Usuària Discussió:Mcg1996

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Hola, Mcg1996! Sigues benvingut/uda a la Viquipèdia i al coneixement lliure. A la columna de la dreta tens els enllaços bàsics per començar.

Aquesta pàgina on et trobes ara mateix és la pàgina de discussió del teu compte d'usuari, que et servirà per rebre missatges d'altres col·laboradors. Pots contestar a la pàgina de discussió de l'usuari que t'ha escrit i que trobaràs enllaçada més avall en la seva signatura. A més, també disposes de la teva pàgina d'usuari, on pots descriure't i presentar-te, posar-hi gustos, interessos, idiomes que parles, etc. Volem veure't sovint per aquí!

Guia bàsica
Breu tutorial d'edició
Recursos per a novells
Documentació i llocs on demanar ajuda
Sistema de mentorització
Demana a un mentor que t'ajudi
Proves
La teva pàgina de proves
Don't speak Catalan?
Salutacions cordials, --Judesba (digues...) 01:19, 18 oct 2013 (CEST)

Proves[modifica]

Bones! Estic veient les teves proves i estan molt bé, l'enhorabona. Quan et decideixis ja les pots passar a articles. Salut! --Judesba (digues...) 19:55, 13 nov 2013 (CET)

Hola! L'enhorabona per la feina, està molt bé. He fet un parell de correccions, especialment a la introducció seguint els criteris de biografies. Quan es tracta de traduccions cal afegir la plantilla {{traduït de}} a la pàgina de discussió de l'article, amb les dades necessàries, per tal de referenciar-la com a traducció. També cal afegir l'article a Wikidata, per a que la resta d'articles d'altres wikis enllacin entre ells. Queda molt estrany explicat així, però si vas a l'article, veuràs que a la columna esquerra hi ha enllaços al mateix article en altres idiomes; bé, doncs Wikidata és el lloc on tots aquests articles de totes les wikis s'enllacen entre sí. Pots llegir Viquipèdia:Enllaços entre viquipèdies i veuràs que en realitat és molt senzill; si no m'he explicat prou bé o et surgeix qualsevol dubte m'ho comentes. I sí, m'has respost per la via correcta. :-) Salut, i benvingut/-da novament! --Judesba (digues...) 20:38, 23 nov 2013 (CET)
Perdona, la informació de l'enllaç està una mica obsoleta. T'en faig cinc cèntims; tens dues vies per fer-ho:
  • si ja tens obert el mateix article en un altre idioma és més pràctic clicar (a la catalana) allà on diu "En altres llengües. Afegeix enllaços" i et demana el codi de llengua (fr, en, etc) i el nom de l'article en aquell idoma (copies i enganxes).
  • sinó,des de l'article en l'altre idioma cliques "Languages. Edit links" a la columna d'interwikis i et durà a la pàgina de Wikidata, on hi afegeixes el codi d'idioma (ca) i el nom de l'article que has creat.
Espero que ara t'ho hagi explicat millor i hagi quedat més clar. :-) --Judesba (digues...) 20:43, 23 nov 2013 (CET)
De res! ;-) Una coseta més: recorda a signar els comentaris en una pàgina de discussió, clicant la icona del llapis (la 3a per l'esquerra que apareix sobre la caixa d'edició). Espero no atabalar-te amb tanta informació, veig que controles! :-) Salut! --Judesba (digues...) 20:48, 23 nov 2013 (CET)

Perfecte! Endavant amb més feina! :-D --Judesba (digues...) 21:05, 23 nov 2013 (CET)

Bones! El que consideris més apropiat. Si vols canviar a una versió anterior, vas a "historial" i cliques sobre la data de la versió que t'interessi; al final de la URL hi apareix la "oldid". // Si dius que ets cabuda i t'interessa que el teu perfil aparegui com a "Usuària" i no com a "Usuari" pots copiar el codi que surt a la meva pàgina d'usuària i de discussió (a dalt de tot, "displaytitle") i enganxar-lo a les teves. Salut, i fins aviat! --Judesba (digues...) 23:33, 23 nov 2013 (CET)