Tema de Viquiprojecte Discussió:Viquirepte/500 vectorials

Xavier Dengra (discussiócontribucions)

@KajenCAT @Lalpino, @Cataleirxs, @Núria Florensa Adell, @Setze16, @Quetz72, @Aniol, @Socialdilema: el guanyador del sorteig del viquirepte és...

En @Lalpino! T'uneixes al guanyador per puntuació, en @Jaumellecha, i tots dos podeu demanar un pòster de fins a 61x91 cm en gramatge de qualitat a partir de qualsevol imatge que us agradi de Wikimedia Commons. Vigileu que tingui bona resolució i aviseu-nos si voleu que sigui d'una part en concret o sencera. Hi afegirem, si us sembla bé, un petit peu molt discret i commemoratiu del premi, del logotip del projecte i alhora la llicència i origen del fitxer a sota a la dreta.

Contacteu-nos pel correu electrònic de la Viquipèdia a en @Lluis_tgn o a mi, o bé a tresorer@wikimedia.cat i en gestionarem l'enviament! L'enhorabona un cop més!

Aquí trobareu el certificat del sorteig, del qual en podeu veure l'historial.

KajenCAT (discussiócontribucions)

Bona nit, s'hauria de replantejar l'ús de punts per a després no tenir en compte en absolut aquest criteri i només el nombre de fitxers totals. Salutacions,

Cataleirxs (discussiócontribucions)

Hi estic d'acord. El sistema de puntuació vs. el criteri de premiació dona lloc a confusió. Però culpa nostra per no haver llegit acuradament les bases.

Quetz72 (discussiócontribucions)

En tot cas a les bases s'explicava prou bé. Jo no vaig tenir en cap moment cap dubte que el criteri era el nombre de fitxers, això de la puntuació no ho vaig entendre mai, però no li vaig donar importància, més enllà de tenir caràcter informatiu sobre l'ús del fitxer.

Xavier Dengra (discussiócontribucions)

@KajenCAT, @Cataleirxs i @Quetz72 puc entendre la confusió i em disculpo per això. Però no era ni l'atzar ni descura, sinó que s'havia fet amb un sentit molt concret: just abans de l'inici del viquirepte i durant els primers dies vaig estar a punt de lligar un altre col·laborador institucional (cultural) que, en principi, havia de participar també amb la cortesia d'un altre premi. I per tal que no tots els detalls anessin als usuaris que afegien més fitxers, sinó que també es volia que aquestes traduccions s'incorporessin als articles tant com fos possible, aquest altre guardó havia d'anar als qui més punts aconseguissin (entenent els punts com la participació dins dels articles).

Però al final no va ser possible, la institució no va participar-hi i la possibilitat del premi per punts es va esvair. Jo hagués estat el primer en donar-ne més i fins i tot a tothom que hagués participat prou significativament, però en aquestes coses no tot surt com un vol. Tanmateix, estava especificat que el premi ja anunciat anava per fitxers i no punts, que al final era l'objectiu més prioritari. Abraçada a tothom i gràcies per haver-hi participat amb tant d'interès! La propera vegada ho farem millor :)

Quetz72 (discussiócontribucions)

Cap problema, ho has/heu fet magníficament.

Quetz72 (discussiócontribucions)

Bona feina @Lalpino i @Jaumellecha!! Va ser divertida la iniciativa i ben pràctica a futur. --

Resposta a «Guanyadors del Viquirepte!»