Tema de Viquipèdia:La taverna/Novetats

Nova presa de decisions sobre l'ús de l'IAs

4
Xavier Dengra (discussiócontribucions)
Jmplanellstorres (discussiócontribucions)

Interessant fil.

No sé l'experipencia de la resta però el ChapGPT arriba a inventar informació... literalment, se la inventa.

podeu provar-ho. (em refereix a la plataforma gratuïta que deixà d'actualitzar info el 2021; no al de pagament al qual no tinc accés):

I això és prou difícil de discriminar.


Per cert, en el TFG que estic fent vostè surt a més de 4 articles... potser li demanaria una 'petita' revisió, si no és molt d'abús. :)


Juan Miguel

Eivissa

Sjoel (discussiócontribucions)

Hola. Perplexity.ai crea textos amb referències i se li pot indicar que utilitzi, per exemple, fonts acadèmiques. M'han sorprès els resultats.

Xavier Dengra (discussiócontribucions)

@Sjoel: és un dels models neuronals que cito a la proposta de text amb el paràgraf següent:

Un altre dilema és el de l'autoreferenciació que aporten diversos programes d'intel·ligència artificial com ara Perplexity. Són sistemes que afirmen respondre a preguntes complexes amb l'aportació de fonts bibliogràfiques. Però allò que fan principalment és proveir d'una resposta molt superficial que cita la mateixa Viquipèdia i d'altres blogs no fiables, inexistents, que no tenen res a veure amb el concepte o que diverses versions lingüístiques de la Viquipèdia ja tenen a la seva llista negra per la seva mala qualitat o fiabilitat.

Idealment, millor centralitzar el debat, aportacions i comentaris a la mateixa pàgina de la presa de decisions. Gràcies!

Resposta a «Nova presa de decisions sobre l'ús de l'IAs»