Usuari Discussió:Mafoso

De Viquipèdia
Dreceres ràpides: navegació, cercaViquirepte a Viquidites[modifica | modifica el codi]

Hola Mafoso!

Com potser saps Viquidites celebra 10 anys i per això la comunitat, amb Amical Viquimèdia, hem organitzat un Viquirepte inspirat en el de Viquitexts. Els premis són un val de 50€ d'Amazon i una parell de llibres pel guanyador, un llibre de refranys catalans pel segon, i a més es sorteja una tassa amb el nom d'usuari del guanyador del sorteig. Què et sembla participar-hi? T'hi esperem!--Unapersona (Sóc tot orelles!) 10:59, 31 ago 2014 (CEST)

Hola[modifica | modifica el codi]

Hola Marc! Que en penses d'aquest fusió. Creus que mereix un article propi o es pot fusionar amb l'article general?--KRLS , (disc.) 00:35, 4 set 2014 (CEST)

@KRLS: no ho sé ... --Mafoso (Mani'm?) 09:21, 5 set 2014 (CEST)
@KRLS: Totes i cada una de les comparses de la patum donarien per tenir article propi, en tant que si es cerquen hi ha un munt de referencies (llibres, museu, ... un un munt d'estudis...), ... però cal fer-los :( --Mafoso (Mani'm?) 17:03, 5 set 2014 (CEST)

Canvi en les taules FR-FVA[modifica | modifica el codi]

he hagut de fer un petit canvi en el bot i això comportarà que el bot començarà a actualitzar de 0, si vols puc estar un dies actualitzant de la forma antiga i de la nova fins que la vella desaparegui, Havia pensat en posar les taules a una subpàgina de Manteniment, què et sembla? --Anskar (disc.) 00:37, 6 set 2014 (CEST)

@Anskar:: Em sembla perfecte recollir a subplana manteniment. Gracies--Mafoso (Mani'm?) 08:44, 8 set 2014 (CEST)
Bon dia, company, he comparat els últims canvis i sembla que Usuari:Mafoso/FR i Viquipèdia:Manteniment/Referències són pràcticament iguals, crec que les úniques diferències estan en l'hora que passa el bot de posar dates en les plantilles de manteniment que fa que els resultats difereixin només en les categories sense data. Qupe et sembla si deixo de mantenir la teva subpàgina i només actualitzem la de manteniment? --Anskar (disc.) 09:31, 14 set 2014 (CEST)
@Anskar: Em sembla perfecte. Gracies.--Mafoso (Mani'm?) 12:11, 15 set 2014 (CEST)