Usuari Discussió:Mafoso

De Viquipèdia
Dreceres ràpides: navegació, cercaUsuari:Mafoso/FR[modifica | modifica el codi]

Què et sembla com va quedant? --Anskarbot (disc.) 00:24, 7 jul 2014 (CEST)

@Anskar: Força bé: dues coses: No acumula :Usuari:Mafoso/FR#Categoria:Articles sense referències des de novembre de 2012 . Les categories de FVA: s'han afegit FVA i el bot no la controla (no estava en la petició inicial però com que surt en el llistat ... si no costa gaire també es podria mirar de "controlar"). Gracies per la feina feta, de debò.--Mafoso (Mani'm?) 10:41, 7 jul 2014 (CEST)
A veure si t'entenc, quan dius no acumula et referèixes a que no fa la suma mensual? Cal tenir en compte dues coses
  1. Si es fa córrer l'script un cop al dia és possible que els horaris d'actualització i incioporació de plantilles estiguin desfassats (incorporació de plantilles després de l'actualització), pel que són canvis que apareixeràn el dia següent
  2. Cal pensar que les acumulacions (entenc que són els comptes mensuals) es compten a partir del primer dia que ha corregut l'script, no del primer dia natural, primer dia 2014-07-06)

Haurem de fer un seguiment els propers dies per veure que tot és correcte ;).

Per un seguiment més exhaustiu es podria fer córrer l'script cada hora, però reescribint les dades diàries perque no surtin 24 dades de cada dia --Anskar (disc.) 11:05, 7 jul 2014 (CEST)

@Anskar:: Ostia!. Ara me n'adono : he llegit la taula del revés : a dalt tens el dia més proper ... no he dit res. Perdó.--Mafoso (Mani'm?) 11:33, 7 jul 2014 (CEST)
Sí, company, és més fàcil anar posant el dia que pertoca just després de l'encapçalament que fer-ho al final. ara em sembla que es podrà actualitzar cada hora ;) i treuré l'avís a aquesta pàgina ;). També cal tenir en compte que les taules generals apareixen al principi de cada tipus de taula (FR i FVA) i després els mesos són ascendents (novembre, desembre. gener febrer...) i els dies descendents (31, 30, 29) potser és una mica ferragós, però és la manera de tirar pel dret, apareixen les mesos segons la llista d'aparició (FR, FR des de novembre 2012, FR des de desembre 2012....). Posats a haver de comparar la llista d'articles he pensat que seria una bona cosa llistar-los, cal tenir en compte que els articles que desapareguin de FR i FVA apareixeran a la llista mensual ;) Salut --Anskar (disc.) 12:12, 7 jul 2014 (CEST)
--Anskar (disc.) 12:12, 7 jul 2014 (CEST)
He mirat de posar el nombre de pàgines que marca per defecte, però iguualment hi ha problemes al comptar les pàgines. He optat per posar-ho tal com estava --Anskar (disc.) 22:20, 7 jul 2014 (CEST)
@Anskar:: a primer cop d'ull (categories llistades primer sense refs i sense refs juliol) hi ha quelcom que no quadra. Miraré de mirar-ho. :)--Mafoso (Mani'm?) 09:20, 8 jul 2014 (CEST)

Usuari:Mafoso/FR[modifica | modifica el codi]

Què et sembla com va quedant? --Anskarbot (disc.) 12:04, 7 jul 2014 (CEST)