la plantilla {{sfn}} «peta» si el valor del paràmetre «loc» inclou un espai inseparable. Es pot arreglar canviant l'espai inseparable per un de normal. Ho deixo aquí per si algú es troba amb el mateix problema en el futur.

Resposta a «Ajut amb plantilla SFN»