Tema de Viquipèdia:La taverna/Ajuda

Jmrebes (discussiócontribucions)

El web sardanista.cat ja no existeix i amb la seva desaparició moltes pàgines de la Viquipèdia tenen ara un enllaç trencat. En concret, són els enllaços a sardanista.cat/boigperlasardana els que no funcionen, ni ho faran mai més. La Confederació Sardanista ha posat en marxa un nou web sense equivalència amb l'anterior, partint de zero (van patir un greu problema informàtic que va afectar fins i tot les còpies de seguretat), de manera que no és possible modificar per bot les referències a sardanista.cat, simplement cal indicar que l'enllaç està trencat o eliminar-les.

Cal ajuda o idees per poder corregir tanta pàgina. Què en penseu?

Paucabot (discussiócontribucions)

Si els enllaços estan a la secció d'EE, s'han d'eliminar. Jo ho demanaria a Viquipèdia:Bots/Sol·licituds. No és segur que qualcú ho pugui fer, però almanco quedarà registrat.

Medol (discussiócontribucions)
Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Amb les captures d'Internet Archive no es podrien aconseguir URLs directes i estables? La gran majoria de les URLs trencades antigues han d'estar allà desades. En principi això es pot fer via bot.

Paucabot (discussiócontribucions)

Això serviria per les referències, però no tenc clar que sigui el més adequat pels EE. Els enllaços externs no haurien de ser enllaços a pàgines web que ja no funcionen: si qualcuna és crucial, hauria de ser més aviat una excepció.

En tot cas, si no passam el bot que elimini aquests enllaços, qualque dia passarà un altre bot que hi posarà l'enllaç a la pàgina arxivada.

Paucabot (discussiócontribucions)
FranSisPac (discussiócontribucions)

Amb les meves excuses per sortir-me del tema del fil, però en @Paucabot m'ha portat a "explorar" l'estat de la qüestió {{GEC}} i, per a sorpresa meva, en el nostre estimat "àbac" es generava error de «pàgina no trobada», amb una solució tan simple com deixar la plantilla sense paràmetres. Em sona que això ja va ser tractat. Alguna pista d'on trobar-ho?... o potser obrim nou fil.

Paucabot (discussiócontribucions)
Resposta a «Web sardanista.cat»