Tema de Viquipèdia:La taverna/Novetats

Medol (discussiócontribucions)

Mirant la previsió de viquiprojectes, veig que setembre i octubre no hi ha res previst, més enllà de continuar amb els 10.000 i el diumenge de les referències, que no és poc. Però potser es podria fer alguna cosa més. I és que potser és el moment de tirar endavant un nou viquiprojecte per crear biografies de dones, un per millorar referències o aquell viquiprojecte boig que sempre hauries volgut fer i no has sabut mai com començar. O potser no. Si teniu idees, les podem comentar aquí. Bona arrencada de curs!

Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Jo vull crrar-ne un per a mitjan setembre fins a principis d'octubre sobre traducció de mapes vectorials. Tinc previst que sigui una cosa completament diferent a la d'editar articles i que proposi que arribem a 500 nous mapes vectorials gràcies a l'eina SVG Translate. Estic acabant de definir com explicar l'eina i les instruccions del concurs.

Si us sembla bé, el proposaria del 20 de setembre al 5 d'octubre, per exemple. Plena flexibilitat per no solapar amb altres idees.

Cataleirxs (discussiócontribucions)

Viquiprojecte Fonts fiables (títol provisional)

Quan afegeixo una referència, m'agrada que l'origen de la font tingui el seu respectiu enllaç blau. És una manera visual ben simple de distingir les fonts serioses de les més dubtoses. Llavors, proposo crear articles sobre mitjans de comunicació generalistes, revistes especialitzades, bases de dades oficials, universitats... de tot el món.

A priori, no caldria fer una llista d'articles proposats. Tothom sap que hi ha fonts que acostuma a emprar i no surten a la VP. Potser es pot treure un llistadet amb una query.

Es podria fer recompte amb dashboard (requisits 3000 octets i 5 refs, p.ex.). Paral·lelament, es poden cercar sinergies amb el Diumege de les Referències (referenciar tot el que hi hagi amb FR) i amb els 10.000 (p.ex. hi ha algunes universitats que surten a la llista i encara són article curt).

Medol (discussiócontribucions)

És interessant i penso que bastant senzill. Si t'animes i fas una primera llista, potser el podríem activar aviat, que com a tard acabés el 19 de setembre, perquè no se solapi amb el que comentava en Xavier Dengra.

Resposta a «Ara és el moment»