Usuari Discussió:Arabella

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Hola, Arabella! Sigues benvingut/uda a la Viquipèdia i al coneixement lliure. A la columna de la dreta tens els enllaços bàsics per començar.

Aquesta pàgina on et trobes ara mateix és la pàgina de discussió del teu compte d'usuari, que et servirà per rebre missatges d'altres col·laboradors. Pots contestar a la pàgina de discussió de l'usuari que t'ha escrit i que trobaràs enllaçada més avall en la seva signatura (recorda signar prement l'icona Icona per a signar). A més, també disposes de la teva pàgina d'usuari, on pots descriure't i presentar-te, posar-hi gustos, interessos, idiomes que parles, etc. Volem veure't sovint per aquí!

Guia bàsica
Breu tutorial d'edició
Recursos per a novells
Documentació i llocs on demanar ajuda
Sistema de mentorització
Demana a un mentor que t'ajudi
Proves
La teva pàgina de proves
Don't speak Catalan?

Salutacions cordials

--Carles (enraonem) 22:24, 2 juny 2013 (CEST)[respon]

L'article tal com ara el tenim és un currículum de l'actriu. Un article enciclopèdic hauria de ser una altra cosa. He proposat la fusió perquè no hi ha moltes referències que parlin de l'actriu (de manera independent de T de Teatre). Pau Cabot · Discussió 11:45, 9 juny 2013 (CEST)[respon]

val, per tant, si poso altres fonts que parlin de l'actriu o les seves obres, no es farà la fusió? la font pot ser vídeo tmb, oi?
merciiiii!
Bones Arabella! Una coseta: si vols respondre algú millor fes-ho a la seva pàgina de discussió, i així t'assegures que rep l'avís (com tu ara) i ho llegeix. Sobre això que em preguntes... si en fóssis tu, l'autora, és més ràpid i senzill; per motius legals (de propietat i drets d'imatge) si la fotografia és d'algú altre s'ha d'anar per un altre camí; com jo no controlo tant aquest aspecte de com registrar el permís et suggereixo que contactis amb d'altres usuaris que sí et podran ajudar: Davidpar, KRLS o Arnaugir. Salutacions, i benvingut/-da al projecte! --Judesba (digues...) 11:49, 17 jul 2013 (CEST)[respon]

Penjar fotos a Viquipèdia[modifica]

Hola! Benvingut/da a la Viquipèdia! A veure si et veiem per aquí més sovint fa l'ullet

Mira, has de seguir els següents passos. Primer, les has de penjar a Wikimedia Commons, la mediateca de la Viquipèdia, seguint aquests passos. Quan ja les hagis penjat, m'avises.

El següent pas serà que el fotògraf haurà d'enviar un mail a info-ca@wikimedia.org dient:

Afirmo que sóc la persona que ha creat i/o única propietària dels drets d'autor de [URL DE LES FOTOS].
Accepto publicar el meu treball sota la llicència lliure CC-BY-SA.
Admeto que concedeixo el dret a qualsevol per utilitzar el treball en un producte comercial, i modificar-lo segons les seves necessitats.
Sóc conscient que sempre mantindré els drets d'autor del meu treball, i mantindré el dret d'atribució d'acord amb la llicència escollida. No se m'atribuiran modificacions que altres puguin fer.
Sóc conscient que la llicència lliure només concerneix els drets d'autor, i em reservo l'opció de prendre accions contra qualsevol que utilitzi aquest treball violant altres drets com restriccions de marca registrada, difamació, o restriccions geogràficament específiques.
Admeto que no em puc desdir d'aquest acord, i que el treball podrà guardar-se permanentment, o no, en un projecte Wikimedia.
[NOM DEL PROPIETARI DELS DRETS]

I ja estarà! Salut, --Davidpar (disc.) 20:06, 18 jul 2013 (CEST)[respon]

Bones! Arabella, gràcies per la foto. David, gràcies per l'explicació! fa l'ullet --Judesba (digues...) 23:11, 18 jul 2013 (CEST)[respon]
Ei, bona foto! :D --Davidpar (disc.) 16:09, 19 jul 2013 (CEST)[respon]