Usuari Discussió:Mafoso

De Viquipèdia
Dreceres ràpides: navegació, cercaCanvi en les taules FR-FVA[modifica | modifica el codi]

he hagut de fer un petit canvi en el bot i això comportarà que el bot començarà a actualitzar de 0, si vols puc estar un dies actualitzant de la forma antiga i de la nova fins que la vella desaparegui, Havia pensat en posar les taules a una subpàgina de Manteniment, què et sembla? --Anskar (disc.) 00:37, 6 set 2014 (CEST)

@Anskar:: Em sembla perfecte recollir a subplana manteniment. Gracies--Mafoso (Mani'm?) 08:44, 8 set 2014 (CEST)
Bon dia, company, he comparat els últims canvis i sembla que Usuari:Mafoso/FR i Viquipèdia:Manteniment/Referències són pràcticament iguals, crec que les úniques diferències estan en l'hora que passa el bot de posar dates en les plantilles de manteniment que fa que els resultats difereixin només en les categories sense data. Qupe et sembla si deixo de mantenir la teva subpàgina i només actualitzem la de manteniment? --Anskar (disc.) 09:31, 14 set 2014 (CEST)
@Anskar: Em sembla perfecte. Gracies.--Mafoso (Mani'm?) 12:11, 15 set 2014 (CEST)

Guardó Repte Monuments[modifica | modifica el codi]

Estrella d'edició
Repte 2014 Monuments
Repte 2014 Monuments
Hola Mafoso!

Moltes gràcies per haver participat en el Repte Monuments de setembre 2014, esperem que t'ho hagis passat bé. Com a participant en el projecte et concedim aquest guardó que pots lluir amb orgull per haver col·laborat en la difusió del patrimoni.

Pots veure el nostre informe final. Si tens oportunitat d'assistir a la Viquitrobada 2014 de Tarragona podrem comentar aquest i altres projectes de la Viquipèdia.

En nom de l'equip organitzador, el nostre agraïment.


--V.Riullop (disc.) 14:24, 7 oct 2014 (CEST)