Usuari Discussió:לערי ריינהארט

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

The phonetic transcription of « לערי ריינהארט » is /lɛʁi ʁɑjnhɑʁt/ (leri raynhart).
#REDIRECTtestwiki:user talk:לערי ריינהארט
Això és una redirecció no automàtica.

user talk:Gangleri
user talk:לערי ריינהארט aka "Gangleri"
testwiki:user talk:לערי ריינהארט aka "Gangleri"


SITENAME: Viquipèdia · language: ca: català ·  Catalan · Katalanisch · catalán · catalan · catalano · каталанский · 加泰罗尼亚语 · الكتالانية · קטלאנית · कातालान · kataluna · #footer
local curent version: 1.43.0-wmf.7 (b6ef248) · versions at b: · c: · d: · d2: · m: · mw: · n: · q: · s: · t: · t2: · v: · voy: · w: · wikt: · w:en: · m:special:sitematrix#ca · template:Wikivar · m:
mediawiki:Sidebar català ·  Catalan · Katalanisch · catalán · catalan · catalano · каталанский · 加泰罗尼亚语 · الكتالانية · קטלאנית · कातालान · kataluna
your local preferences · Einstellungen · Preferencias · Préférences · Preferenze · Настройки · 设置 · تفضيلات · העדפות · मेरी वरीयताएँ · Preferoj
user / ‎Usuari‎: ‎לערי ריינהארט · rights · all subpages T · ‎/common.css · /common.js · /previous user page · archives archived talks · b: · c: · d: · d2: · m: · mw: · n: · q: · s: · t: · t2: · v: · voy: · w: · wikt: · w:en: · w: · :en:
 local WLH‎ · local RC‎ · local logs‎ · local watchlist‎  edit‎ · local ontributions‎ · local mediawiki:Common.css · local mediawiki:Common.js · local mediawiki:Gadgets-definition · local notifications
m:…/global.css · m:…/global.js · global account information · global user contributions
PAGEID: 21415 · links here · purge ↺ · section=0 · REVISIONID: 15797087 · permanent link · (layout: 2015-09-17…b LTR RTL short)‎
testing and validation links: BiDi issues · gadget issues · #related languages / #related dialects · /local notes

Welcome‎ לערי ריינהארט to Viquipèdia![modifica]

‫·‏לערי ריינהארט‏·‏T‏·‏m‏:‏Th‏·‏T‏·‏email me‏·‏‬ 04:37, 27 ago 2015 (CEST)[respon]
‫·‏לערי ריינהארט‏·‏T‏·‏m‏:‏Th‏·‏T‏·‏email me‏·‏‬ 09:27, 22 set 2015 (CEST)[respon]

Benvingut![modifica]

Us donem la BENVINGUDA
Ajuda
Manteniment
Comunitat
Polítiques
Modifica


Hola לערי ריינהארט! Sigueu benvingut/da a la Viquipèdia i al coneixement lliure. Us encoratgem especialment, abans de res, a visitar la introducció per a un començament fàcil en tres senzills passos somriure. Si preferiu aprendre mitjançant un tutorial, podeu seguir el curset d'autoaprenentatge.

Aquesta és la pàgina de discussió del vostre compte d'usuari, que us servirà per a rebre missatges d'altres col·laboradors. Per a contestar, no ho feu a la vostra pàgina de discussió sinó a la pàgina de discussió de l'usuari que us ha escrit. A més, teniu la vostra pàgina d'usuari, on podeu posar les vostres dades, interessos, etc.

També seria convenient que llegíssiu els Cinc Pilars de la Viquipèdia i el llibre d'estil per a tenir una visió general i sintètica de les polítiques elementals que cal respectar per a poder editar en aquest projecte. És molt fàcil; bàsicament, cal utilitzar el sentit comú, respectar tothom, fonamentar les edicions en fonts comprovables i de qualitat i respectar el punt de vista neutral.

Si voleu trobar idees per a contribuir al projecte, visiteu el Portal del Viquipedista, on podreu coordinar-vos amb la resta dels viquipedistes. Així mateix, disposeu també de la taverna, per plantejar-hi els vostres dubtes, suggeriments o comentaris. Podeu signar en les discussions amb el botó de signatura de dalt de la barra d'edició Icona per a signar, o bé amb el codi --~~~~.

Podeu visitar el Viquiprojecte Babel per a classificar-vos segons els idiomes que conegueu o a la pàgina d'Etiquetes d'usuari per a descriure-us. També podeu afegir-vos a la llista de viquipedistes, o connectar-vos al xat per a coordinar la feina de forma ràpida.

Viquipèdia és un projecte col·laboratiu multilingüe. Si voleu traduir un article d'un altre idioma abans d'ampliar-lo i millorar-lo esteu seguint perfectament l'esperit del projecte. Per fer traduccions us pot ajudar l'Amical-bot. Visiteu la seva pàgina on s'explica com fer-lo servir.


Consell del dia: Podeu proposar una pàgina per a que un administrador l'esborri. Per a fer això, editeu la pàgina que voleu que s'esborri i poseu-hi {{destrucció|motiu per a esborrar la pàgina}}.}}

Non-Catalan? Ca-0? See Babel ca-0 and our welcome in English.

Voleu comentar aquest missatge?


Mi ne scias akurate kio vi volas traduki, se la nomon "index" aux la alfabetajn literojn aux kion. Llull 13:29 11 mar, 2005 (UTC)

Mi scias sed mi ne povas korekti tutajn la artikolojn. Mi ne skribas cxefe unu temo. La kataluna Vikipedio estas malgranda kaj mi volas artikolojn de tuto. Llull 21:37 11 mar, 2005 (UTC)


He unit els tres articles en un, com demanaves :-) joanjoc 15:17 21 abr, 2005 (UTC)

Gràcies[modifica]

Thanks for your help to Viquipèdia. Plàcid Pérez Bru 16:03 22 abr, 2005 (UTC)

Llull[modifica]

Mi ne scias se Llull vidos vian mesaĝon ĉar li estas je tempo de ekzamenoj. Sed se mi povas helpi al vi, mi estos ravita. –Pasqual bústia 22:01, 15 jun 2006 (UTC)

Nenion pardoninda[modifica]

Ĉu vi serĉas kiun tiu povus traduki je kataluna lingvo la .js kodon? –Pasqual bústia 22:47, 15 jun 2006 (UTC)


Mi ne komprenas. Ĉu ĉi tiu paĝo estas ofica? Kial vi ne skribas la ŝamo en la diskutejo? Llull · (vostè dirà) 20:35, 16 jun 2006 (UTC)

Yiddish[modifica]

Do you write Yiddish? Plàcid Pérez Bru (discussió) 00:36, 7 des 2007 (CET)[respon]

Only some basic. See OmegaWiki:מיזרח־ייִדיש and Swadesh list:Eastern Yiddish; see also wikt:yi:talk:Tshiribim tshiribom and s:yi:Geboyrn in a zaydn hemdl|uselang=en&action=render. I do not write articles. Best regards
·‎Gangleri·m: Th·email me·06:31, 12 des 2007 (CET)[respon]