Usuari Discussió:Sorenike

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.

Sobre aquest tauler

Les discussions prèvies estan arxivades a Usuari Discussió:Sorenike/Arxiu 1 en data 01-06-2018.

Edugarias (discussiócontribucions)

https://youtu.be/q1qH7tUe6OY?si=1addqRX58j59Hddv?t=1h10m30s

Al podcast "Búscate la Vida" (BLV) han animat els seus seguidors a crear la pàgina sobre José Elías. No han trobat el teu article perquè han cercat a la Viquipèdia en castellà. T'aviso perquè potser t'interessa contactar amb ells i, de passada, demanar de conèixer en persona el José Elías, que darrerament està donant consells sobre emprenedoria i gestió empresarial a moltes persones.

Resposta a «El podcast BLV fa una crida»
Amortres (discussiócontribucions)
Resposta a «Quinzena de la Qualitat»
Ymm amical (discussiócontribucions)

Bon dia! Necessitem la teva confirmació del que necessitaràs per a la Viquitrobada:

1). Si necessitaràs una habitació per ambdues nits.

2). Si necessitaràs servei de canguratge.

3). Si tens una al·lèrgia o intolerància, o alguna preferència en el teu menú per als sopars del divendres i dissabte (vegan/vegetarià, confirmar una opció). Viquiprojecte:Viquitrobada 2023/Viquimarató àpats i oci/Inscripcions per al restaurant 9cèntric

4). Per al sopar del dissabte, necessitem que confirmes entre els següents plats: Viquiprojecte:Viquitrobada 2023/Viquimarató àpats i oci/Inscripcions menú del dissabte

Necessitaríem saber aquesta informació entre avui i demà al matí.

Gràcies!

Sorenike (discussiócontribucions)

Bon dia. Només assistiré el dissabte, no passaré la nit cap dels dos dies. Malauradament tampoc podré assistir al sopar, atès que tinc un compromís a la mateixa hora, així que marxaré tan bon punt acabin les activitats de la Viquitrobada. Moltes gràcies.

Resposta a «Confirmacions Viquitrobada 2023»
Ymm amical (discussiócontribucions)

Hola! Ens agradaria molt convidar-te a la darrera Viquitrobada 2023 al proper 25 de novembre al Prat de Llobregat, organitzada per Amical. Si no ets de la zona, no cal que et preocupis, ja que oferim allotjament per als participants.

Aquesta Viquitrobada promet ser un esdeveniment emocionant i enriquidor, amb oportunitats úniques per aprendre, col·laborar i connectar amb altres entusiastes de Viquipèdia i altres projectes wiki. Hem preparat un programa ric en continguts i activitats perquè puguis gaudir d'una jornada plena d'aprenentatge i intercanvi d'experiències, i a mida que s'apropi la data, anirem actualitzant els detalls per assegurar-nos que tot sigui el més interessant possible.

A més de les activitats principals, com els tallers i les xerrades, també tindràs l'oportunitat de conèixer i compartir amb altres membres de la comunitat wiki, fer nous amics i, amb sort, fins i tot col·laborar en projectes interessants.

Si tens alguna pregunta o necessites més informació, no dubtis a contactar-nos. Pots incriure't aquí.

Resposta a «Viquitrobada 2023»
Joandrés (discussiócontribucions)

Hola, a la pàgina El Cristall Badalona que vas fer, dius que va ser la primera fàbrica de cristall d'Espanya, però he trobat que la Real Fábrica de Cristales de La Granja (Wikipedia en castellà) es va construir el 1727, bastant abans que la de Badalona. No sé de quina referència ho vas treure, però sembla que és erroni.

Sorenike (discussiócontribucions)

Les referències són les que hi ha a l'article, en concret és d'un llibre publicat pel Museu de Badalona. No sé si potser la diferència rau en el procés de fabricació industrial, atès que la Reial Fàbrica és anterior a la revolució industrial. No ho sé, no en soc expert. Si creus que la informació és errònia i tens les referències que ho corroborin, ho pots corregir tu mateix, si vols. Però al llibre surt aquesta afirmació de manera contundent.

Joandrés (discussiócontribucions)

Jo tampoc sóc expert, però una amiga que sí ho és m'ha fe saber l'existència de la fàbrica de La Granja. A la Wikipedia fan referència a llibres que no puc consultar, però buscant per internet es troba que efectivament aquesta fàbrica és de 1727, i fabricava vidre i cristall bastant abans que la de Badalona. Caldria veure quina és la frase que diu el llibre del museu de Badalona, però que no va ser la primera d'Espanya sembla bastant evident. Crec que no cal afegir cap referència per eliminar la frase 'Va ser la primera fàbrica de cristall a Espanya', simplement es treu i ja està, sense esmentar la fàbrica de La Granja. Si et sembla doncs, elimino jo la frase, i si trobes que cal tornar-la a posar amb alguna apreciació més, endavant, que d'això es tracta la Viquipèdia, oi?

Sorenike (discussiócontribucions)

La frase exacta és "la seva fundació el 1866 fa que sigui la primera fàbrica de cristall de tot l'estat espanyol". El llibre no cita en el text d'on surt aquesta afirmació, només una sèrie de fonts i bibliografia al final, per tant, em resulta impossible corroborar res més. Trobo bé que eliminem la frase, per mi endavant. Gràcies!

Resposta a «El Cristall Badalona»
Dvdgmz (discussiócontribucions)

Hola! M'agradaria molt que poguessis participar a la Viquimarató 125anysCoopBDN el dissabte 1 de juliol (diada internacional del cooperativisme). Si pot ser presencialment a Badalona i si no remotament. Estem recollint fonts bibliogràfiques en un pad i també treballant per tenir-ne físicament aquell dia al Conservatori de música, on es farà. Mira't la pàgina de la Viquimarató per si hi ha articles que et vindrà de gust editar o millorar. Si hi ha persones que creus que els pot interessar participar, si us plau, diga'ls-ho.

Sorenike (discussiócontribucions)

Hola! Gràcies, sí, m'hi apunto per ser-hi presencialment a Badalona. Intentaré mirar si hi ha gent que pugui estar interessada.

Dvdgmz (discussiócontribucions)

Que bé! Ens veiem allà doncs! Si ve gent novella ens caldrà orientar-la. Estic mirant de poder portar bibliografia de la Fundació Roca Galès que ens facilitaria molt les coses. Fins aviat!

Dvdgmz (discussiócontribucions)

Sorenike, això és demà! Compto molt amb tu tant per l'experiència viquipedista com pels temes de Badalona. Potser ja has vist que a més tindrem llibres de regal de la Fundació Roca i Galés. Ens veiem allà!

Sorenike (discussiócontribucions)

Si, demà ens veiem!

Resposta a «Viquimarató: 125anysCoopBDN»
Brunnaiz (discussiócontribucions)

Bon dia! Volia notificar-te que el Viquiprojecte Persones no-binàries acaba el 13 de juliol, així que encara tens 24 dies més per a fer-hi aportacions. Igualment, gràcies per haver-t'hi apuntat. Molta sort amb tot!

Resposta a «Viquiprojecte Persones no-binàries»
Solde (discussiócontribucions)

Hola @Sorenike! Tinc de fa temps l'article Ummagumma, dels Pink Floyd, en avaluació per AdQ; últimament li he fet força millores, i voldria desencallar-lo si es possible... Em preguntava si et vindria de gust fer-li una llegida + votació! Gràcies!

Resposta a «Ummagumma»
Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Bon dia,

Avui és l'últim dia de participació en la fase de debat de Viquipèdia:Presa de decisions/2023/Política sobre l'ús d'intel·ligència artificial al text dels articles, en cas que vulguis aportar-hi més esmenes o altres comentaris.

A partir de demà i fins al 15 de març, tindrà lloc la fase de votació. T'encoratjo a participar-hi, ja sigui amb noves idees fins aquesta nit o amb un vot de posicionament que permeti donar valor a la presa de decisions i ratificar-la o no dins d'un consens ampli. Moltes gràcies.

Resposta a «Presa de decisions sobre IA»
2A02:2E02:9B50:3C00:2C67:2E0E:DF6:4D05 (discussiócontribucions)

Volia donar-te les gràcies per haver creat la meva bio a la Viquipèdia, ha estat una sorpresa veure-ho i m’ha fet il·lusió ^^

Resposta a «Gràcies»