Usuari:Coet/pr:Esborrar pàgines/Propostes

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Admissibilitat
Directrius aprovades
Biografies
Empreses
Associacions
Llibres
Centres educatius
Vegeu també
Esborrar pàgines: Precedents

Drecera:
VP:EP/P

Aquesta és la pàgina per a discutir les propostes d'esborrament de pàgines. Per a incloure una proposta vegeu els tres passos a seguir a Ajuda:Esborrar pàgines. Si heu arribat aquí per completar el segon pas, feu servir l'enllaç següent i ompliu la informació que se us demanarà en la plantilla precarregada. Recordeu complir el tercer pas després d'efectuar el segon!

Llegiu la pàgina proposada a esborrar i llegiu-ne els motius. Mentre el procés estigui obert podeu expressar les vostres opinions i votar. Només s'accepten vots d'usuaris amb més de 30 dies antiguitat abans de la data de la proposta i més de 100 contribucions en l'espai principal (articles) durant els darrers tres mesos. Com a excepció es permet votar al creador de l'article si era un usuari registrat quan el va crear. Per emetre el vostre vot inicieu una nova línia amb un asterisc (*)

  • La vostra votació :
  1. A favorA favor Suport {{suport}} : La proposta d'esborrament és fortament defensada, però per alguna raó l'article no compleix els criteris d'esborrament ràpid.
  2. A favor Aprovació {{aprovació}} : La proposta d'esborrament és defensada per l'usuari.
  3. NeutralA favor Assumible {{assumible}} : La proposta d'esborrament és l'opció més factible, però l'usuari presenta alguns dubtes.
  4. Neutral NS/NC {{nsnc}} : L'usuari no vol decantar-se per cap opció, se sol acompanyar d'algun tipus d'observació relativa a l'esborrament tractat.
  5. NeutralNeutral Indiferent {{indiferent}}: Pràcticament igual que l'anterior, però l'usuari ho deixa a criteri de la resta d'electors.
  6. Comentari Comentari {{comentari}} : L'usuari encara no vol emetre un vot però vol deixar constància d'una reflexió.
  7. En contraneutral Consentible {{consentible}} : La proposta d'esborrament no és l'opció més factible, però l'usuari té dubtes sobre la presència d'aquest article com a article independent a la Viquipèdia tal i com està redactat en el moment del seu vot.
  8. Objecció Objecció {{objecció}} : La proposta d'esborrament és rebutjada per l'usuari.
  9. En contraEn contra Rebuig {{rebuig}} : La proposta d'esborrament és rebutjada per l'usuari. A més es considera que l'article hauria de ser imprescindible dins de la Viquipèdia.
  • Els motius que us porten a emetre tal vot i la vostra firma (~~~~). Si la vostra opinió simplement coincideix amb la d'un altre votant expliciteu-ho. Digueu, per exemple, «Opino igual que el proponent» o «Comparteixo el punt de vista de l'usuari tal». Si voleu participar en diverses propostes, editeu-les d'una en una perquè quedi a l'historial i al resum d'edició el títol de la pàgina que esteu valorant.

Si una votació ja ha complert els terminis corresponents per a que es pugui considerar acabada, afegiu-hi una línia amb el resultat. Si han guanyat els vots favorables a l'eliminació de la pàgina, un administrador procedirà al seu esborrament i traslladarà la proposta d'eliminació a l'arxiu històric corresponent. Si s'ha optat per mantenir la pàgina, també traslladarà la proposta a l'historial i, a més, deixarà una còpia a la pàgina de discussió de l'article que es pretenia esborrar per a informar-ne en vistes de posteriors processos d'eliminació.



Moviment lliure[modifica]

Moviment lliure (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Moviment lliure · Moviment lliure en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

  • A favor Aprovació Treball inèdit? --Bestiasonica (disc.) 19:23, 11 maig 2012 (CEST) (proponent)
  • Neutral NS/NC No és un article gaire bo (ni de referències, ni de to, ni possiblement de títol), però no deixa de ser un esborrany del que seria l'article principal de Categoria:Contingut lliure. Si tot el que hi ha a la categoria té alguna cosa en comú i no cal treure cap conclusió no evident per posar-li, tot això es pot explicar en un article.--Pere prlpz (disc.) 17:44, 17 maig 2012 (CEST)

Bossu[modifica]

Bossu (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Bossu · Bossu en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

  • A favor Aprovació No s'han aportat referències que en demostrin l'admissibilitat. --Arnaugir 23:22, 12 maig 2012 (CEST) (proponent)
  • A favor Aprovació --Panotxa (disc.) 05:57, 13 maig 2012 (CEST) D'acord amb el proponent
  • Comentari Comentari A :en tenen l'article (amb el nom correcte): en:BOSU. Pau Cabot · Discussió 18:18, 13 maig 2012 (CEST)
  • Comentari Comentari Admissible potser ho és, però el contingut no és massa verificable. És més, veient l'article en anglès, podria ser que el que diu fos el contrari del que diuen les referències que fan que sigui admissible.--Pere prlpz (disc.) 00:25, 17 maig 2012 (CEST)

Les aloges[modifica]

Les aloges (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Les aloges · Les aloges en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

  • A favor Aprovació No s'han trobat referències que verifiquin la seva admissibilitat, no enciclopèdic --Panotxa (disc.) 06:02, 13 maig 2012 (CEST) (proponent)
  • Comentari Comentari L'he redirigit a dona d'aigua perquè em sembla un cas clar de dos articles que parlen del mateix, un dels quals no té res d'aprofitable per fusionar amb l'altre. Si m'he precipitat, revertiu la redirecció i considereu el meu vot com A favor Aprovació per no enciclopèdic.--Pere prlpz (disc.) 17:10, 17 maig 2012 (CEST)

David Rovira i Minguella[modifica]

David Rovira i Minguella (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: David Rovira i Minguella · David Rovira i Minguella en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

  • A favor Aprovació Treball inèdit sobre una persona viva. Manca absoluta de fonts fiables on verificar els continguts de l'article --Bestiasonica (disc.) 12:21, 15 maig 2012 (CEST) (proponent)
  • Comentari Comentari Manca absoluta tampoc. És un alcalde i per Internet se'n troben algunes referències.--Pere prlpz (disc.) 20:44, 16 maig 2012 (CEST)

Soma club[modifica]

Soma club (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Soma club · Soma club en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

  • A favor Aprovació No s'han trobat referències que verifiquin la seva admissibilitat --Pau Cabot · Discussió 19:32, 15 maig 2012 (CEST) (proponent)
  • A favor Aprovació Potser destrucció directa i tot: no significatiu i potencialment difamatori.--Pere prlpz (disc.) 17:38, 16 maig 2012 (CEST)
  • A favor Aprovació, d'acord amb en Pere. --Àlex (Discussió) 20:41, 16 maig 2012 (CEST)
  • A favor Aprovació, no enciclopèdic --Flamenc (disc.) 00:12, 17 maig 2012 (CEST)
  • A favor Aprovació, estem trigant. --Joutbis (disc.) 08:19, 17 maig 2012 (CEST)
  • * S'anul·la aquesta proposta Supressió ràpida. Pau Cabot · Discussió 13:20, 17 maig 2012 (CEST)

Monika Czalej Pujol[modifica]

Monika Czalej Pujol (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Monika Czalej Pujol · Monika Czalej Pujol en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

  • A favor Aprovació No s'han trobat referències que verifiquin la seva admissibilitat --Pau Cabot · Discussió 19:51, 15 maig 2012 (CEST) (proponent)
  • Objecció Objecció He afegit un parell de referències, de moment. Crec que es pot trobar informació suficient per a que no sigui esborrat. --Solde (disc.) 21:18, 15 maig 2012 (CEST)
  • NeutralA favor Assumible Una notícia breu a La Mañana quan va treure el seu únic CD, i una aparició en una TV local no em sembla gaire.--Pere prlpz (disc.) 17:35, 16 maig 2012 (CEST)

Cesc batlle[modifica]

Cesc batlle (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Cesc batlle · Cesc batlle en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

  • A favor Aprovació No s'han trobat referències que verifiquin la seva admissibilitat. Currículum --Panotxa (disc.) 23:20, 16 maig 2012 (CEST) (proponent)
  • A favor Aprovació Currículum, unius articuli, no enciclopèdic --Flamenc (disc.) 00:11, 17 maig 2012 (CEST)
  • A favor Aprovació --Solde (disc.) 17:00, 17 maig 2012 (CEST)