Usuari Discussió:Nikkvisu

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Hola, Nikkvisu! Sigues benvingut/uda a la Viquipèdia i al coneixement lliure. A la columna de la dreta tens els enllaços bàsics per començar.

Aquesta pàgina on et trobes ara mateix és la pàgina de discussió del teu compte d'usuari, que et servirà per rebre missatges d'altres col·laboradors. Pots contestar a la pàgina de discussió de l'usuari que t'ha escrit i que trobaràs enllaçada més avall en la seva signatura (recorda signar prement l'icona Icona per a signar). A més, també disposes de la teva pàgina d'usuari, on pots descriure't i presentar-te, posar-hi gustos, interessos, idiomes que parles, etc. Volem veure't sovint per aquí!

Guia bàsica
Breu tutorial d'edició
Recursos per a novells
Documentació i llocs on demanar ajuda
Sistema de mentorització
Demana a un mentor que t'ajudi
Proves
La teva pàgina de proves
Don't speak Catalan?

--Pau Colominas (t'ajudo?) 17:56, 28 nov 2013 (CET)[respon]

RE: Cercant un mentor[modifica]

Bones, NIkkvisu! I benvingut novament. Pots fer les modificacions sense problemes, i els enllaços a les normatives i pàgines d'ajuda els tens tots a la caixa de benvinguda que tens aquí al damunt. Com no sé què vols modificar exactament, perque veig que tens dubtes, no sé ben bé com puc ajudar-te. Una de les directrius és "llença-t'hi!" :-)

Qualsevol article ha de seguir una estructura, però sobre biografies hi ha un tipus d'introducció que és el que vaig corregir i pots veure ara. Pots consultar aquests documents que t'ajudaran, i que trobo que són els més bàsics a l'hora d'editar:

Si no estàs massa segur de si ho faràs bé o el que sigui, tens la pàgina de proves (altament recomenable per a novells), a la que accediràs clicant el "Proves" que apareix a dalt de tot, al costat de "Nikkvisu", "Discussió", "Preferències", etc. Pots copiar el text que hi ha ara a l'article i assajar allà si t'hi has de sentir més còmode, i llavors m'avises i m'ho miro, o segueixes consultant-me dubtes, o el que calgui.

Això sí, tingues present una cosa: Viquipèdia:Conflicte d'interessos, per tal de poder ser neutral.

Salutacions, i fins aviat! --Judesba (digues...) 00:59, 10 des 2013 (CET)[respon]

Hola altra vegada! No trobo enlloc publicada la data correcta de defunció. Canvia-ho, però seguint el format que hi ha ara, i a la pàgina de discussió de l'article hi deixes un missatge dient que la data que surt al Qui és qui és errònia. Edita tot el que creguis que cal editar, com ja et vaig dir. Si vols anar fent proves a veure com queda i tal tens la pàgina de proves, que és una eina còmoda i dóna seguretat, perque cometis errors o no, no està a la vista. :-) Bé, segueixo a la teva disposició pel que calgui. Salut! --Judesba (digues...) 11:37, 10 des 2013 (CET)[respon]