Usuari Discussió:Mafoso/Arxiu 4

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Espais naturals andorrans

Guardó Guardó merescut per la recerca dels espais naturals andorrans. --V.Riullop (parlem-ne) 10:08, 11 oct 2013 (CEST)
@Vriullop:: De debò?... tó rojo m'he puesto ... gracies ... però llavors vos que us mereixeu? (pèl cap baix compto un miler de guardons (i sols en relació a llistes de monuments i altres elements)...--Mafoso (Mani'm?) 10:21, 11 oct 2013 (CEST)
Mira-ho d'una altra manera. Tenir temps no és cap mèrit, no tenir-ne i saber trobar allò jo buscava, ho valoro especialment. --V.Riullop (parlem-ne) 11:27, 11 oct 2013 (CEST)

Premi al repte de les categories

Titol de navegant de categories de primera classe
Per haver sabut trobar el recargolat camí que va de ca:categoria:Geografia de Portugal fins als jugadors del Saragossa pujant per l'arbre de categories. Pere prlpz (talk) 19:40, 11 January 2013 (UTC)

Exposició Wiki Loves Barcelona

Hola Mafoso, estem organitzant una exposició de les millors fotos de Barcelona a Wikimedia Commons, juntament amb l'Ajuntament de Barcelona, de cara al febrer (segurament durant el Mobile World Congress). Hem creat el Viquiprojecte:Exposició Wiki Loves Barcelona per convidar a tota la comunitat a participar en la tria de fotos de l'exposició: ens voldries donar un cop de mà proposant i comentant fotos? Gràcies! --Mariona Aragay (disc.) 13:44, 22 oct 2013 (CEST)

Escuts presidents Generalitat

Company, es absurd que es posi l'escut de la Generalitat actual als presidents d'abans de 1714. L'escut a emprar seria el de la creu de Sant Jordi. Salut Xpoferens el comentari anterior sense signar és fet per 83.35.211.16 (disc.contr.) 20:09, 10 nov 2013 (CET)

Escut Principat de Catalunya https://commons.wikimedia.org/wiki/File:St_George%27s_Cross_Crowned_Badge.svg Escut govern català https://ca.wikipedia.org/wiki/Fitxer:Cross_of_Saint_George_%28Catalan_Government_Award%29.svg gràcies MM

el comentari anterior sense signar és fet per XpoferenS (disc.contr.) 07:55, 23 nov 2013 (CET)
Xpo: Gracies a en Vriullop (que m'ha "xivat" que havia de fer per mostrar-ho a la plantilla) ja està canviat.--Mafoso (Mani'm?) 12:00, 26 nov 2013 (CET)

Viquitrobada 2013 - dinar?

Hola, t'escric perquè estàs apuntat/ada com a "potser" a la Viquitrobada 2013. M'agradaria saber si tens previst venir finalment per comptar-te o no pel dinar. Si pots, digues-m'ho el més aviat possible! Espero que ens hi veiem :-) Gràcies,--Arnaugir (discussió) 21:20, 15 nov 2013 (CET)

Paisatges

Vam comentar alguna cosa sobre els paisatges. No ho veia clar quan és simple tipologia i no una delimitació territorial. Ara, veient el mapa de paisatges de Catalunya, la veritat és que ho trobo interessant, tant conceptualment com per la cobertura de tot el territori (tot i que només hi ha fitxes de 5 dels 7 àmbits territorials). A més, és un tipus d'espai també protegit per la Llei de protecció, gestió i ordenació del paisatge de Catalunya i pels plans territorials parcials. Des del punt de vista WLE em costa pensa en quines serien les fotos representatives del Baix Maresme, per exemple, i caldria alguna caracterització. No he aprofundit en el tema, però el deixo anar per si algú mossega l'ham :-) i hi sap veure els punts clau per a una llista. --V.Riullop (parlem-ne) 19:14, 17 nov 2013 (CET)

@Vriullop:: he agafat el fulletó de presentació de l'observatori i n'agafo la primera part de la definició de paisatge: El paisatge és una àrea, tal com la percep la població, el caràcter de la qual és el resultat de la interacció dinàmica de factors naturals (com el relleu, la hidrologia, la flora o la fauna) i humans (com les activitats econòmiques o el patrimoni històric). Mirant un parell de fitxes crec que un punt ineludible de la taula seria indicar els "Grans usos i cobertes del sòl" (formatge en les fitxes, que no en la llista) que m'inclino a pensar que estaria bé especificar-ho a dimensions desprès de les hectàrees. a tipus= indicar algun dels trets distintius de la primera plana (en alguna he vist: muntanyós, periurbà, rural ...), he vist que es sol mencionar l'espai natural protegit a la zona (potser es podria "posar" a protecció= (amb intenció de lligar amb espais naturals) .
Junt amb el marc Català, també tenim l'Andorrà (aquest ultim especifica una tipologia de paisatge).
Quant al tema fotos: trobo que és el mixt "ideal" entre WLM i WLE: fotografies de l'entorn amb el monument (ex. carrer de l'església, turó amb el castell) passant del particular (monument) al conjunt on és integrat ... com deies diumenge si et demanen monuments.... ara podem demanar que es faci l'entorn d'aquest també (ja veig l'Enric i en Pere remirant els arxius :P) --Mafoso (Mani'm?) 11:08, 18 nov 2013 (CET)
Tens raó, el formatge és interessant per comparació en una llista. La clau serà saber sintetitzar els trets distintius en una sola frase-llista de trets. Els espais protegits els deixaria córrer, prou feina hi ha i prou ple quedarà amb els trets. La mala notícia és tenir la llista buida per dos àmbits, tot i que en el mapa sí que hi són. Potser es podria localitzar l'esborrany en algun lloc, però ho deixo pendent que primer haig d'acabar coses. --V.Riullop (parlem-ne) 15:08, 18 nov 2013 (CET)
@Vriullop:: a pestanya participació es troba informació vers els que manquen : hi ha unes enquestes de participació on es proposen (per part de l'observatori) i valoren (participants) les unitats de paisatge: enquesta comarques centrals i Regió Metropolitana de Barcelona.--Mafoso (Mani'm?) 09:11, 19 nov 2013 (CET)

Jardins

Ara he tornat als arbres, a veure si ho acabo abans de començar amb els paleontològics i els paisatges. Mentre vaig fent cada cop trobo més a faltar una llista de jardins (o parcs i jardins, arbredes, etc). Tenim jardins històrics BCIN ja identificats, jardins botànics (protecció?) i arbredes en el PEIN, però no acabo de trobar la manera de lligar-ho, amb fonts i figures de protecció diferents o bé que no acaben d'aclarir quins són protegits. Un document explicatiu és una ponència en unes jornades on a banda d'arbres i arbredes monumentals explica "Altres figures de protecció" (pàg. 27-28). Però no acabo de veure clar fer una barreja sense alguna font que els doni sentit com a conjunt. Bé, són reflexions en veu alta, tampoc cal complicar-se la vida. Una altra qüestió relacionada és si valdria la pena fer els arbres d'interès local de Barcelona, tal com vam fer el primer any amb els BCIL. --V.Riullop (parlem-ne) 17:01, 4 des 2013 (CET)

@Vriullop:: Mestre, la gent de l'observatori del paisatge tenen un [dossier vers els Jardins], és un poc "sui generis" ja a la presentació t'hi escriuen: Cal fer notar que només s'han inclòs les institucions, centres i iniciatives que tenen un web actiu. Malauradament, aquest criteri exclou de manera inevitable altra informació sobre la temàtica dels jardins històrics i dels jardins botànics de gran interès, però que no és consultable des del web. // L'Observatori del Paisatge agrairia a qualsevol persona que consulti aquest dossier que fes arribar els suggeriments que cregui oportuns. Aquesta és la millor manera de completar una informació que no aspira a ser exhaustiva. Els enllaços de la secció directoris poden ser interessants per obtenir-ne llistes complertes (caldria mirar-s'ho però, ja que m'ha donat la sensació de que hi ha llistats Espanya/Europa/Internacionals que semblen més complerts que els de "casa").--Mafoso (Mani'm?) 17:30, 4 des 2013 (CET)
Ah... Per cert mestre els arbres monumentals de la baga de Gresolet els tens especificats a l'article no ho he enllaçat per que dubto quin estil emprar : si a l'article en general o especificar l'apartat ... --Mafoso (Mani'm?) 17:40, 4 des 2013 (CET)
Ja havia vist l'Observatori. És el que et deia, no queda clar quins estan protegits, amb quina figura, i quins són una selecció d'altres rellevants amb un criteri tant poc catòlic com que tinguin web. La llista és interessant, però està lluny d'un inventari seriós.
Sobre els enllaços, no recomano fer-los amb àncora, almenys entre articles. Despisten i amb el temps es perden només modificant el títol de secció. --V.Riullop (parlem-ne) 17:53, 4 des 2013 (CET)
@Vriullop:: Vaig a agafar-ho de forma "sofistica": Llistes per àmbits
* Jardins Històrics
* Jardins Botànics (tenen prou entitat per si sols com a equipament, no crec que calgui "protecció")
* Boscs / Arbredes protegits
* Parcs i Jardins de XXX (BCN, Area Metrop, Costa Brava....), si son inventariats ...
* Arbres Barcelonins ...--Mafoso (Mani'm?) 19:00, 4 des 2013 (CET)
M'ho temia: fer-ho tot. No sé per què pregunto :-) De jardins històrics n'he detectat 6 a les llistes de BCIN, incloent 1 de botànic. També hi entrarien com a JH els BCIL. Algun potser ja el tenim a les llistes de monuments, per exemple el laberint d'Horta que caldrà reconsiderar si traslladar-lo de monument a jardí. Per d'altres serà més complicat detectar quins són BCIL o altre tipus de protecció (prefereixo delimitar per protecció per no incloure tots els parcs urbans i tenir un criteri clar). L'Observatori dóna algunes pistes, encara que serà incomplet. Les arbredes protegides diria que totes ja són a les llistes d'espais naturals. --V.Riullop (parlem-ne) 20:59, 4 des 2013 (CET)

Quinzena de la qualitat

Bones! Com es va comentar en la viquitrobada, aprofitem el Nadal per ocupar-nos més intensament del manteniment de la viquipèdia en el què s'anomena Gran Quinzena Anual de la Qualitat, que aquest any es celebra de 21 de desembre de 2013 al 5 de gener de 2014, a la que et convido a participar i apadrinar algun dels camps per procurar netejar-lo. Estem en fase de preparació i s'agrairan sugerències i comentaris. --Panotxa (disc.) 00:47, 16 des 2013 (CET)

Informe final IEG wikiArS

Al febrer vas donar el teu suport a la meva petició de Gran a la Fundació Wikimedia per consolidar la iniciativa wikiArS. Vaig rebre el Grant i durant mig any he estat treballant-hi. Crec que els objectius de consolidació s'han aconseguit, la iniciativa ha crescut en experiències i en persones involucrades. La he estat promovent i dinamitzant, també he desenvolupat alguns recursos que la faciliten, a més la metodologia i recomenacions estan més ben documentades. Et volia donar donar les gràcies i convidar-te a llegir l'Informe final que he escrit, a més dels estudis de cas que expliquen algunes de les experiències realitzades. Els suggeriments i comentaris són benvinguts. Gràcies pel teu suport, una abraçada. -- Dvdgmz fent observació participant (Escriu-me) 13:53, 17 des 2013 (CET)

Nou viquiprojecte /Nadal/ 2014

Elisabet de Baviera

Amb aquesta icona, i per indicacions de @Judesba:, que, de fet, és qui ha fet tota la feina, aprofito per convidar-te a aquesta nova edició del Viquiprojecte:Cinema, centrat en festivals de cinema. Vinga, va, ni que sigui un de petitó...o alguna millora...tot just entrem a la quinzena de la qualitat (de vegades és més fàcil posar una ref. que una etiqueta). Aprofito per desitjar-te unes bones festes i un apassionant 2014. (torneu a mirar la imatge...és la Sissi!)--Pallares (disc.) 16:37, 20 des 2013 (CET)

Salutacions

Hola de nou Mafoso. Feia molt de temps que no em passava per la Viquipèdia però ara que tindré uns dies aprofito per saludar-te. Intentaré treballar una mica els articles de la guerra de successió ara que entrem de ple en el tricentenari.--Georg-hessen (enraona'm) 14:50, 22 des 2013 (CET)

Nadal

A la plaça de Sant Jaume de Barcelona, cada any fan un pessebre realitzats per diferents artistes, escoles d'art etc. Aquest any ha tocat un en "pla modern" i senzill. T'envio el que representa el "portal". Bones Festes!!--MarisaLR (disc.) 19:18, 22 des 2013 (CET)

Any nou

Hola Marc! Quan puguis passe't pel xat que tinc feina per tu.--KRLS , (disc.) 09:02, 2 gen 2014 (CET)

@KRLS: : Ja hi sóc. Tu no!. --Mafoso (Mani'm?) 09:19, 2 gen 2014 (CET)

QEQ

Com aconsegueixes descobrir el número de registre de QEQ?--KRLS , (disc.) 18:47, 22 gen 2014 (CET)

@KRLS: Via la versió "vella" que enllaça la plantilla: exemple:Enric Bou . l'enllaç url: http://cultura.gencat.net/ilc/qeq/FitxaAutors.asp?idregistre=435 . La plantilla no aplica a la nova versió ... ([1]) --Mafoso (Mani'm?) 19:01, 22 gen 2014 (CET)

Re: Narcís-Jordi Aragó i Masó

Bones, Mafoso!

Me n'adono ara que també em vaig oblidar de felicitar-te les festes... Ho sento, noi, em sap greu; va ser un nadal una mica embolicós i caòtic (fins i tot vaig "reciclar" la felicitació)... Ho compensaré desitjant-te un 2014 ple d'èxits de tot tipus, salut i molta felicitat. :-) Espero que coincidim un dia aviat!

Sobre aquest senyor (o sobre qualsevol altre article on vas treure/treus) l'avís de FR: la verificabilitat és clau a la Viquipèdia, i això passa per referenciar tot allò que sigui necessari. O sigui: afegint un sol enllaç en una frase de la introducció només estem referenciant aquella afirmació, i no pas tot l'article. En el cas dels escriptors (que seria aplicable a altres col·lectius): què és allò que els fa admissibles?, doncs una quantitat determinada d'obra publicada i/o premis. Si això, que és justament el més "important" (notable) d'aquestes biografies no té referència, malament anem. En cinema passa igual: tal pel·lícula va tenir tres-cents mil premis; d'acord, fantàstic, però... i la referència? Això cal poder-ho demostrar, i s'aconsegueix amb les referències. Bé, no t'estic explicant res que no sàpigues...

Afirmes que les refs que has col·locat ja donen prou info; però és que no tot el text està referenciat. No haguéssis acceptat l'article Cristòfor Colom només amb quatre o cinc referències, amb el pretext que aquestes ja donaven prou informació, no?; al contrari, s'ha anat referenciant tot allò que s'hi afirmava. Doncs amb els escriptors i la resta d'articles de l'enciclopèdia igual. Probablement una referència et serveixi per diversos apartats i afirmacions (com "fulanet de tal va estar a la presó", "menganet va estudiar a tal universitat", etc).

Bé, no m'allargo més, que vull acabar i anar al sobre. Salut, i fins aviat! --Judesba (digues...) 02:47, 30 gen 2014 (CET)

Bones! M'ha passat desapercebuda la teva resposta perque en tenia una altra de més nova... :-/
Les refs han d'anar allà on toqui, repetint-se tantes vegades com calgui: són referències. Quan es repeteixen sovint vol dir que ens hem basat en aquesta referència a l'hora de fer l'article, i llavors va amb una plantilla (que no recordo quina és, ara mateix, però que aquet tema el té ben controlat l'amadalvarez) a bibliografia. Bé, ara no t'ho sé explicar millor: a aquestes hores ja estic força espessa...
El "cal citació" el col·loco de manera puntual, norlmalment després d'haver buscat jo mateixa la informació i no trobar-la. Però el "CC" és per a coses puntuals, com et comento, no per mig article.
Demà em miro els canvis. Bona nit!! --Judesba (digues...) 03:05, 31 gen 2014 (CET)
Hola, no sé de que va el fil, per "per al·lusions" et recomano Viquipèdia:Guia per referenciar. Allà trobaràs resposta a tots els dubtes del batibull de plantilles sobre el tema. Salut, company !--amador (disc.) 04:58, 31 gen 2014 (CET)

Cornwallita

Sí, és el mateix. Segons el Nomenclàtor de les Espècies Minerals, el meu llibre de referència per anomenar els minerals, Cornuallita és un sinònim de Cornwallita, i Cornual·lita ni tan sols apareix. --Yuanga (disc.) 18:16, 3 feb 2014 (CET)

Jo en casos com aquest faria cas al nomenclàtor, ja que està escrit per gent experta en el món dels minerals, però no sé si és la millor solució... saps si algú més ens podria ajudar? --Yuanga (disc.) 18:26, 3 feb 2014 (CET)

Vandalisme

Ja que estàs per aquí, col·labora amb el vandalisme. Entre tots es fa menys feixuc.--Lohen11 (disc.) 16:25, 6 feb 2014 (CET)

Militars

No puc posar-m'hi Mafoso. Hi donaré un cop d'ull ràpid.--Galazan (disc.) 17:23, 5 feb 2014 (CET)

Ves a l'apèndix de Martí i Fraga, Eduard. La Conferència dels Comuns i el braç Militar. Dues Institucions Decisives en el tombant del s.XVII (PDF descarregable al final). Tesis Doctorals en Xarxa, 2008. Dipòsit Legal: B.54973-2008. ISBN 978-84-692-0966-0 [Consulta: 1r maig 2013]. . A partir de la diapositiva 1025 del pdf hi ha desenes de fitxes de personatges ben diversos. Fes altres persones a banda dels de la llista que m'encolomaves please! Jo també m'hi posaré.--Galazan (disc.) 20:49, 20 feb 2014 (CET)

educador

sens dubte, són conceptes diferents, un educador és genèric i un monitor és si de cas un tipus d'educador--barcelona (disc.) 10:53, 19 feb 2014 (CET)

Cabrit Comentari

Mira que som pocs i ens hem hagut de fixar en el mateix article. Grrr! Ja que amplies usa PobledeCatalunya i cita mínimament els 3 monuments que té el nucli deshabitat. Bon dia!--KRLS , (disc.) 08:57, 25 feb 2014 (CET)

@KRLS:: vós mateix. M'estic limitant a treure FR. Haig d'anar a fer l'informe i decidir si et contracto o et despatxo. Passes pel Xat?--Mafoso (Mani'm?) 09:02, 25 feb 2014 (CET)

Agadez

La forma oficial actual és Agadez, amb z i sense accent. La forma alternativa Agadès, amb accent, acaba en -s, no en -z, i sembla que era la més habitual anteriorment en francès, llengua de la metròpoli al Níger. --Enric (discussió) 09:53, 26 feb 2014 (CET)

Per exemple, la pàgina de la Unesco on parla de la distinció com a Patrimoni de la Humanitat (hi he posat la versió francesa perquè és la llengua oficial nigerina, però a la versió anglesa està escrit igual); o el portal ofical del Govern del Níger, on a la presentació del país parla de les 8 regions en què se subdivideix, una de les quals és Agadez; una pàgina de turisme d'Agadez... No he trobat cap pàgina de l'ajuntament de la ciutat, suposo que perquè això d'internet encara no hi està gaire desenvolupat per allà baix... He trobat, però, la pàgina de l'Ajuntament de Saint-Brieuc que hi està agermanat, i que en parla.

Que tradicionalment s'havia escrit Agadès ho diu, per exemple, aquesta pàgina, on s'especifica literalment «La creu d'Agadès (o Agadez en la grafia oficial actual) [...]». En aquest text antic anomenat les Cròniques d'Agadès també surt escrit amb accent i essa final. Hem de tenir en compte que, en francès, tant una forma gràfica com l'altra es pronuncien exactament igual: [aga'dɛs]. No sé, doncs, d'on surt la forma "Agadèz" de l'Enciclopèdia. --Enric (discussió) 10:52, 26 feb 2014 (CET)

Projecte

Espero que ens ajudis amb el Wikipedia:Catalan culture challenge, a veure si pots fitxar gent perquè ens ajudi a traduir a idiomes ben diferents, és només un mes d'implicació i podem quedar ben retratats. Sé que t'agraden aquests reptes tipus WLM, ànims!--barcelona (disc.) 12:23, 11 març 2014 (CET)

Mafoso estàs connectat?

Ha passat una coas estranya i encara no sé si has entrat al xat o no, si hi entres entra-hi registrat i podrem saber que ets tu --Anskar (disc.) 15:24, 2 abr 2014 (CEST)

Ep company, em sap greu que fa dies que no et veig pel xat, espero que no estiguis emprenyat, parlem-ne i ens entendrem. Salut --Anskar (disc.) 18:43, 3 abr 2014 (CEST)

Mida de lletra

He creat Usuari:Mafoso/vector.css per recuperar la mida de lletra anterior. Refresca el navegador i adapta-la al % que més t'agradi. --V.Riullop (parlem-ne) 19:12, 11 abr 2014 (CEST)


Canvi de títol

Hola, m'agradaria que es canviés el nom de la pàgina de Santa Anna d'Alcover per Conevnt de Santa Anna (d'Alcover). Sóc d'Alcover, si us plau, fes-ho.

Atentament, Graarcia

Partitura de percussió

Vindria a ser això?



%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%
% PARÀMETRES INICIALS %
%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%
\version "2.14.2"

\header {
  % Eliminar el peu de pàgina predeterminat de LilyPond
  tagline = ##f
}

\layout {
  \context {
    \Score
    \remove "Bar_number_engraver"
  }
}

global = {
  %Elements globals
  \tempo 2 = 60
  \key c \major
  \time 2/2
}

%%%%%%%%%%%%%%%%%%%
% NOTACIÓ MUSICAL %
%%%%%%%%%%%%%%%%%%%

% partitura caixa
caixa = \drummode {
  \global
  % La música comença aquí.
  sna r r sna
  sna r r r
  sna8 r16 sna r8 sna r sna r sna
  sna r r4  r r
}

% partitura tabal
tabal = \drummode {
  \global
  % La música comença aquí.
  \repeat unfold 16 {
    toml8 toml
  }
}

% partitura surdo
surdo = \drummode {
  \global
  % La música comença aquí.
  \repeat unfold 8 {
    r4 bda
  }
}

% partitura bombo
bombo = \drummode {
  \global
  % La música comença aquí.
  \repeat unfold 8 {
    bd4 r
  }
}


%%%%%%%%%%%%%
% PARTITURA %
%%%%%%%%%%%%%
\score {


\new StaffGroup {
  <<
    

\new DrumStaff = "Caixa" \with {
      instrumentName = "Caixa"
    } {\caixa}
    

\new DrumStaff = "Tabal" \with {
      instrumentName = "Tabal"
    } {\tabal }
    

\new DrumStaff = "Surdo" \with {
      instrumentName = "Surdo"
    } {\surdo }
    

\new DrumStaff = "Bombo" \with {
      instrumentName = "Bombo"
    } {\bombo }
  >>
}
  \layout {}
  \midi {}
}

No es pot sentir per que a la viqui no tenen tots els sons midi ;) --Anskar (disc.) 19:22, 24 abr 2014 (CEST)

M'he permès la llibertat d'arreglar-te la partitura ;) Salut --Anskar (disc.) 11:08, 7 jul 2014 (CEST)

Illa Greenwich

Hola Marc com va tot? No vull entrar en una R3R a l'article Illa Greenwich però la informació afegida per l'anònim no concorda amb la informació de la Viquipèdia en anglès ni en alemany que parlen d'una altra muntanya com la més alta. A veure si t'ho pots mirar, gràcies. Una abraçada camarada. --Lluis_tgn (disc.) 23:07, 25 abr 2014 (CEST)

Què et sembla com va quedant? --Anskarbot (disc.) 00:24, 7 jul 2014 (CEST)

@Anskar: Força bé: dues coses: No acumula :Usuari:Mafoso/FR#Categoria:Articles sense referències des de novembre de 2012 . Les categories de FVA: s'han afegit FVA i el bot no la controla (no estava en la petició inicial però com que surt en el llistat ... si no costa gaire també es podria mirar de "controlar"). Gracies per la feina feta, de debò.--Mafoso (Mani'm?) 10:41, 7 jul 2014 (CEST)
A veure si t'entenc, quan dius no acumula et referèixes a que no fa la suma mensual? Cal tenir en compte dues coses
  1. Si es fa córrer l'script un cop al dia és possible que els horaris d'actualització i incioporació de plantilles estiguin desfassats (incorporació de plantilles després de l'actualització), pel que són canvis que apareixeràn el dia següent
  2. Cal pensar que les acumulacions (entenc que són els comptes mensuals) es compten a partir del primer dia que ha corregut l'script, no del primer dia natural, primer dia 2014-07-06)

Haurem de fer un seguiment els propers dies per veure que tot és correcte ;).

Per un seguiment més exhaustiu es podria fer córrer l'script cada hora, però reescribint les dades diàries perque no surtin 24 dades de cada dia --Anskar (disc.) 11:05, 7 jul 2014 (CEST)

@Anskar:: Ostia!. Ara me n'adono : he llegit la taula del revés : a dalt tens el dia més proper ... no he dit res. Perdó.--Mafoso (Mani'm?) 11:33, 7 jul 2014 (CEST)
Sí, company, és més fàcil anar posant el dia que pertoca just després de l'encapçalament que fer-ho al final. ara em sembla que es podrà actualitzar cada hora ;) i treuré l'avís a aquesta pàgina ;). També cal tenir en compte que les taules generals apareixen al principi de cada tipus de taula (FR i FVA) i després els mesos són ascendents (novembre, desembre. gener febrer...) i els dies descendents (31, 30, 29) potser és una mica ferragós, però és la manera de tirar pel dret, apareixen les mesos segons la llista d'aparició (FR, FR des de novembre 2012, FR des de desembre 2012....). Posats a haver de comparar la llista d'articles he pensat que seria una bona cosa llistar-los, cal tenir en compte que els articles que desapareguin de FR i FVA apareixeran a la llista mensual ;) Salut --Anskar (disc.) 12:12, 7 jul 2014 (CEST)
--Anskar (disc.) 12:12, 7 jul 2014 (CEST)
He mirat de posar el nombre de pàgines que marca per defecte, però iguualment hi ha problemes al comptar les pàgines. He optat per posar-ho tal com estava --Anskar (disc.) 22:20, 7 jul 2014 (CEST)
@Anskar:: a primer cop d'ull (categories llistades primer sense refs i sense refs juliol) hi ha quelcom que no quadra. Miraré de mirar-ho. :)--Mafoso (Mani'm?) 09:20, 8 jul 2014 (CEST)

Què et sembla com va quedant? --Anskarbot (disc.) 12:04, 7 jul 2014 (CEST)

Viquirepte a Viquidites

Hola Mafoso!

Com potser saps Viquidites celebra 10 anys i per això la comunitat, amb Amical Viquimèdia, hem organitzat un Viquirepte inspirat en el de Viquitexts. Els premis són un val de 50€ d'Amazon i una parell de llibres pel guanyador, un llibre de refranys catalans pel segon, i a més es sorteja una tassa amb el nom d'usuari del guanyador del sorteig. Què et sembla participar-hi? T'hi esperem!--Unapersona (Sóc tot orelles!) 10:59, 31 ago 2014 (CEST)

Hola

Hola Marc! Que en penses d'aquest fusió. Creus que mereix un article propi o es pot fusionar amb l'article general?--KRLS , (disc.) 00:35, 4 set 2014 (CEST)

@KRLS: no ho sé ... --Mafoso (Mani'm?) 09:21, 5 set 2014 (CEST)
@KRLS: Totes i cada una de les comparses de la patum donarien per tenir article propi, en tant que si es cerquen hi ha un munt de referencies (llibres, museu, ... un un munt d'estudis...), ... però cal fer-los :( --Mafoso (Mani'm?) 17:03, 5 set 2014 (CEST)

Canvi en les taules FR-FVA

he hagut de fer un petit canvi en el bot i això comportarà que el bot començarà a actualitzar de 0, si vols puc estar un dies actualitzant de la forma antiga i de la nova fins que la vella desaparegui, Havia pensat en posar les taules a una subpàgina de Manteniment, què et sembla? --Anskar (disc.) 00:37, 6 set 2014 (CEST)

@Anskar:: Em sembla perfecte recollir a subplana manteniment. Gracies--Mafoso (Mani'm?) 08:44, 8 set 2014 (CEST)
Bon dia, company, he comparat els últims canvis i sembla que Usuari:Mafoso/FR i Viquipèdia:Manteniment/Referències són pràcticament iguals, crec que les úniques diferències estan en l'hora que passa el bot de posar dates en les plantilles de manteniment que fa que els resultats difereixin només en les categories sense data. Qupe et sembla si deixo de mantenir la teva subpàgina i només actualitzem la de manteniment? --Anskar (disc.) 09:31, 14 set 2014 (CEST)
@Anskar: Em sembla perfecte. Gracies.--Mafoso (Mani'm?) 12:11, 15 set 2014 (CEST)

Guardó Repte Monuments

Estrella d'edició
Repte 2014 Monuments
Repte 2014 Monuments
Hola Mafoso!

Moltes gràcies per haver participat en el Repte Monuments de setembre 2014, esperem que t'ho hagis passat bé. Com a participant en el projecte et concedim aquest guardó que pots lluir amb orgull per haver col·laborat en la difusió del patrimoni.

Pots veure el nostre informe final. Si tens oportunitat d'assistir a la Viquitrobada 2014 de Tarragona podrem comentar aquest i altres projectes de la Viquipèdia.

En nom de l'equip organitzador, el nostre agraïment.


--V.Riullop (disc.) 14:24, 7 oct 2014 (CEST)

Viquirepte Jocs Florals de Barcelona

Contacto amb tu, perquè l'any passat vas participar en el Viquirepte 10è aniversari de Viquitexts. Enguany, repetim per l'11è aniversari. Així doncs, t'animo a participar al concurs de relectura i transcripció de llibres de poesia. De nou, hi ha alguns premis que t'esperen. Però no t'adormis! Només tens temps del 14 al 24 de novembre. Bona sort!--KRLS , (disc.) 19:19, 14 nov 2014 (CET)

Bestätigungen

La pàgina Teilnehmerinformationen für Mafoso, paraulotes a banda, diu que estàs reconegut per 3 usuaris i que tu no en coneixes cap, cosa que o bé és molt lletja o bé estaves ben despistat. Fes el favor de revisar la llista de VP:UC. --V.Riullop (parlem-ne) 11:56, 4 des 2014 (CET)

@Vriullop:: Despistat, despistat ... Però tampoc sé llegir alemany ... és en aquesta plana on haig de dir qui conec?. --Mafoso (Mani'm?) 08:22, 5 des 2014 (CET)
Sí. Si canvies la llengua en les preferències a dewiki et sortirà en anglès. --V.Riullop (parlem-ne) 09:00, 5 des 2014 (CET)
Fet Fet!. Gracies mestre --Mafoso (Mani'm?) 10:19, 5 des 2014 (CET)

Bots anskar

Hola Mafoso, què volies dir amb llençar bots de l'anskar? --gerardduenasparlem-ne 20:04, 12 des 2014 (CET)

@Gerardduenas: L'anskar va fer un programa que recomptava els articles amb FR i FVA i bolcava la informació a Viquipèdia:Manteniment/Referències. Ara està aturat (desde octubre). era per saber si el podries rellançar des de el labs ... --Mafoso (Mani'm?) 08:13, 15 des 2014 (CET)

Quinzena de la Qualitat

Salut! Està a punt de començar la Gran Quinzena Anual de la Qualitat en la què segur que trobes coses que puguis fer. T'animes a participar? --Panotxa (disc.) 13:59, 23 des 2014 (CET)

Opinió requerida

Hola Mafoso, com que vas participar en la creació de la pàgina clientela t'agrairia que participis en la pàgina de discussió de l'article. Disculpa per les molèsties.--Dafne07 (disc.) 17:34, 29 març 2015 (CEST)

Favor Comentari

Hola Mafoso. Necessitaria un favor. Necessitaria que refessis l'article Grup Serhs i el neutralitzessis. És per una medicació.--KRLS , (disc.) 23:10, 30 juny 2015 (CEST)

OK. Era "medicació". Ho entenc.--KRLS , (disc.) 12:41, 1 jul 2015 (CEST)

Trobada de Viquipedistes en Andorra

Hola, estic buscant Viquipedistes en Andorra per la nostre trabada. Vols assistir? O coneixes algun que té interès?--Lib2know (disc.) 15:18, 15 jul 2015 (CEST)

27S

T'hi apuntes? Viquiprojecte:27S :-)--Kippelboy (disc.) 08:27, 17 jul 2015 (CEST)

Dinar

Hola! Com és que encara no t'has apuntat a Viquipèdia:15 anys de la Viquipèdia? Sé que és mal dia, però no pots faltar. :D--KRLS , (disc.) 22:05, 6 març 2016 (CET)

Wiki Loves Monuments 2016

Bon dia, com a participant en edicions anteriors, et contacto per informar-te que demà comença WikiLovesMonuments 2016. El 2012 i 2013 ens vam centrar en compilar el major nombre de fotografies possibles de monuments catalogats en territoris de parla catalana. El 2014 i 2015 vam intentar crear el màxim nombre d'articles corresponents. L'objectiu del 2016 és tapar forats: aconseguir fotografies i articles de tots aquells monuments catalogats que encara no en tinguin. T'hi esperem! --Kippelboy (disc.) 11:02, 31 ago 2016 (CEST)

Baixes d'administradors

Ei, Marc, com anem? Al final tenim una política de baixes d'administradors per inactivitat que t'afecta directament. Digue'm com ho portes, si tens planificat tornar en un futur immediat amb un cert compromís d'ús de les eines administratives, o bé si decideixes que ja no les necessites. En qualsevol cas quedem com amics, només afecta a l'estatus d'administrador i sempre pots tornar per fer el que vulguis. Una abraçada. --V.Riullop (parlem-ne) 20:09, 3 feb 2017 (CET)

Tenim dues possibilitats. Ho pots demanar tu mateix voluntàriament a m:Steward requests/Permissions#Removal of access o me n'encarrego jo. Com vulguis, l'efecte és el mateix, només canviaria el motiu, voluntari o per inactivitat. Si estàs ocupat, per mi no és cap problema, a banda de fer-ho a contracor. --V.Riullop (parlem-ne) 10:26, 6 feb 2017 (CET)
Que quedi constància de l'agraïment per la dedicació, el compromís i les tasques fetes. Ens veiem. --V.Riullop (parlem-ne) 11:53, 6 feb 2017 (CET)