Usuari Discussió:Mafoso/Arxiu 2

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Viquitrobada

Jajajaja. Hi ha una peli amb la Sara Pedra que es diu... hehehe --Judesba (digues...) 09:51, 3 set 2010 (CEST)

De fet, el senyor Fustadelest és el meu onlcu, jeje. Guai! Encantada, nohihadequè. --Judesba (digues...) 17:01, 3 set 2010 (CEST)

Esborranys de fàrmacs

La proposta que t'he fet no és tan complexa com l'article que has fet del granuloma, felicitats!.

No entenc gaire tot això del bolcatge, no infringeixes els drets d'autor?.

Actualment no m'hi puc dedicar gaire, però potser et podria explicar el que crec que seria molt interessant, i fàcil, respecte als fàrmacs.

No sé si és un pecat suggerir que ens fem una trucada i t'ho pugui explicar amb més detall (o si vols, i em dius el telèfon, et truco jo), que no un fer un fart d'escriure.

--Jmarchn (disc.) 10:29, 3 set 2010 (CEST)

Missatge institucional

Benaurat Gran Mestre Mafoso, res em plauria més que poder assistir a la 4ta Viquitrobada. El cas és que seré fora de Catalunya del 3 al 30 d'octubre (i el 2 tampoc podria), pel que la data més immediata que em seria possible seria el 6 de novembre, que queda força lluny. No m'atreveixo a proposar un dia tan llunyà, encara se'm abraonarà la cavalleria. Cordials salutacions.--Edustus (disc.) 13:16, 3 set 2010 (CEST)

Re: preguntetes

El pots incloure com si fos una plantilla: http://ca.wikipedia.org/w/index.php?title=Usuari:Vriullop/Proves&oldid=5970634. --V.Riullop (parlem-ne) 18:18, 5 set 2010 (CEST)

Capitols

Ja està revisat, allò de la qüestió: estava bé, només hi he canviat quatre coses petites. --Bocachete (disc.) 20:40, 12 set 2010 (CEST).

Catalans

Abans d'esborrar, m'agradaria que hem digueres per qué les meues modificaciones no s'ajusten a la realitat. --Quagland (disc.) 11:34, 13 set 2010 (CEST)

Salvador de Madariaga, als seus llibre "A la orilla de los sucesos" i "Cosas y gentes: el libro de las procosas", deixa clar lo erroni d'utilitzar la llengua com a element identificador d'etnies i nacionalitats. I per favor, respon el per què creus que els meus canvis son erronis. --Quagland (disc.) 11:53, 13 set 2010 (CEST)
Dificil, tenint en compte que el primer usuari amb el qual vaig discutir va abandonar la discussio a les primeres de canvi dient que ell sols afirmava el que deia el seu diccionari, sense donar-me oportunitat de presentar documents en favor de la meua postura. I l'altre fa dos dies que va parlar i tardara molt a vindre. A mes, tenint en compte que hi ha estudiosos partidaris i detractors de la tesi de la llengua com a identificador de nació (sols per eixa problematica ja deuria d'eliminarse de l'article totes les mencions als que no son habitants de Catalunya, però qué li anem a fer) i tenint en compte també que la major part dels viquipedistes son partidaris de la postura primera, crec que deixare les meues reflexions i proves a Discussio i, si no hem responen, que un altre es calfe el cap.--Quagland (disc.) 12:27, 13 set 2010 (CEST)

Viquitrobada

Gràcies per pensar en mi, però els dissabtes, qualsevol, ara mateix m'és impossible.--Lohen11 (disc.) 12:47, 8 set 2010 (CEST)

Penso que lo més pràctic és que a la trobada fem la recaptació i el repartiment.--Gomà (disc.) 18:49, 9 set 2010 (CEST)
Ho faré tant aviat com ho sàpiga. Gràcies màfies. Ara he de marxar. I, per cert, aquesta ès la meva edició numero 20000 !!! somriure --Beusson (disc.) 08:53, 14 set 2010 (CEST)
Gràcies Mafoso, però en principi tinc intenció d'anar al Hackmeeting i seré fora aquell cap de setmana. I això que tenia ganes de venir, m'hagués agradat proposar un debat sobre experiències de Viquipèdia i educació. Un altre cop serà. --Dvdgmz (disc.) 09:38, 17 set 2010 (CEST)

Punts

Jo estaria encantat de contribuir a l'article enriquint el seu contingut amb altres punts de vista, però es que hi ha determinats punts que fan que el debat estica un poc desequilibrat:

Els catalans i les catalanes (en singular: català, catalana) són un poble o una ètnia europea i mediterrània que té les seves arrels als Pirineus orientals[4] i territoris adjacents. Un català o una catalana pot ser una persona del Principat de Catalunya, tant del vessant nord dels Pirineus [5][6] com del vessant sud. Però, en tot cas, és sempre un parlant de la llengua catalana.

Aquest es només un dels punts polémics. Les continues referencies al valencians i mallorquins com a "Catalans del sur" o la seua inclusió al recuadre, etc. Es clar que hi ha una polémica a eixe respecte, pero amb afirmacions categoriques com la remarcada en negreta i la situada als recuadres fan que parega que la versio universalment acceptada es la de la catalanitat surenya (i tenint en compte que les dos comunitats al.ludides rebutjen per majoria la seua inclusió dins la etnia catalana, amb arguments tan valids com qualsevol altre, crec que no es del tot acceptable que es fiquen eixes informacions). Una manera de fer l'article mes cientific sería modificar-lo, fent que aparegueren només els habitants de Catalunya i despres crear un enllaç a un article nou on situar tota la informació concernent a la polémica entre catalans i valencians i mallorquins, etc, al llarg de tota la historia. ¿No creus?--Quagland (disc.) 16:06, 13 set 2010 (CEST)

Hi ha un problema amb l'usuari KRLS, que diu que estic vulnerant la neutralitat. Estic disposat a discutir els termes que ha esborrat i trobar una solucio de compromis a eixe respecte. Tot siga dit, desconfíe un poc perque ja va proposar no utiliztar el diccionari de la RAE amb l'argument de que està en altre idioma i pot produir confussio. Et demane si vols que per favor mires a vore de mediar. --Quagland (disc.) 23:57, 14 set 2010 (CEST)

Estic d'acord en la mediació quan vulgueu. Jo crec que s'hauria de consensuar des de la primera edició de l'usuari Quagland. Avisaré a altre persona, per donar més punts vista. Anims!--KRLS , (disc.) 00:02, 15 set 2010 (CEST)
Ho sent, pero no. Les meues edicions fins al problema actual han estat correctes i refrendades per documents. Si a KRLS no li agrada el que diuen eixos documents, ho sent per ell però es el que hi ha. Si te alguna queixa referent a la edició que ha revertit, estic disposat a parlar, però si es posa en plan censor de tot el que he fet, no. --Quagland (disc.) 00:08, 15 set 2010 (CEST)

Volant d'inèrcia

Hola Mafoso. A l'article volant d'inèrcia que sembla que tant preocupa a alguns, li he posat les plantilles de traduït de (de l'angles i el castellà) i li he afegit les referències que apareixen en l'article en castellà. Respecte la manca de citacions, us recordo que en un article tècnic com aquest es reflecteixen fets i no pas opinions que hagin de ser recolzades per una persona autoritzada. Per exemple quan dic que es fan servir els volants d'inèrcia en centrals de producció d'energia o en trens per estalviar energia quan es frena això són fets. A més en l'article corresponent a aquest en angles i castellà no van posar citacions, simplement perque no calen i ningú les ha trobat a faltar, ni tampoc han posat una etiqueta de manca de referències com les de l'article en català. Tal com ha actuat, la persona que s'ha dedicat a omplir l'article d'etiquetes i desqualificar-lo sense fonament, a mi m'ha semblat pur vandalisme.--Victor M. Vicente Selvas (disc.) 10:42, 21 set 2010 (CEST)

No estic gens molest, gràcies, en realitat m'agrada comprovar com el funcionament de la Viquipèdia és democràtic i que tothom i pot dir la seva. De les crítiques aprenc molt però de les rebentades no tant.--Victor M. Vicente Selvas (disc.) 11:23, 21 set 2010 (CEST)

Idò sí. De vegades els Viquiestris no estan fins del tot. De totes maneres, d'ençà de la proposta, l'article ha canviat i s'hi ha aportat una referència. Al meu parer, però, l'Agrupació del Bestiari Festiu i Popular de Catalunya no és pot considerar una font externa a l'article i per tant, encara que s'ha de demostrar la seva notabilitat. Tu què n'opines? Pau Cabot · Discussió 18:27, 21 set 2010 (CEST)

Articles esborrats i redirigits

No, no et rectifico pas. Has fet molt ben fet.--Claudefà (Discussió) (disc.) 20:13, 21 set 2010 (CEST)

Espera un poc que ara t'ho explic

Espera un poc,pots tornar a posar l'advertència a la portada, si us plau, gràcies. Plàcid Pérez Bru (disc.) 19:07, 23 set 2010 (CEST)

Viquiprojecte tipografia

Hola Marc, des d'una assignatura del Grau Multimèdia de la UOC al semestre passat vam impulsar el Viquiprojecte:ILV i aquest semestre repetim però focalitzant més el tema amb el Viquiprojecte:Tipografia. Si veus que t'hi pots passar de tant en tant i donar orientacions o un cop de mà seria fantàstic. El projecte és també una activitat d'aprenentatge-avaluació (ho pots veure explicat a la pàgina) i durarà ben bé 11 setmanes; espero doncs que a mesura que entrem al semestre hi anirà havent més activitat. Gràcies i salutacions. --Dvdgmz (disc.) 20:27, 24 set 2010 (CEST)

Catalans

Gràcies a tu. Valia la pena fer-ho així. --espencat (disc.) 13:37, 29 set 2010 (CEST)

Bon dia Marc, com va tot? He ampliat l'article de manera que no quedi curt al treure-li la part nàutica per poder crear una entrada pròpia (li he explicat a en Paucabot que m'havies suggerit com fer-ho), que et sembla:

  1. He creat la pàgina de desambiguació ampolleta
  2. He creat la pàgina ampolleta (nàutica) traduint-la de es.wiki
  3. Hi afegirè coses que traduirè de l'anglès.;-)--Mcapdevila (disc.) 18:42, 1 oct 2010 (CEST)

Discussió:Catalunya

L'he blocat. Pau Cabot · Discussió 16:03, 14 oct 2010 (CEST)

Avís de vandalisme en curs!!!

Hola

Pots beure aquest enllaços : Usuari Discussió:Daniblanco i els seus contribucions. Molts guerres d'edició, i vandalismes deguisats.--Grondin (disc.) 22:17, 16 oct 2010 (CEST)

Viquitrobada

Hola, Mafoso. Hi ha novetats en el tema culinari. T'ho mires quan puguis i opines, si us plau? Gràcies :-) --Judesba (digues...) 19:08, 30 set 2010 (CEST)

Dius: per cert va molt be reservar a nom d'un altri i dir que desprès aquest no ha pogut venir i fer-se el "locu". Em sona, això... és com quan s'organitza una viquitrobada informal i un s'escaqueja a última hora? hahaha Escac i mat. hehehe Oqueis... ja vaig comentar-li al noi de Tiana que miraré de demanar taula a l'italià, ja que la resta de restaurants són petits i el xinès dubto molt que ens reservi lloc. De tota manera, asseguraré el nombre de comensals; de moment hi ha 22 persones apuntades, així que calculava 30 màxim (no sé si hi ha gent "externa" que també s'hi afegeix...). Bé, ja et diré quelcom, "Mafioso". Salut! --Judesba (digues...) 13:36, 18 oct 2010 (CEST)
Jajajaja. Aquest jovent d'avui dia...! --Judesba (digues...) 13:47, 18 oct 2010 (CEST)

Hola Marc, ja he confirmat assistència. --Jadelllave (disc.) 15:44, 18 oct 2010 (CEST)

Criteris de notabilitat per a biografies polítiques

He fet un petit power point citant els criteris de notabilitat (generals i sobre biografies polítiques) i les diverses solucions plantejades en un debat que ja es va fer però, com molts, va quedar inert. Crec que amb 5 minuts de presentació i 15 de debat i 5 de conclusions seria suficient.--Galazan (disc.) 15:37, 18 oct 2010 (CEST)

VT2010

Hola Marc,

doncs no ho sé, jo vaig proposar el tema de la portada perquè s'hauria de solucionar ja (l'actual deixa bastant a desitjar) i un bon punt de partida pot ser la viquitrobada, d'on poden sortir idees que després es puguin exposar aquí i potser fer una "presa de decisions". No sé quin format té la viquitrobada, no he anat mai a cap, no sé si es fan debats, o ponències, o el que sigui... crec que el més convenient podria ser fer una pluja d'idees; si no, puc preparar alguna petita exposició i idees... com vulgueu. Ja em direu quelcom.--Arnaugir (disc.) 19:02, 18 oct 2010 (CEST)

Bestiar i Gegants

Eps! he vist que has creat una plantilla de bestiari... quin criteri hem de fer servir per a utilitzar aquesta plantilla o bé al de "gegant"? ens calen ambdues? --Solde (disc.) 11:36, 19 oct 2010 (CEST)

OK! --Solde (disc.) 12:24, 19 oct 2010 (CEST)

Chapter en Català o... Barcelona Chapter

A mí tant me fa.. ja sé que la meva proposta no és popular... ho puc publicar a la taverna.., la meva especialitat ha estat (durant 35 anys) buscar una solució intermèdia entre dos punts oposats o en conflicte (no sempre amb èxit), i el conflicte no ho dubteu hi és, hi ha lobbies que no volen una unió supra-estatal, encara que sigui nomès cultural..

La vida és un mocador.. i va donar la casualitat que a Gdansk el meu nano (Zhenze), va dinar amb els seus.. els xinesos. Jo hi vaig arribar a la meitat i al veure en Chen el vaig atacar directament amb el que ens havia proposat en Gomà la nit abans, comparant el nostre Chapter amb el precedent (jurisprudència) de New York i Hong-Kong.. resposta:
  1. Avui, pels estatuts, els chapters estan limitats a un àmbit territorial (i d'un sol estat)
  2. El "chapter en català" que proposem va contra els estatuts i per tant s'han de canviar
  3. Només per canviar els estatuts caldria un any però no és segur que hi hagués quòrum (La Michelle=>F.P. que no és del "Board" directament -ho és el marit- representa els interessos de França, i s'hi oposa totalment)
  4. Vaig "virar de rumb" cap a una hipotètica proposta nostra semblant a la de :Hong Kong o New York un Barcelona Chapter

Es pot triar una de vàries propostes.. és a dir:

.

  • Barcelona chapter
  • o en lloc d'aquest alguna dels següents:
Valencia chapter
Andorra chapter
Palma chapter
Toulouse chapter
Alguer chapter


i em va dir que al haver-hi precedents no hi ha cap problema amb la proposta de Barcelona Chapter i que seria aprovada tal com ho van ser les de Hong Kong o New York (jurisprudència).

El dies següents vaig parlar amb quatre altres "Membres del Wikimedia Board" (us diré els noms..), i em van dir exactament el mateix (amb més o menys simpatia cap a la Viquipèdia en Català) menys la Michelle que a la 1ª embestida.. havia d'alimentar el nen i a la 2ª em va dir un NO rotund..

Evidentment tothom em va dir que no a la proposta (Gomà, Paucabot, Carles, etc..), però jo insisteixo en què hem de tocar de peus a terra, i no demanar allò que no ens volen donar per pressió de certs lobbies nacionals, tinc el que en pensen 5 membres del Board "cara a cara", by the way... mireu les bases de Hong Kong sobre qui hi pot participar:

« ...those who are associated with Hong Kong either by birth, ancestry or residency... »

i sabeu qué:

« ...Más vale pájaro en mano que 100 volando... »
« No seria en lloc de.. sinó a més a més de.....un cop aconseguit es pot seguir lluitant pel més difícil...Wikimedia CAT! »

<nyac>Substitueixo copienganxa per enllaç: http://wikimedia.hk/index.php/About_us</nyac>

Missió i Visió del BARCELONA Chapter, amb un procés d'aprobació de pur tràmit atès que hi ha dos precedents

(Poso BARCELONA que seria un dels esmentats més amunt)

L'objectiu principal del "Chapter de BARCELONA" pot ser descrit de la següent manera:

   * Promoure l'ús dels projectes de Wikimedia.
   * Promoure la cultura lliure per al públic en general a BARCELONA.
   * Encoratjar a la llibertat de creació artística i literària.
   * Promoure l'enteniment correcte de la propietat intel·lectual.
   * Promoure l'intercanvi i la difusió del coneixement acadèmic.

El "Chapter de BARCELONA" posarà en marxa diferents tipus d'activitats i esdeveniments sobre els temes més rellevants, de manera independent o col·laborant amb els esforços locals, per aconseguir l'objectiu anterior.

El "Chapter de BARCELONA" dóna la benvinguda a Wikimedia a tots aquells que PUGUIN SER ASSOCIATS amb "BARCELONA CHAPTER" ja sigui per naixement, avantpassats, residència o cultura. Si voleu unir-vos a nosaltres, si us plau consulteu la nostra Pàgina d'acollida i les butlletes d'inscripció per als "Membership Applicants". Així mateix, us convidem a enviar qualsevol pregunta que tingueu a: wikimedia.BARCELONA @ BARCELONA.com.--Mcapdevila (disc.) 15:05, 18 oct 2010 (CEST)

He editat el missatge per evitar un copienganxa en anglès amb email inclòs, i evitar noves seccions dins un mateix missatge. --V.Riullop (parlem-ne) 16:09, 18 oct 2010 (CEST)
« ..Amb avantpassats no diu quantes generacions i, remuntant-nos als barons de la fama venim tots d'Occitània »

--Mcapdevila (disc.) 07:31, 21 oct 2010 (CEST)

Re:Viquitrobada

Bones Marc. No sé si acabaré venint a la trobada, li ho confirmaré al KRLS el mateix dia al mòbil, ja que si vinc, ho faré a la tarda vora les 16 o 17h (al matí jugo partit). Si acabo venint, dinaré alguna cosa pel camí, i pel que fa a la meva proposta de parlar sobre el pla estratègic, no he preparat res. Ho vaig comentar perquè trobo que comentar què s'ha fet i què es pot millorar o arreglar estaria bé, però no m'havia plantejat un guió. Suposo que ja sortirà entre tot el que es parli. Vagi bé! --Xavier D. (A disposar!) 21:25, 18 oct 2010 (CEST)

portaré un mini ordre del dia amb tot el que s'ha posat al viquiprojecte i parlarem del que es pugui. et busco pel tema drumbeat, a veure si et pillo al xat --barcelona (disc.) 12:57, 20 oct 2010 (CEST)

Viquitrobada - dinar

Bones, Mafoso. Per tal de poder assegurar el nombre de comensals necessito confirmació d'assistència o no al dinar al restaurant italià (votat per la majoria: 13 versus 8, 6 i 4). Si us plau, passa't per Viquiprojecte:Viquitrobada 2010#Teca/Dinar/Menja/Àpat i afegeix-te en una de les dues columnes. Gràcies, i fins dissabte. --Judesba (digues...) 11:39, 21 oct 2010 (CEST)

Petició de traducció

Trobada

Ei Mafoso! Al final has arribat bé? Nosaltres sí, espero que tu també. Fins aviat, Joancreus (discussió) 21:58, 23 oct 2010 (CEST).

Brumbeat 2010

Hola Mafoso. Després a la tornada ho comentàvem, pel que suposo que t'ho puc transmetre no només en el meu nom sino en nom d'en Manuel Trujillo i d'en Willtron també: Per a nosaltres també va ser un plaer ser a la Viquitrobada, i vàrem gaudir del bon ambient que teniu, tot i el gran número d'usuaris que sou, que s'ha de dir no és gens fàcil aconseguir que tanta gent se senti tan ben avinguda, i vosaltres ho aconseguiu. Vam quedar molt gratament impressionats i us felicito :). Amb respecte al Brumbeat festival ho he de lamentar però no hi podré ser perque els dies entre setmana estudio i treballo a temps partit, per la qual cosa se'm fa dificil poder-me fer a d'altres compromisos. Agraeixo la invitació però no hi puc anar. Ho sento. --Lascorz (Digues?) 14:22, 26 oct 2010 (CEST)

perfecte pel missatge, gràcies! La cosa està creixent... i tenim noves oportunitats per a Amical, informo quan pugui respirar ;) --barcelona (disc.) 14:17, 27 oct 2010 (CEST)

Cristòfor Colom

Ei Mafoso! M'agrada fer plantilles i tal per enllaçar articles sobre temes semblants i fer-los més interconnexes. Ara mateix acabo de crear una nova plantilla, la pots veure aquí: {{Cristòfor Colom}}. M'agradaria saber la teva opinió al respecta perquè no hi entenc gaire de la història de Colom en concret. Què et sembla? Creus que falten coses per posar? o que en sobren? Vinga moltes gràcies. Tan bon punt sàpiga la teva resposta i la de diferents viquipedistes que ara acabo de preguntar, i hi ha consens, la posaré als articles corresponents. Ja parlarem, vagi bé! --Catalaalatac (Parlem-ne) 01:41, 28 oct 2010 (CEST)

Re: Viquipèdia:Presa de decisions

El que faria és posar unes normes: qui la obra es converteix en el secretari responsable de coordinar, de seguir els terminis establerts, de fer un resum de conclusions, de tancar-la i dur-la a terme. El que he fet en ocasions és posar un avís d'inactivitat, per exemple Viquipèdia:Presa de decisions/2007/Noms dels artistes. Al cap d'un temps de l'avís, tancar-la sense més.--V.Riullop (parlem-ne) 12:13, 29 oct 2010 (CEST)

Glossari de termes nàutics

Tal com em vas demanar... l'he iniciat.. hi afegiré tots els articles de les categories nàutiques existents (necessito l'inici igual perquè classifico amb l'excel);-)--Mcapdevila (disc.) 10:20, 31 oct 2010 (CET)

Re: Usuaris Autopatrullats

Els canvis de configuració del Mediawiki cal demanar-los a bugzilla. Pots cercar a mediazilla:query.cgi, posant status=all, product=Wikimedia i words=autopatrolled, i veuràs peticions similars. --V.Riullop (parlem-ne) 08:56, 3 nov 2010 (CET)

Tema prioritari

Hola, Mafoso. Si us plau, mira't aquesta discussió i digues-hi la teva. – Leptictidium (nasutum) 17:30, 4 nov 2010 (CET)

Barrios bajos

Bones, Mafoso. He fet una petició als administradors fa un parell d'hores i mitja i no obtinc cap resposta. L'altre usuari ha iniciat un conflicte personal i no tan sols desfà les meves edicions sinó que m'està faltant al respecte. Podries passar-te per aquí i després per aquí, si us plau? Gràcies. --Judesba (digues...) 19:59, 6 nov 2010 (CET)

Categoria per esborrar

Podries esborrar la Categoria:Cetartiodàctils del Oligocè, please? Gràcies.--13XIII (disc.) 12:08, 10 nov 2010 (CET)

sobre el retrobot

N'he trobat 90 de 1156 que contenen la plantilla, tot i que no n'ha pogut explorar 8. –Coet · BANG · blablabla 23:17, 13 nov 2010 (CET)

Dalí

Hola, no hi busquis relació, és la meva contesta a un koreà a un diàleg amb el Beusson, peró els links et poden interessar..;-)--Mcapdevila (disc.) 19:16, 14 nov 2010 (CET)

Sorry for being nousy but although Dalí has sympatized with Franco regime (as a good catalan money is money) but look at this article (you may translate it with the "b" google you hate..), all the flags from Colom ships are catalan flags not castlian (wow! he named himself with a catalan name)and look at Texeira's map with plenty of catalan flags in America..;-)--Mcapdevila (disc.) 18:56, 14 nov 2010 (CET)
And don't forget his many declarations to the spanish media (NO-DO)using catalan words & phrases like the very famous one about the "escarxofa" (artichoke in catalan)..;-)--Mcapdevila (disc.) 19:06, 14 nov 2010 (CET)

Crida personal

Gràcies per la teva solidaritat amb la crida personal. --V.Riullop (#keepitfree) 09:20, 18 nov 2010 (CET)

Hola Mafoso. Et demano la teva opinió com a administrador. Estic redactant l'article El discurs del rei i la Usuària:Judesba està rectificant tot el que poso i desfaig a l'article. Dóna un cop d'ull, si us plau, a l'Historial de versions de «El discurs del rei» i també a la meva pròpia discussió i la seva. T'agraïria molt que m'ajudessis a decidir com procedir ja que, com et pots imaginar, aquests estires i arronses amb la usuària Judesba em fa perdre molt de temps a l'hora d'anar ampliant l'article. Gràcies.--Aylaross (disc.) 17:21, 23 nov 2010 (CET)

Usuari autopatrullat

Gràcies per la vostra confiança... N'intentaré ser digne!--Panellet (disc.) 16:48, 29 nov 2010 (CET)

Gràcies! ja li he comentat a en Pau també. --Solde (disc.) 17:16, 29 nov 2010 (CET)
Us agraeixo molt la distinció obtinguda, però us faria res explicar-me exactament quins avantatges pràctics té? He llegit l'enllaç que m'hi heu posat, però no ho he sabut entendre... Per cert, s'us és incorrecte. És se us.--Claudefà (Discussió) (disc.) 17:19, 29 nov 2010 (CET)
Moltes gràcies. Ara ho tinc clar. Per cert, si mai necessites els meus serveis, a la viquipèdia, com a corrector lingüístic, pots comptar-hi.--Claudefà (Discussió) (disc.) 17:49, 29 nov 2010 (CET)
Gràcies per la confiança. Suposo que això, entre altres cxoses, implica ser més curós en evitar petites errades en l'edició doncs suposo que ser inclòs a la categoria d'usuari autopatrullats comporta que no es revisaran els articles que vagi editant com es devia fer fins ara... Implica quelcom més que hagi de tenir en compte? --Capolatell (disc.) 18:15, 29 nov 2010 (CET)
Bé, ja he llegit la resposta que li has enviat a Claudefa i suposo que també m'he quedat clar.--Capolatell (disc.) 18:15, 29 nov 2010 (CET)
Hola noi, jo tampoc sabia que volia dir això, però ja he llegit la contesta al Claudefà. Mercès per considerar-me en condicions. Es cert que edito de fa temps i amb una qualitat dins el pro-mig, però tinc problemes amb l'ortografia ja que vaig aprendre a escriure en català fa pocs anys, per editar a la viquipèdia. Ara amb l'ajut del corrector se'm passen poques faltes, però encara tinc petits problemes (per exemple dubto sempre entre "orde" i "ordre") i quan no tinc les filles prop (que m'assessoren) segur que m'equivoco en alguna paraula. --joc (disc.) 19:05, 29 nov 2010 (CET)

Gràcies per la confiança. Intentaré continuar amb la mateixa líniaWalden69 (disc.) 19:25, 29 nov 2010 (CET)

també moltes mercès per la confiança. Salut !! --Gcm (disc.) 21:59, 29 nov 2010 (CET)
Gràcies. És una responsabilitat. Intentaré fixar-m'hi més. Salutacions Jordi Roqué (Discussió) 09:56, 30 nov 2010 (CET)
M'autocomplau això d'autopatrullat. Un autosalutació molt cordial.--Peer (disc.) 17:31, 3 des 2010 (CET)
Hola. La veritat és que no en tinc ni idea de què va això de l'autopatrullat; però pel que he vist em fa l'efecte que vol dir que sóc un viquipedista de fiar; la qual cosa m'honora. No sé qui em deu haver propossat, però les meves gràcies més sinceres. Espero continuar moooooolt de temps mereixent la confiança dels meus companys de projecte. --Ignasi (disc.) 18:57, 3 des 2010 (CET)
Moltes gràcies per la confiança, Marc; vaig dir-li el mateix a en Pau. :-) Salut! --Judesba (digues...) 00:33, 4 des 2010 (CET)

Gràcies per la confiança. Miraré de ser-ne digne. Salut!--Peprovira (disc.) 00:36, 4 des 2010 (CET)

Re: consulta calaix Gencat

Nop. Si obres el registre complet d'una imatge, per exemple a http://calaix.gencat.cat/handle/10687/1378?show=full, et diu la llicència cc-by-nc-nd-3.0-es. Totes tenen la mateixa, no compatible. --V.Riullop (#keepitfree) 19:37, 13 des 2010 (CET)

Ei Marc! Acabo de crear un viquiprojecte d'història de Catalunya. Pots entrar-hi i donar la teva opinió. Tingues en compte que els criteris poden ser modificables. --Catalaalatac (Parlem-ne) 01:54, 14 des 2010 (CET)

Autopatrullat?

Què? Com? Qui? Quan? Jo? No he demanat pas ni sabia el que era... XD Però gràcies. Ja sabeu que no vandalitzo mai. (tot i que avui a l'entrar a la Viquipèdia abans d'iniciar la sessió tenia un missatge a la IP del mes d'abril dient que havia vandalitzat una pàgina que mai havia entrat, però bueno, això de les ip em sembla que varien molt).--Galazan (disc.) 17:07, 3 des 2010 (CET)

Ídem, ja vaig dir a la discussió on s'avaluava que era contrari a establir aquesta excepció. En fi, sic transit gloria mundi. Pel que fa al revertidor ràpid si que hi estaria d'acord, ja que de vegades desfaig les edicions de forma pedestre quan són vandalismes. En fi gràcies per avisar. --Bestiasonica (disc.) 10:12, 4 des 2010 (CET)

Gràcies per la concessió. Ja feia dies que veia això dels autopatrullats, però no sabia per on anaven els trets. Últimament vaig molt de cul i no tinc temps pràcticament de res... Ah, i bones festes, ja que hi som! --Enric (discussió) 10:08, 14 des 2010 (CET)

Oh gràcies. Abans de veure-ho pensava que era gent que s'autopatrullava "il·legalment" XD --Ermengol Patalín (xerrem) 12:53, 14 des 2010 (CET)

Gràcies!, ho considere una valuosa prova de confiança. Corretger (disc.) 13:51, 14 des 2010 (CET)

Moltes gràcies per la confiança, és un estímul per mi. --Jagons (disc.) 17:47, 14 des 2010 (CET)

Revertidor ràpid

Ok. Molt informal tot plegat, però que hi farem... Salutacions i agraïments a tots els còmplices i responsables. fa l'ullet --Bestiasonica (disc.) 19:06, 14 des 2010 (CET)

Re:Usuari Autopatrullat

Em compromet a utilitzar els meus poders només pel bé comú. Gràcies! - Al Lemos (disc.) 01:31, 15 des 2010 (CET)

Gràcies! --Panotxa (disc.) 10:12, 21 des 2010 (CET)
Faré bon ús dels meus nous poders, no et defraudaré :-) --Castor (disc.) 20:35, 21 des 2010 (CET)

Autopatrullats

Ok. Em sembla correcte que hi hagi una segona opinió. Jo vaig revisant el registre de pàgines noves i quan veig un articulista fiable el pos a la llista. Pau Cabot · Discussió 10:17, 21 des 2010 (CET)

Ep, bon dia!

Bon dia Marc, espere que et va tot bé. Ui, mare quina cosa, donar-me aixo a mi... Bé, gràcies, moltes gràcies, ara bé, actualment tinc poc temps entre articles universitaris, el wikiccionari, la Wikipèdia occitana que intente ajudar i la família em queda molt poc temps per a vindre ací... i em sap molt de greu no poder ajudar més... Ara bé, miraré d'ajudar el millor que puga. Què, ja podem enganxar la plantilla o encara som pendents d'alguna cosa? En qualsevol cas que et vaja tot molt bé i et desitge a tu i a la família unes festes de Nadal excel.lents amb moltíssima felicitat, salut i prosperitat i un meravellós Cap d'Any que 2011 siga un any perfecte per a tu i molt millor que el 2010 (és que no sé si t'escriuré mentrestant...). Que et vaja tot molt bé i a veure si ens veiem un dia d'estos, records, Claudi/Capsot (disc.) 10:33, 21 des 2010 (CET)

Autopatrullat

Gràcies per la confiança!--Climent Sostres (disc.) 11:42, 21 des 2010 (CET)

Bellesa

Uff!!... Potser si intentes fer seccions, que no siguin tan llargues, serà més fàcil anar repartint tot el que has posat... Només es tracta de la bellesa humana? o pot ser més ampliable? M'ho tornaré a mirar, m'ha agafat de sorpresa. L'estètica parla de la bellesa humana però també de tot el que ens envolta. Pot haver-hi la bellesa per atracció sense que haver de tenir un cos perfecte segons les normes del moment, un exemple una mica exagerat pot ser la història de la Bella i la Bèstia... --MarisaLR (disc.) 19:50, 21 des 2010 (CET)

Usuari Autopatrullat

Hola, Bon Nadal!.. Contestant a en Panotxa he vist la teva nota "via petició prèvia se us han concedit els drets d'usuari autopatrullat"... em podries explicar que comporta i quins mèrits cal fer..? Merci..Siau..;-)--Mcapdevila (disc.) 10:58, 22 des 2010 (CET)

Així de moment "no és el meu cas" => N'hi ha un munt que cal corregir-los..--Mcapdevila (disc.) 12:43, 22 des 2010 (CET)

Re: 4 anys

Encara no sóc cap iaio, eeh!!? :D Amb quatre anyets tot just començo l'escola! Moltes gràcies per felicitar-me! Una abraçada!!--Àlex Esp (Discussió) 15:58, 23 des 2010 (CET)

Autopatrullat?_Gràcies per la confiança

Doncs, això, gràcies per la confiança. M'ha sorprès gratament!--Color_Sépia (disc.) 01:46, 24 des 2010 (CET)

Bon Nadal

BBBBB    OOOOO  N   N      N   N     A     DDDD      A     L
B    B  OO   OO NN  N      NN  N    A A    D   D    A A    L
BBBBB   OO   OO N N N      N N N   A   A   D   D   A   A   L
B    B  OO   OO N  NN      N  NN  AAAAAAA  D   D  AAAAAAA  L
BBBBBB   OOOOO  N   N      N   N AA     AA DDDD  AA     AA LLLLL

I feliç ninou! --Bestiasonica (disc.) 12:29, 25 des 2010 (CET)

Espero que passis un molt bon Nadal i un feliç any 2011! --Lluis_tgn (disc.) 12:44, 25 des 2010 (CET)
Bones Festes !! --MarisaLR (disc.) 17:38, 26 des 2010 (CET)
Bones festes!! --Solde (disc.) 09:58, 27 des 2010 (CET)

Cagar el tió

Has vist que t'ha cagat el tio, oi?.--KRLS , (disc.) 10:55, 26 des 2010 (CET)

Petició de traducció

Agraïment

Voldria agrair la confiança que heu dipositat en mi, concedint-me el privilegi d'usuari autopatrullat. Moltes gràcies de tot cot. --Sng (disc.) 13:24, 28 des 2010 (CET)

Xpofol

Marc, vols emocions? , passat per aquí http://ca.wikipedia.org/wiki/Discussi%C3%B3:Crist%C3%B2for_Colom#Marc._continuem_i_acabem.3F Apa, salut --XPOferens què vols dir-me? 15:57, 29 des 2010 (CET)

uau veig que ressucita el tema hehee. Doncs si et decideixes, mira Cartes anunciant el descobriment de les Índies i a veure si li podem treure el cartellet de neutralitat ;) --barcelona (disc.) 19:27, 29 des 2010 (CET)

D'oh!!!

En coet m'ha banejat!!! ._. ara com entro? xD -- TheMrJohannesburg · Parlem-ne! ;)

Pots entrar. –Coet · BANG · blablabla 15:33, 30 des 2010 (CET)

Tinc una teoria...

Hola. Vos han enganyat, les dues paraules són correctes en aquest context. En aquest cas cal respectar l'elecció de l'editor original. – Leptictidium (nasutum) 21:07, 30 des 2010 (CET)

Bon any 2011

Bon any 2011, Marc. Gràcies pel teu missatge. Salut! ----J. G. Góngora (disc.) 01:30, 1 gen 2011 (CET)

Alsina.cristina3

Bones, Mafoso, i molt bon any. Aquesta usuària t'ha deixat un missatge a la teva plana d'usuari, però l'he retornada a la normalitat. Salut, i fins aviat! --Judesba (digues...) 14:18, 3 gen 2011 (CET)

amical

Bones Mafoso, ara que he vist un missatge teu en la pàgina d'un altre usuari, voldria comentar-te que fa una setmana o dues vaig intentar fer-me membre d'Amical VP via web (vaig enviar les dades) i no he rebut cap resposta. No sé a qui m'he d'adreçar exactament, em podries ajudar?--Arnaugir 11:37, 11 gen 2011 (CET)

Tranquil, tampoc és que hi hagi pressa, però m'agradaria donar un cop de mà ara que ja porto uns mesos fica't en la VP :) --Arnaugir 11:48, 11 gen 2011 (CET)
Gràcies Marc--Arnaugir 12:15, 14 gen 2011 (CET)

Ja està mig arreglat, al final no he hagut de tallar res a ningú ;P --Arnaugir 21:55, 16 gen 2011 (CET)

Colom

Marc, jo no penso tocar res per a que desprès hi hagi marru. Jo ja t'he dit el que veig, tu pots llegir altres opinions, i desprès com a arbitre pendre la decisió. Jo no faré de Penelope, Pero insiteixo que l'entrada es molt lluny de ser neutral i amb un pes raonable de cada argument. --XPOferens què vols dir-me? 12:46, 15 gen 2011 (CET)

mapa en rus?

http://ca.wikipedia.org/wiki/Comtat_de_Barcelona --XPOferens què vols dir-me? 20:29, 17 gen 2011 (CET)

10 anys

bona feina amb els 10, Marc! sort n'hi ha dels editors/constructors com tu! --Beusson (disc.) 10:03, 16 gen 2011 (CET)

XD. Després de centenars de correccions, quan veus un usuari que no has de corregir t'animes, hehehe --Beusson (disc.) 10:08, 16 gen 2011 (CET)
I parlant seriosament, sort hi ha dels que hi empenyeu! --Beusson (disc.) 10:08, 16 gen 2011 (CET)

De res, hehehe. Lu del bàner també hi té gran pes Vriullop, que va fer una altra proposta. --Davidpar (disc.) 11:55, 22 gen 2011 (CET)

Petició de traducció

Article de metges viquipedistes

Ara no m'hi puc dedicar, m'ho pensaré.

Sobre "La Viquipèdia com a eina de promoció de la Salut pública", crec que s'hauria de separar clarament el que és la traducció de l'article anglès, del que és la part catalana de l'article.

No és comparable qualitat de la wiki anglesa (i la situació que això genera, com a element de consulta) amb la catalana (i per tant el contingut de l'article referit). La diferència és enorme, degut al nombre molt reduït d'articles en català (comparada amb l'anglesa) i a la qualitat en molts articles, que no es gaire bona (avui he fet alguns canvis en l'article de la diabetis mellitus i, creu-me, estava, per un tema tan freqüent, força malament): el que fa que no sigui una font habitual de consulta. Tot i així en un any s'ha millorat molt, però encara la wiki castellana és i continuarà essent més consultada que la catalana, per la facilitat de canviar de llengua, almenys durant força temps.

L'altre punt és el que busca el pacient (sobretot eficàcia de tractaments, sovint de fora de la medicina "tradicional"), i no sempre coincideix una cosa amb l'altre (el que pot oferir la Viquipèdia).

Una altra qüestió seria de fons (tant del teu resum com de l'article anglès): informació (un llibre, les wikis) <> canvi d'hàbits (o actituds que duguin a una millor salut). Però en això entraríem a parlar del que entenem per educació (i, concretament, per a la salut).

--Jmarchn (disc.) 20:55, 3 feb 2011 (CET)

RE:Wiki Loves Monuments

Hola Marc, ara m'ho he estat mirant. No aniré molt sobrat de temps el primer semestre de l'any, però veig que la cosa s'allarga fins gairebé l'últim quadrimestre l'any, així que per temps no crec que hi haja massa problema. Si la cosa tira endavant segurament m'hi embarcaré per aportar el que puga. Ja ho anem comentant.--lluket (disc.) 20:38, 7 feb 2011 (CET)

Si puc col·laborar sense implicar-m'hi a fons, compteu amb mi.--Lohen11 (disc.) 20:48, 7 feb 2011 (CET)
Jo puc ajudar en el que faci falta, no tinc gaires mitjans per fer bones fotos però col·laboraré en el que pugui! Salut!--Àlex Esp (Discussió) 21:11, 7 feb 2011 (CET)
Ho he retocat com he pogut Viquipèdia:10 anys de la Viquipèdia.--KRLS , (disc.) 01:55, 8 feb 2011 (CET)
Iei! No m'has dit res però pots comptar amb mi. Potser no podré sortir a fora; em comprometo a tenir-te fets mapes de llocs que necessiten foto. El que em vas dir al xat ja hi estic treballant... de moment força bé ;) --Jo ++ 17:38, 8 feb 2011 (CET)
Mirant una mica per sobre la informació no m'ha quedat clar quin seria el nostre àmbit de participació. Si ha de ser a nivell d'Espanya, la veritat és que em fa força mandra. Si és a nivell de Catalunya o de l'àmbit lingüistic de la viquipèdia, intentaré col·laborar en el que pugui, especialment aportant fotos, que és el que més m'agrada. I gràcies per la invitació. --Mgclape (disc.) 22:20, 8 feb 2011 (CET)
Gràcies per la invitació, tot i que no tinc molta disponibilitat. Si fos en Barcelona, podria mirar de fer alguna col·laboració. Salutacions.--Canaan (disc.) 13:45, 9 feb 2011 (CET)
D'on et treus que a Sant Julià de Lòria ho coorganitza Societat Andorrana de Ciències? Tenint en compte que ho he manegat jo, se'm fa estrany que no m'hi hagi enterat.--KRLS , (disc.) 23:54, 22 feb 2011 (CET)

Feina pendent

Hola Mafoso. Hem vas comentar una per fer una col·laboració, però encara no he rebut els textos. Com que vaig fer el laberint del logo el logo ja el tinc vectoritzat, l'altre logo no se quin dius. No se si he actuat bé posant-me a l'espera o hauria d'haver-me mogut més, he tingut alguns problemes amb un ordinador i m'ha fet perdre molt de temps. En tot cas si hi ha cap cosa que pugui fer fes-m'ho saber. El cap de setmana tinc una màquina poc potent per treballar i els dies passen, però demà puc avançar feina. Si heu canviat d'opinió cap problema. Ja diràs alguna cosa. --Maltrobat (disc.) 17:43, 24 feb 2011 (CET)

Re: Felicitats

Moltes gràcies, Marc! Sou tots uns tafaners, jejeej! Gràcies novament per les teves paraules. Fins aviat! :-) --Judesba (digues...) 13:09, 1 març 2011 (CET)

Por favor

Mira la discusión de Colón, hay un anónimo que ha insultado, gracias. Miguel Ángel "fotógrafo" Dí lo que quiera, killo 00:49, 3 març 2011 (CET)

Por favor, hay un usuario registrado que lleva varios años impidiendo que se pueda terminar un artículo. No me gusta señalar, pero creo que es el mismo que ha escrito encima.
Y, por cierto, no hay insultos, hay asteriscos.

Dubte tècnic

Hola Marc. Tinc un dubte tècnic. Hi ha un usuari, Lomaxx (amb qui ja havia tingut alguna disputa en temps anteriors), que ha fet un reanomenament "estrany", i tinc dubtes si el procediment que ha seguit és correcte. Fa uns dies vaig traduir de la wiki española l'article es:Reinos castellanos de Indias al català. No només em vaig limitar a la traducció sinó que vaig estar treballanat unes quantes hores per completar-lo amb més informació i deixar-lo "rodó" (ja coneixes la meva tendència a extendre'm més del comte i quedar-me superat per la magnitud de la feina). Finalitzat l'article i les hores de treball dedicades em vaig trobar raonablement satisfet pel què fa a la qualitat exigida per a la wikipèdia en català, un tema que s'ha esmentat a la taverna. Ara em trobo que l'usuari Lomaxx ha "creat/reanomenat" un nou article: el què ha fet és "crear" un nou article amb el títol: Virregnats d'Índies. En realitat no l'ha creat ell, sinó que ha fet un copiar/pegar de l'article que jo havia fet sota el títol de Regnes castellans d'Índies (títol original de l'article en castellà) per enganxar-ho al "seu" article, i després ha ESBORRAT totes les meves hores de feina i ha posat un REDIRECT al "seu article". Pots mirar els historials de la meva feina, que ara han quedat esborrades i ja no apareixeran a les meues estadístiques de contribució, i de la feina "fictícia" del Lomaxx (24.174 octets de feina en 30 segons!!! QUE FACIL!!! ). Em sembla totalment injust que un usuari que no contribueix el més mínim per a la wiki en català infli les seves contribucions d'aquesta manera falsària aprofitant-se de la feina dels altres, i, això ja no ho sé segur però tu suposo que sí que ho sabràs, els reanomenaments no es fan amb aquest procediment, no? A això cal dir que l'article és una traducció d'un article en castellà que té un títol concret, i amb aquest "reanoment estrambòtic" i "creació d'articles express" no s'ha aportat cap referència per a aquest nou títol malgrat fer-ne petició a la plana de discussió.--Georg-hessen (enraona'm) 21:57, 16 març 2011 (CET)

Gràcies per la intervenció. El problema però, és que tant sols has actuat, al Lomaxx li ha faltat temps per tornar-ho a fer de nou en un altre article, malgrat les advertències que li has fet. El procediment que segueix és sempre el mateix: 1) "Crea" un article amb el títol que vol imposar 2) Hi COPIA el contingut de l'article original que vol carregar-se 3) ESBORRA tot el contingut de l'article original, i hi endosa un REDIRECT. Amb aquest manera de procedir, ELIMINA les hores de feina dels usuaris que han treballat en l'article, s'APROPIA de les hores de feina d'aquests, es PERDEN els hitorials d'edició de l'article original, i EVITA aportar arguments i buscar consens per fer un reanomenament seguint els procediments establerts per la wiki. En definitiva, un "reanomenament" imposat i encobert. L'article en qüestió és aquest Carles IV d'Espanya, i com pots comprovar l'usuari s'apropia de 16.000 octets de feina d'altres usuaris feta per d'altres usuaris en pocs segons i es perd l'hitorial original que queda amagat sota un redirect que apunta a l'article imposat per Lomaxx, de manera que mai ningú podrà consultar l'historial d'edició original. (I ja no val insistir en l'ús que fa de comtes titella perquè seria massa).--Georg-hessen (enraona'm) 17:33, 17 març 2011 (CET)

Ep Tocagaites com va? Una cosiua?

Espere que et va tot bé Marc. Escolta, he penjat un missatget a la Taverna per a veure si no podríem expressar certa solidaritat cap al poble japonés, tu que saps de plantilles potser podries idear alguna coseta o cosiua, si et sembla bé. Fins una altra, una abraçada, Claudi/Capsot (disc.) 19:43, 17 març 2011 (CET)

Credo

Ieps! Sembla molt interessant la oferta del Credo (tot i que en història estan una mica fluixos, aquests ianquis, he, he, he). He vist que KRLS, Amadalvarez, Arnaugir i MarisaLR ya s'han apuntat; miraré a veure com evolucionen les sol·licituds per no traure'ls paperetes de que els hi toqui. Merci Marc! :) --Georg-hessen (enraona'm) 13:32, 24 març 2011 (CET)

Gràcies!

Però si acabo de rebre el correu, encara no he assimilat la notícia! Moltes gràcies pel missatge (i pel Homer ¬¬)! hahaha --J. G. Góngora (disc.) 23:48, 28 març 2011 (CEST)

Re:Viquiprojecte:Monuments

Gràcies per l'avís. Encara que moltes coses eren conegudes, el de revisar les llistes de Catalunya no ho sabia. No crec que puga anar a Barcelona, però estem en contacte. Salutacions. --Millars (disc.) 11:51, 31 març 2011 (CEST)

Et descuides en Mafoso (titella i portaveu per endur-se els marrons). ;) Som-hi! --Jo ++ 14:19, 31 març 2011 (CEST)
Tens missatges nous
Tens missatges nous
Hola, Mafoso. Tens missatges nous a la pàgina de discussió d'Albertvillanovadelmoral.
Pots eliminar aquest avís quan vulguis traient la plantilla {{Resposta}}.

Re:Viquiprojecte:Monuments

Hola Mafoso, t'agraeixo que m'hagis fet arribar tota aquesta informació. Darrerament no tinc gaire temps de participar a la viquipèdia. A veure si a estones puc anar fent-hi petites aportacions fins que torni a tenir més temps. Realment aquest projecte dels Monuments val molt la pena. --Puigalder (disc.) 16:09, 4 abr 2011 (CEST)

Gràcies pel recordatori, però no hi podré anar. Paseu-ho bé. --Millars (disc.) 23:18, 13 abr 2011 (CEST)

Em passava per ...

...aquí, i tant sols donar-te una salutació i una abraçada company, que fa temps que no coincidim enlloc.--Georg-hessen (enraona'm) 19:21, 6 juny 2011 (CEST)

Discussió:Batalla de Molins de Rei

Pots passar per Discussió:Batalla de Molins de Rei? Gràcies.--Pere prlpz (disc.) 22:45, 19 juny 2011 (CEST)

Viquiprojecte:Monuments; Dur-lo al costat de casa

Hola Mafoso, darrerament no he tingut gaire temps per seguir col·laborant en el projecte (i tampoc a la viquipèdia) i no sé quin temps tindré disponible en el futur, però el que proposes és una molt bona idea. Hi pensaré i, si és possible per tot plegat, ja ho comentaria. Gràcies per l'avís. --Puigalder (disc.) 23:22, 21 juny 2011 (CEST)

Perdona que estigui una miqueta a la lluna, però Wiki Takes està relacionat amb WLM, o no? --Davidpar (disc.) 14:01, 2 jul 2011 (CEST)

Imatges del mes de la picor

De VP:IM: "Nominacions: La imatge s'ha carregat durant el mes de la nominació." --V.Riullop WLM (parlem-ne) 14:57, 27 juny 2011 (CEST)

Sobre categoritzar per any de naixement i mort. Seria fàcil de fer.

Hola, m'ha semblat que en aquesta discussió eres partidari de categoritzar les biografies per any de naixement i mort. Sense entrar en per què sempre s'ha tombat aquesta proposta, volia comentar-te que si un dels arguments en contra és la complexitat d'aplicar-ho, caldria rebatre'l demostrant que seria molt fàcil de fer: només caldria afegir una categorització automàtica a les plantilles {{Data naixement i edat}} i {{Data defunció i edat}}, tal com he explicat en aquest tema que he creat a la Taverna: Noves dades a favor de categoritzar per Naixement i Mort.

En fi, si encara t'interessa el tema i hi vols dir la teva, t'ho agrairé.

Salutacions.--Peprovira (disc.) 01:21, 22 abr 2011 (CEST)

Petició de traducció

Correu

Hola Marc. T'he enviat un parell (o tres) de correus. Com que tinc varies direcciones teues, pots dir-me si els has rebut? Gràcies per tot. Salut! --Millars (disc.) 18:41, 29 juny 2011 (CEST)

Colom

Tens un portuguès remenant l'entrada d'en Xpofol Salut MM --XPOferens què vols dir-me? 19:23, 16 ago 2011 (CEST)


Nanu, ma tens abandunat --XPOferens què vols dir-me? 23:26, 13 set 2011 (CEST)


Salut Si us plau, llegeix aixó http://ca.wikipedia.org/wiki/Viquip%C3%A8dia_Discussi%C3%B3:Presa_de_decisions/2011/Sobre_la_numeraci%C3%B3_i_cognom_dels_sobirans_de_la_Corona_d%27Arag%C3%B3#Perdoneu.2C_pero... Gràcies --XPOferens què vols dir-me? 17:47, 14 set 2011 (CEST)

S'obre la 2a votació sobre com introduir els articles dels reis de la Corona d'Aragó

Per votar visiteu la pàgina de la presa de decisió i comproveu que compliu els requisits per tenir dret a vot: Viquipèdia:Presa de decisions/2011/Sobre la numeració i cognom dels sobirans de la Corona d'Aragó II. Recordeu que en aquesta presa de decisió hi ha dues votacions per fer.--Galazan (disc.) 21:01, 3 oct 2011 (CEST)

TREBALLS I FINESTRES

Respecte a Steve Jobs era un fantasma. Un gran comercial i un aprofitat capaç de ventre a 10 una cosa que costa 1. El Mac l'havia inventat Xerox. El van fotre fora d'Apple per la merda del Quadra. A Pixar, el director va acabar marxant a casa a fer la peli com ell volia perquè estava fins els collons d'en Jobs. El Next, per cert en vaig tenir un, era un ordinador collonut amb motor mercedes, pero tot el suport posterior del soft va fracassar, i un 50% de les seves "posibilitats" encara avui en dia ningú las ha pogut aplicar. Un timo de la estampita de collons, perquè era car el punyetero. Afirmar que ell ha "inventat" el ipod, el itunes, el iphone, es fals. Com si a apple no hi haguessin tècnics, o a Microsoft programés en Gates. En fi, que existeixen molts llibres sobre el personatge. Encara que fos nascut al febrer, no pots esperar res de bo d'un piscis, a nivell d'inventiva. http://www.eltiempo.com/archivo/documento/MAM-3003868 Steve Jobs (9783502150527): Jeffrey E. Young: Books Anècdota molt demostrativa de qui era aquest paio http://www.abc.es/20111007/medios-redes/abci-steve-jobs-201110062011.html http://www.elmundo.es/elmundo/2011/10/07/navegante/1317997477.html Salut --XPOferens què vols dir-me? 22:26, 6 oct 2011 (CEST)

No entenc res

No entenc com permeteu la barbaritat de votar 8 propostes, a cada una mes aragonesa. I a mi se'm ocorre dir ahir a la TV que la wiki-cat es de fiar. Has vist el video? http://ca.wikipedia.org/wiki/Viquip%C3%A8dia_Discussi%C3%B3:Presa_de_decisions/2011/Sobre_la_numeraci%C3%B3_i_cognom_dels_sobirans_de_la_Corona_d%27Arag%C3%B3_II --XPOferens què vols dir-me? 19:35, 7 oct 2011 (CEST)

Es ben senzill

A veure Marc, que la cosa és ben senzilla. [A) Faré servir la terminologia que en Vibra i en Galazan fan servir, una terminologia que he criticat i no comparteixo B) I serè directe, clar, i una mica exagerat, a veure si s'entén millor. Que consti que són exageracions buscades i rebuscades, per a fer-t'ho, a tu, entenedor]:
0) Fins ara la introducció dels articles començava amb el títol de l'article en negreta, tal com diu el llibre d'estil; i els títols dels articles no utilitzen cap sistema d'ordinals, cap, per no crear polèmica
1) Els historiadors aragonesos i els espanyols fan servir la denominació Pere IV d'Aragó (numeració aragonesa) perquè volen ocultar que els reis eren catalans, i a més, fer passar a l'Aragó per sobre de Catalunya. Els historiadors catalans que utilitzen aquesta numeració són uns traïdors, i uns aragonesistes infiltrats.
2) Els bons historiadors catalans fan servir la denominació Pere III el Cerimoniós (numeració catalana)
3) Va ser el mateix rei Pere III el Cerimoniós qui va escollir el numeral III (numeració catalana) i no va usar el IV -el que teòricament li corresponia com a rei d'Aragó- perquè era molt super-mega-català, i a més, el regne d'Aragó era una mierda pinchada en un palo.
4) Per tant, la Viquipèdia ha d'utilitzar, només, la numeració catalana, perquè la Viquipèdia és la viquipèdia de Catalunya, i a sobre, la numeració catalana és l'autèntica utilitzada pels reis. Per tant, com que és la numeració autèntica, i és la numeració catalana, a la Viquipèdia només es pot utilitzar la numeració catalana.
5) I jo el què dic és que la Viquipèdia ha de reflectir tots els punts de vista (Viquipèdia: Punt de vista neutral). Si hi ha una numeració catalana, però també hi ha una numeració aragonesa, aleshores s'ha d'informar al lector que hi ha dos sistemes de numeracions.
6) Han plantejat la votació com si fos quelcom excloent: o la numeració catalana (la bona eeeeh! que ho hem demostrat amb en Caius Parellada, l'Armand de Fluvià, i l'Eulàlia Duran), en qualsevol de les seves variants, o la numeració aragonesa (la doleeeeenta, eeeeeh! que és la que fan servir els aragonesos i els espanyols per atacar a Catalunya, i a sobre, ho hem demostrat)
7) Però no, no és excloent, i a més, els aragonesos també hi eren allí, i per tant, el seu punt de vista també s'ha de reflectir a la Viquipèdia. Encara que la numeració que fan servir ells no fos l'autèntica, i encara que l'Aragó fos una merda de desert amb quatre mañicos ballant la jota, el fet és que, avui en dia, els aragonesos, i els acadèmics, fan servir aquesta numeració, i que per tant, la Viquipèdia, també, ha de recollir el seu punt de vista. Per tant, si Galazan i Vibra volen saltar-se el llibre d'estil, i iniciar l'article introduint la numeració catalana, és a dir, «Pere III el Cerimoniós bla, bla, bla», ok, si a mí em sembla perfecte!!! Però siguem incloents, per comptes d'excloents, i posem, si us plau, almenys, i entre parèntesi, que també se'l denomina Pere IV d'Aragó, de manera que quedi: «Pere III el Cerimoniós (dit també Pere IV d'Aragó) bla, bla, bla». Tant dramàtic és posar, entre parèntesi, « (dit també Pere IV d'Aragó) » ??? És que s'acaba el món si posem, entre parèntesi, « (dit també Pere IV d'Aragó) » ???. Si això és l'únic que demano: que posem, entre parèntesi, que hi ha un altre punt de vista. A tu et sembla tant gravíssim posar, entre parèntesi, « (dit també Pere IV d'Aragó) » ???. Per donar-ne un simple exemple que ja vaig citar: si no s'inclou l'altre punt de vista, un lector de la viquipèdia en català podria arribar a l'Acròpolis d'Atenes, veure aquesta placa, i aleshores es preguntaria: Qui era aquest Pere IV d'Aragó? No n'he sentit a parlar mai, i a la Viquipèdia no informen de res sobre això!. O per exemple, si s'extermina de la Viquipèdia la numeració aragonesa, podria un estudiant interpretar correctament aquesta notícia on es fa servir la numeració aragonesa (Pere IV d'Aragó) [1]? . A mi em sembla que tot és ben senzill i simple, si apliquem els Principis i Normes de la Viquipèdia, i una mica de seny. Salutacions--Georg-hessen (enraona'm) 13:38, 13 oct 2011 (CEST)

Jordi, el que estas dient es exactament la proposta 5:

« Pere II "el Gran" Sobirà dels regnes de la Confederació Catalana amb els títols de comte de Barcelona (1276-1285) al Principat de Catalunya, Pere III rei d'Aragó, Pere II rei de València i després de la conquesta de l'illa, Pere I rei de Sicília (1282-1285) »

.

No entenc aleshores perquè no la votes favorablement. O no t'he entès --XPOferens què vols dir-me? 18:09, 13 oct 2011 (CEST)

PD. Si el que ha pagat la placa ha estat la Cheneralitat de Dalt, quina colla de burros d'usar el numeral aragonès i no posar Pere III de Catalunya-Aragó, almenys.

@ Re: Xpo : Si home si ... no ens posem d'acord amb uns trists números romans i ara volem canviar la corona per una confederació ... No la liem més del compte si us plau. Les teories vers que era la corona d'Aragó son si més no iguals a les numeracions...--Mafoso (Mani'm?) 18:47, 13 oct 2011 (CEST)

Marc. i tant que l'hem de liar, no fotem!. Es una enciclopèdia en català i al GREC diu "Corona Catalano-aragonesa" i aquesta wiqui te que seguir la bibliografia en llengua catalana, que majoritàriament ja fa servir "Corona Catalana". Que no la liin ells, que jo no vaig a liarla ni a la wiqui esp ni a la wiquiarago. I mira que he posat exemples de reis austrohogaresos com els anomenen a la deuschwiki i a la hungarowiki, o els mateixos reis de Pamplona i Aragó com els anomenen a la euskerawiqui. Que visquin i deixin viure. carai. Abaix de tot t'he possat un exemple que flipa en colores. --XPOferens què vols dir-me? 13:00, 15 oct 2011 (CEST)

@Xpo, allò que demano és que, si fem servir el sistema numeral iniciat pel Cerimoniós (numeració catalana per entendre'ns) Pere II "el Gran", també cal que citar la numeració aragonesa, encara que sigui entre parèntesi (dit també Pere III d'Aragó). Cal, i recalco la paraula cal, incloure també el punt de vista dels aragonesos, i els seus numerals. Ells també hi eren allí, la història fou compartida amb un altre poble, i, ens agradi o no, no els podem esborrar de la història i fer com si no hi fossin. Per contra, entenc perfectament el teu criteri, que també té uns bons fonaments i argumentació sòlida, i saps que m'ha expulsat de la Wiki-España acusant-me de catalanista; saps que em vaig trencar les banyes batallant amb l'Escarlati defensant l'obra d'Armand de Fluvià a Señal Real de Aragón; l'obra i els criteris d'en Fluvià me'ls sé de pé a pà, perquè l'he defensat a rabiar. I així mateix, també conec els seus punts dèbils, els seus errors, i les refutacions (solvents) que se li han fet. Comparteixo i sotscric això que dius de que no cal repetir fins a cinc cops Aragó a la introducció. Ara bé, també cal tenir present que si agafem la crònica de Pere el Cerimoniós, i anem a l'índex onomàstic, veuràs que de referències a Catalunya n'hi ha unes quantes, però de referències al Casal d'Aragó, la Corona d'Aragó, i Aragó tot sol, n'hi un futimer; cal admetre que els nostres sobirans medievals es feien unes palles mentals amb Aragó, que el primer cop que ho vaig veure, i em va començar a caure la vena dels ulls, una mica més i em cago a sobre. I ja com a opinió personal, més enllà de la Viquipèdia, si porto l'etiquieta Plantilla:Viquipedista germanor Corona d'Aragó és perquè realment crec en la germanor dels pobles de l'antiga Corona d'Aragó. Els espanyols fan servir totes les arts possibles per a enfrontar-nos els uns amb els altres: amb els aragonesos amb la història, amb els valencians amb la llengua, i amb els mallorquins van pel mateix camí. És l'estratègia de sempre divide i venceràs. En certa manera practiquen amb els pobles de la Corona d'Aragó allò que els blancs de Sudàfrica feien amb els negres, que els separaven en banats i deien que unes tribus de negres estaven sempre enfrontades amb les altres tribus de negres, i que l'únic que podia garantir la pau i l'harmonia entre ells era que els blancs, i el seu règim d'apartheid, fessin d'àrbitres i garantissin la pau; aquí fan el mateix, i argumenten que valencians, catalans i aragonesos s'estan barallant sempre entre ells, i que l'únic que pot posar pau i ordre és Espanya, o sigui, Castella. Així doncs, tant per Viquipèdia: punt de vista neutral, com per a opinió personal, cal incloure el seu punt de vista a la nostra viquipèdia. No els hem d'excloure, sinó incloure'ls. Segons la meva opinió, Castella fa servir als aragonesos de carn contra nosaltres; i així estem, els uns i els altres, barallant-nos per uns números d'uns reis de fa segles, mentre els nostres impostos, i la nostra sobirania (tant l'aragonesa, com la catalana), es decideix a Madrid des del 1714. Junts, com abans, podríem ser molt més forts, i donar molta més canya contra Madrid. I a Madrid, ho saben. I és que recoi .... si els aragonesos varen lluitar amb nosaltres fins al darrer dia! haig de llistar els regiments d'aragonesos que varen lluitar a Barcelona fins a l'11 de Setembre de 1714? haig de recordar que la companyia de la Coronela de Barcelona que va formar la guàrdia de Rafael Casanova i iniciar l'atac de les tropes catalanes la formaven immigrants aragonesos a Barcelona? haig de recordar que qui va brandar la bandera de Santa Eulàlia contra les tropes borbòniques quan Rafael Casanova fou abatut va ser en Joan de Lanuza i d'Oms, del llinatge aragonès dels Lanuza (Joan V de Lanuza) justícies d'Aragó? En fi, com expliquen Ramon Muntaner i de Bernat Desclot en les seves cròniques medievals, els dos pobles, junts, erem imbatibles, aragonesos i catalans, i catalans i aragonesos [2]. En fi .... que ja m'he enrollat un altre cop. En definitiva, que iniciem la introducció dient «Pere II el Gran (dit també Pere III d'Aragó) bla, bla, bla ....» --Georg-hessen (enraona'm) 21:42, 13 oct 2011 (CEST)

Totalmente de acuerdo Jose Maria. Peró nomes demano que a una enciclopèdia en català, i al títol , la paraula "aragó" apareixi un sol cop. Mira la proposta d'adalt, i voras que si he posat Aragó i amb el seu numeral. I el normal a una enciclopèdia en català es anomenar al conjunt d'estats com l'anomena la bibliografia pròpia, per tant malgrat la GREC diu Corona catalano-aragonesa o Catalunya-Aragó actualment es fa servir mes Corona Catalana o Confederació Catalana. --XPOferens què vols dir-me? 19:56, 14 oct 2011 (CEST)