Usuari Discussió:Júlia Pallarès

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Hola, Júlia Pallarès! Sigues benvingut/uda a la Viquipèdia i al coneixement lliure. A la columna de la dreta tens els enllaços bàsics per començar.

Aquesta pàgina on et trobes ara mateix és la pàgina de discussió del teu compte d'usuari, que et servirà per rebre missatges d'altres col·laboradors. Pots contestar a la pàgina de discussió de l'usuari que t'ha escrit i que trobaràs enllaçada més avall en la seva signatura (recorda signar prement l'icona Icona per a signar). A més, també disposes de la teva pàgina d'usuari, on pots descriure't i presentar-te, posar-hi gustos, interessos, idiomes que parles, etc. Volem veure't sovint per aquí!

Guia bàsica
Breu tutorial d'edició
Recursos per a novells
Documentació i llocs on demanar ajuda
Sistema de mentorització
Demana a un mentor que t'ajudi
Proves
La teva pàgina de proves
Don't speak Catalan?

--Pau Colominas (t'ajudo?) 12:40, 23 gen 2014 (CET)[respon]

Lana Del Rey[modifica]

Bones, Júlia,

No entenc per què insisteixes a seguir insertant text sense referenciar si te l'estic esborrant tota l'estona justament per aquest motiu. Hi ha un avís al principi de la pàgina que és prou clar, de manera que pots llegir Viquipèdia:Verificabilitat, Viquipèdia:Citau les fonts i Viquipèdia:Fonts fiables i entendràs perfectament de què es tracta tot plegat. De manera que pots referenciar el text que ja hi ha i/o aportar informació nova referenciada i seguint el llibre d'estil de la Viquipèdia. Salut! --Judesba (digues...) 15:50, 25 gen 2014 (CET)[respon]

Hola, he vist que en l'última modificació que has fet a l'article Lana del Rey, has esborrat la plantilla de l'artista entre altres. Et faig memòries que els articles de la Viquipèdia han de seguir un cert format i t'hi hauries de senyir (p.ex. les majúscules en el títol...). A més a més també has eliminat els enllaços a altres articles i has esborrat les referències.

He revertit les teves edicions (per ordenar-ho una mica), i crec que a partir d'aquí et serà més fàcil per modificar un altre cop l'article (seguint l'estil).

Salutacions.

-- mj(vostè dirà) 18:30, 5 feb 2014 (CET)[respon]