Usuari Discussió:Eulàlia polls

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Hola, Eulàlia polls! Sigues benvingut/uda a la Viquipèdia i al coneixement lliure. A la columna de la dreta tens els enllaços bàsics per començar.

Aquesta pàgina on et trobes ara mateix és la pàgina de discussió del teu compte d'usuari, que et servirà per rebre missatges d'altres col·laboradors. Pots contestar a la pàgina de discussió de l'usuari que t'ha escrit i que trobaràs enllaçada més avall en la seva signatura (recorda signar prement l'icona Icona per a signar). A més, també disposes de la teva pàgina d'usuari, on pots descriure't i presentar-te, posar-hi gustos, interessos, idiomes que parles, etc. Volem veure't sovint per aquí!

Guia bàsica
Breu tutorial d'edició
Recursos per a novells
Documentació i llocs on demanar ajuda
Sistema de mentorització
Demana a un mentor que t'ajudi
Proves
La teva pàgina de proves
Don't speak Catalan?

Salutacions cordials

--Carles (enraonem) 00:44, 2 jul 2013 (CEST)[respon]

Nicanor Vázquez i Ubach[modifica]

Hola novament, Eulàlia polls. Magnífic que vulguis contribuir. Jo no sóc administrador, o supervisor, però sí un usuari amb experiència aquí, per això dóno la benvinguda a nous usuaris, i naturalment, estaré encantat d'ajudar-te quan et calgui.

El primer consell és: llença-t'hi!. És impossible que ningú espatlli res, totes les versions de totes les pàgines queden guardades, és fabulós. Pots llegir si vols guies introductòries a l'edició viqui a partir dels enllaços que tens aqui més amunt, dins el requadre verd. També estaria bé fer una ullada a VP:LE, el nostre petit llibre d'estil (els articles han de tenir un format més o menys semblant).

No hi ha absolutament cap límit d'extensió, això és un dels avantatges d'aquest projecte, sobre una enciclopèdia en paper. Si tens molta informació, pots fer un article molt llarg, això sí, sempre VP:CF.

Tot i que pots començar a editar directament Nicanor Vázquez i Ubach quan vulguis, si no estas massa avesada a l'edició viqui, també podries començar a la teva pàgina de proves, tu tries.

Tot és molt confús al principi, però de seguida se n'apren. Qualsevol dubte que tinguis, estic a la teva disposició aquí on diu «enraonem».--Carles (enraonem) 10:32, 2 jul 2013 (CEST)[respon]

Ah, sí, m'oblidava de dues coses més que comentaves: el tema de les imatges és un pèl complicat. Les imatges han de ser lliures, i s'han de carregar a Commons, tens un enllaç al menú de l'esquerra de la pantalla, on hi diu "Eines", opció "Carrega a Commons". Però no és el primer que jo faria, és massa embolicat. Si vols, fes primer l'article amb text, i més endavant ja parlarem de les imatges. Pel que fa a la traducció a altres llengües, una mica el mateix: pas a pas, primer fem-lo en català. Hi ha viquipèdies en centenars d'idiomes, i qualsevol usuari dels projectes en altres llengües pot traduir l'article a la seva llengüa (i faran la feina per tu). Com millor sigui el teu article en català, més probable és que algú de la viquipèdia neerlandesa, sueca, o xinesa, decideixi traduir-lo a la seva versió. Naturalment tu també pots fer l'article en una altra llengua, per exemple, en castellà, però això ja no es fa en aquest projecte, sinó a la viquipèdia en castellà. Pots accedir a altres versions de la viquipèdia des de la nostra Portada, clicant l'apartat "Llengües" del menú de l'esquerra.--Carles (enraonem) 10:41, 2 jul 2013 (CEST)[respon]