Usuari:AteneuDelClot

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Jo
Informació Babel de l'usuari
ca-N Aquest usuari és un parlant natiu de català.
es-N Esta persona tiene una comprensión nativa del español.
Viquipedistes per llengua
Símbol de la pau Aquest viquipedista és pacifista.
Aquest viquipedista està per la no-violència.
Antimilitarisme Aquest viquipedista és antimilitarista.
Democràcia
Democràcia
Aquest viquipedista és demòcrata.
Aquest viquipedista és ecologista.
Aquest viquipedista ha deixat de fumar i és feliç!

Què és? La Farinera, Ateneu del Clot és una entitat sense ànim de lucre fundada l’any 1978, situat al barri del Clot, al districte de Sant Martí. El nom de La Farinera prové de la reivindicació dels veïns del barri del Clot, iniciada el mateix any, quan demanaven que es considerés la possibilitat de convertir l’antiga fàbrica de moldre, edifici modernista situat al carrer del Clot núm. 2, en equipament municipal.

La nostra prioritat ha estat sempre oferir opcions als veïns pel desenvolupament integral de la personalitat a partir d’activitats de lleure, incidir en l’educació del temps lliure i orientar al soci cap una vessant formativa, lúdica, educativa i de creixement personal.

Les activitats que s’organitzen a l’Ateneu van dirigides a tota mena de públics, ja siguin nens/es o persones adultes i n’hi ha de tot tipus.

Tanmateix, l’Ateneu del Clot és un espai que ofereix al ciutadà l'oportunitat de realitzar les seves activitats pròpies, recolzant les necessitats i inquietuds col•lectives. Per això ofereix els seus espais a aquelles persones, entitats, associacions, grups i empreses que vulguin realitzar qualsevol activitat en el centre.


On està? L’Ateneu està situat al carrer Muntanya, num.16 bis.