Usuari Discussió:Wiki-Wiki/Arxiu 3

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Arxiu

Arxius anteriors
I, II, III

Arxiu 3. Des del 25 de maig del 2007 fins el 28 de setembre del 2008.


Administrador a Viquidites

La veritat és que em sona haver escoltat a la taverna d'ací sobre algú per a ser administrador a Viquidites però no n'estic segur, et recomane que contactes amb els usuaris més col·laboradors d'allà a veure si no hi ha cap inconvenient i demanar-ho a meta. En tot cas, cada projecte té una poítica d'elecció d'administradors diferent i has de saber que ser administrador d'un projecte menut significa moltíssima més responsabilitat que a la Viquipèdia mateix, pel fet d'un major manteniment, i requerix una major disponibilitat, t'ho dic per experiència amb Viquinotícies. Adéu i sort. --Pepetps hehehe (Podem discutir-ho) 20:49, 17 maig 2007 (CEST)

Primer de tot hauries d'iniciar la votació a les Viquidites, i un cop aprovat posar-te en contacte amb Meta perquè et donin els permisos. Tens el meu vot!--Aljullu (+) 21:56, 19 maig 2007 (CEST)
A meta? Tens usuari? meta:Special:Contributions/Ula--Iradigalesc (discussions) 15:12, 25 maig 2007 (CEST)
Em podries passar un enllac?--Iradigalesc (discussions) 15:15, 25 maig 2007 (CEST)
Ho has demanat tot just avui i encara no t'han respòs. Tot i així, sempre se'n fiaran més si ho demanes registrat...--Iradigalesc (discussions) 15:28, 25 maig 2007 (CEST)
Evidentment havies de ser més dissimulat i haver canviat la data del final de la proposta. Ara, és clar que et fan esperar fins el 31. I per cert el del temps jo només t'ho havia preguntat, el que sí t'havia dit era que de vots (número) ja n'hi havia prou.
En quant a la nova portada de Viquidites, t'he donat la meva opinió a la seva discussió.--Iradigalesc (discussions) 03:38, 26 maig 2007 (CEST)

Re: Viquidescans

Només tu i els administradors podeu modificar el teu monobook.js. Per seguretat, ja que s'hi pot escriure un codi maliciós, les subpàgines d'usuari acabades en .js i .css estan protegides. VP:PP per a més informació.

Tot i així, hi ha una manera millor per blocar el teu compte d'edicions a la Viquipèdia; només cal que un administrador vagi a Especial:Blockip/Ula i et bloqui per un mes. De tota manera, no és una tonteria blocar-te?, sigues conscient de no editar res si vols prendre't un viquidescans.

PS: M'ha fet molta gràcia aquesta bestiesa. xD!

Salut!--Iradigalesc (discussions) 20:42, 26 maig 2007 (CEST)

A, he vist les modificacions que has fet al monobook.js
Si el que vols és que t'aparegui una nota avisant-te, l'únic que has de fer és afegir-hi al final alert("T'estàs prenent un Viquidescans, torna enrere i reflexiona!");.--Iradigalesc (discussions) 20:44, 26 maig 2007 (CEST)
T'he adaptat el codi. Segueix les instruccions de Usuari Discussió:Ula/monobook.js per aconseguir-ho. Un cop fet allò i refrescada la cau, ja no et tornarem a veure per aquí fins el 26 de juny. Salut!--Iradigalesc (discussions) 21:04, 26 maig 2007 (CEST)
Ara suposo que et funcionarà el que t'he dit. M'havia equivocat amb una cosa. Posa-hi {{subst:Usuari Discussió:Ula/monobook.js}} al teu Usuari:Ula/monobook.js. Tal com he fet jo.--Iradigalesc (discussions) 21:17, 26 maig 2007 (CEST)
T'estàs confonent! Ho has de fer al teu monobook, no a la pàgina de discussió (que és on jo t'he escrit el codi).--Iradigalesc (discussions) 21:24, 26 maig 2007 (CEST)
No entenc com et pot costar tant anar a Usuari:Ula/monobook.js, esborrar tot el contingut de la pàgina i escriure-hi {{subst:Usuari Discussió:Ula/monobook.js}}? Em sembla que més fàcil no t'ho podia deixar.--Iradigalesc (discussions) 21:35, 26 maig 2007 (CEST)
Supose que igual et funcionarà però per si de cas he fet alguna modificació al codi. Perdona per la intromissió. –Pasqual · discussió 21:45, 26 maig 2007 (CEST)

Recorda: els articles de la Viquipèdia sempre estan escrits en un temps verbal impersonal, mai de nosaltres.

--Llull · (vostè dirà) 17:56, 22 jul 2007 (CEST)

Assistència Trobada dissabte

Bones,

Aquest dissabte a les 11 hores fem al Cibernarium de Barcelona la primera trobada informal de viquipedistes. Si us plau confirma la teva assistència a aquesta Viquitrobada en cas que estiguis interessat en assistir i hi puguis venir. També et demanaria si us plau que en cas de que no puguis venir també comuniquis la teva absència a la mateixa pàgina de la Viquitrobada.

Perdona les molèsties que t'hagi provocat i gràcies per tot!!!!

--Hugoaes 21:21, 25 jul 2007 (CEST)

Bones Ula,

Aquest dissabte a les 11 hores fem al Cibernarium de Barcelona la primera trobada informal de viquipedistes. Si us plau confirma la teva assistència a aquesta Viquitrobada en cas que estiguis interessat en assistir i hi puguis venir. També et demanaria si us plau que en cas de que no puguis venir també comuniquis la teva absència a la mateixa pàgina de la Viquitrobada.

Perdona les molèsties que t'hagi provocat, gràcies per tot i a veure si ens veiem el dissabte!!!!

--Hugoaes 11:53, 27 jul 2007 (CEST)

R: La cita

Estic interessat en ajudar-te en l'administració de viquidistes. Ja aniré colaborant en els seus articles.--Allman 23:05, 4 set 2007 (CEST)

Re: Nou administrador a Viquidites

Mercès per l'avís ;) --Álvaro M 19:20, 12 set 2007 (CEST)

Plantilles de pavellons de basquet

Benvolgut Ula, mira la plantilla ke vaig fer jo dels pavellons a Plantilla:Pavellons a veure ke et sembla, ja fa temps ke la vaig crear i els articles sobre pavellons ke he creat estan amb akesta plantilla.

Salut!

Contribució de la quinzena

L'article Història de l'Islam, que va rebre el teu vot com a Contribució de la quinzena és la contribució de la quinzena des de fa 10 dies i encara no s'hi ha fet cap edició. També tenim la categoria Història de l'Islam, també sense gaire moviment en els darrers dies.--Pere prlpz 20:43, 14 nov 2007 (CET)

Discussió sobre plantilles que et pot interessar

A Viquipèdia:La_taverna/Arxius/Polítiques/Recent#Plantilles_de_Viquiprojecte hi ha una discussió que et pot interessar, perquè afecta a les plantilles de viquiprojecte que has estat posant.--Pere prlpz (discussió) 15:41, 6 des 2007 (CET)

Recordatoris sobre categories

Suposo que ja ho tens present, però per si de cas t'enganxo els recordatoris:

Recorda: Per poder crear una nova categoria, ha d'encabir almenys cinc articles ja creats prèviament. Pots trobar més informació aquí.

Les que en el moment de la seva creació en tinguin menys seran eliminades per sistema.


Recorda: Les categories que posem a un article no han de ser redundants. Per exemple, si un article està a la categoria Categoria:Esportistes mallorquins, no fa falta posar-lo a la categoria Categoria:Esportistes, ni a la Categoria:Mallorquins. Pots trobar més informació aquí.


He vist que estàs posant la categoria de jugadors de cada equip sense treure la de jugadors de la NBA, que seria redundant amb la de l'equip.--Pere prlpz (discussió) 16:23, 6 des 2007 (CET)

Boston Celtics

He posat aportacions a la pàgina de demanda d'avaluació dels Boston Celtics. Espero que sigui d'ajuda. Bon any! --Panotxa (discussió) 09:14, 31 des 2007 (CET)

Viquiprojecte:Bàsquet

Hola, al Viquiprojecte:Bàsquet hi puc col·laborar. De fet, ja he creat algun article demanat. També tinc una pàgina, on hi deixo els articles a mitges. Hi tinc el Phil Jackson, pots (o podem els del Viquiprojecte) traduir-lo.--Joancreus (discussió) 20:50, 1 gen 2008 (CET)

A Portal Discussió:Bàsquet, hi he deixat un comentari. Quan puguis, mira'l.--Joancreus (discussió) 20:52, 1 gen 2008 (CET)
No ho havia fet, per què sóc novell, i vosaltres, amb més experiència, sabríeu més el que cal fer.--Joancreus (discussió) 22:02, 1 gen 2008 (CET)

Dues coses

1. Ja faig feines de treure articles fets al Portal:Bàsquet. 2. Com es fa per posar la plantilla d'estat?--Joancreus (discussió) 11:41, 2 gen 2008 (CET)

Podries comentar als del Viquiprojecte la pàgina Usuari:Joancreus/Articles inacabats#Phil Jackson?. Gràcies.--Joancreus (discussió) 12:01, 2 gen 2008 (CET)
El 2n problema ja està solucionat. Amb els viquiestris va molt bé.--Joancreus (discussió) 09:38, 3 gen 2008 (CET)
Hola! Jo crec que al Portal:Bàsquet s'hi hauria de treure Articles sol·licitats i articles a millorar, perquè tu, si no millores o crees articles, no t'interessa això, no? Crec que només hauria d'estar al Viquiprojecte. --Joancreus (discussió) 18:25, 5 gen 2008 (CET)
Està molt millor! Comenta-ho als altres del Viquiprojecte.--Joancreus (discussió) 20:03, 6 gen 2008 (CET)
També està molt bé! Hi he fet un retoc: he fet més gran el títol.--Joancreus (discussió) 22:15, 6 gen 2008 (CET)

Organització Viquiprojecte:Bàsquet

Veig que el 3 de maig vas posar un comentari d'organització al Viquiprojecte:Bàsquet. Ara, que m'hi he afegit puc col·laborar-hi. Jo estic més per crear articles demanats, tot i que puc crear categories i alguna plantilla.--Joancreus (discussió) 12:18, 2 gen 2008 (CET)

Hola Ula, n'estàs segur d'aquests canvis de la NBA per l'NBA? Ho has demanat a n'Enric o similar? Pau Cabot · Discussió 16:14, 3 gen 2008 (CET)

checkusers inicials

Este missatge l'heu rebut perquè heu estat editant recentment i compteu amb un nombre d'edicions considerable. També s'ha acordat enviar este missatge als més veterans encara que no hagen editat darrerament.

El propòsit d'este missatge és comunicar-vos d'una forma directa la posta en marxa de l'elecció d'uns checkusers inicials complint les normes establides a Viquipèdia:Elecció de checkusers. Si creieu que reuniu els requisits per optar al càrrec, presenteu-vos a Viquipèdia:Presa de decisions/2008/Checkusers inicials. La data límit és el 17 de gener de 2008, queden -11 dies. Tanmateix, si no us considereu suficientment experimentat, esperem que pugueu participar tant en les discussions com en les votacions. --Pasqual 00:12, 12 gen 2008 (CET)

Clubs de bàsquet gironins

Què n'opines de Categoria Discussió:Clubs de bàsquet gironins? Pau Cabot · Discussió 21:32, 13 gen 2008 (CET)

Química/Elements

Hola! Perdona per contestar-te molt tard, però aquest dies tinc molta feina i no m'he connectat per res...

La idea em sembla molt bona. Ja vaig intentar desenvolupar el portal de química, que no tenia quasi res, però encara n'hi ha molt a fer, i la fusió amb l'altre viquiprojete és molt interessant.

Ja me concretaràs com ho feim, i jo t'ajudaré encantat.

Per cert, ets químic?

Gabino

Ok. Em miraré el projecte en castellà i veurem que podem fer. Gràcies per la suggerencia!

Fins aviat,

--Gabino (discussió) 11:35, 2 març 2008 (CET)

Viquiprojecte d'elements químics

Hola :-) Em sembla molt bona idea crear el Viquiprojecte:Química i incloure-hi el Viquiprojecte:Elements químics que crec que fa temps que està massa tranquil. --Joanjoc (discussió) 11:10, 9 març 2008 (CET)

Hola! Perdona per tardar tant, però no tenia massa temps últimament per dedicar-me a la viqui. La idea em sembla molt bé! Cathan (discussió) 17:10, 20 abr 2008 (CEST)

Harry Potter

Has comprovat al fer la traducció que els noms eren els correte en la tradució del Xavier Pàmies. Bona creada d'articules en pocs dies.--KRLS , 00:26, 31 març 2008 (CEST)

D'acord, si els noms mal traduïts els haurem de solucionar tot i així, considero que crea articles sobre els fills del Harry o demés, sobren i més que sobren. Com a molt, podriem crear un article sobre la Familia potter... però no més, ja que omplir un article sense acabar dient res em sembla molt trist. Però ja posaré el toc. Després jo estic traduint del anglès ja que els articles són molt més enriquits, així que si també pots estaria bé fer-ho. A més hauriem de intentar buscar referències, encara que no sé si caldria posar de referència el mateix article. Poc més. Endavant i jo segueixo amb l'article de Hogwarts, sóc lent, però és el que té l'anglès!--KRLS , 20:58, 31 març 2008 (CEST)
T'ajudaré a fer-ho, i després la complementem amb l'anglesa que té unes 20 o 30 + referències, tot i no ser de qualitat. A més hem d'acostar-ho a la realitat del llibre en català com també dels noms. Espero que sigui una bona fan del llibre perquè en nessitem xD! Quan vulguis comencem--KRLS , 21:38, 31 març 2008 (CEST)

Re. Portal viquipedista

Ho sento, però no en sé res; jo em dedico més a tasques de manteniment, els aspectes tècnics els deixo per la gent que hi enten. És un tema per plantejar a la taverna. --Jordicollcosta (discussió) (xat) (correu) 11:52, 21 juny 2008 (CEST)

Terminologia del bàsquet

La categoria que has tornat a crear avui es va esborrar el febrer passat per unanimitat dels que havien intervingut a la discussió. Crec que estaria bé que explicassis els motius a la pàgina de discussió ja que la teva acció no està molt consensuada. Gràcies, Pau Cabot · Discussió 14:19, 21 juny 2008 (CEST)

Asterisme

He revertit els canvis que vas fer a Asterisme, ja que l'article parla sobre el significat astronòmic, no sobre el tipogràfic. Si de cas, caldria crear un article Asterisme_(tipografia) on sí que hi tindria lloc la plantilla de signes de puntuació. --Jout (discussió) 16:03, 23 juny 2008 (CEST)

Helga Hufflepuff o Hortènsia Hufflepuff

Hauriem d'unificar o com a mínim posar les dos noms. Els Pàmies, se li han escapat Helga en els últims llibres tot i així en els primers es traduït amb el nom d'Hortènsia veient la pàgina www.harrypottercat.com en un topic parlen d'aquest problema. [1] tu que en penses. --KRLS , 13:59, 30 juny 2008 (CEST)

Falta justificar l'ús no lliure per Imatge:AGestion Fuenlabrada.jpg

Atenció! la imatge Imatge:AGestion Fuenlabrada.jpg que vàreu carregar a la Viquipèdia, ha estat marcada amb la plantilla {{Justificació desconeguda}}. Les imatges no lliures només es poden usar en casos excepcionals amb una argumentació. Cal afegir una justificació que argumenti la seva exempció tal com està explicat a Viquipèdia:Justificació d'imatges no lliures. Us preguem que completeu la informació de la imatge. No cal que carregeu de nou la imatge, simplement editeu la pàgina de descripció. Moltes gràcies.--IradiBot (comentaris/incidències) 15:27, 9 ago 2008 (CEST)

Falta justificar l'ús no lliure per Imatge:Gipuzkoa Basket Club.jpg

Atenció! la imatge Imatge:Gipuzkoa Basket Club.jpg que vàreu carregar a la Viquipèdia, ha estat marcada amb la plantilla {{Justificació desconeguda}}. Les imatges no lliures només es poden usar en casos excepcionals amb una argumentació. Cal afegir una justificació que argumenti la seva exempció tal com està explicat a Viquipèdia:Justificació d'imatges no lliures. Us preguem que completeu la informació de la imatge. No cal que carregeu de nou la imatge, simplement editeu la pàgina de descripció. Moltes gràcies.--IradiBot (comentaris/incidències) 15:30, 9 ago 2008 (CEST)

Falta justificar l'ús no lliure per Imatge:CAI Zaragoza.jpg

Atenció! la imatge Imatge:CAI Zaragoza.jpg que vàreu carregar a la Viquipèdia, ha estat marcada amb la plantilla {{Justificació desconeguda}}. Les imatges no lliures només es poden usar en casos excepcionals amb una argumentació. Cal afegir una justificació que argumenti la seva exempció tal com està explicat a Viquipèdia:Justificació d'imatges no lliures. Us preguem que completeu la informació de la imatge. No cal que carregeu de nou la imatge, simplement editeu la pàgina de descripció. Moltes gràcies.--IradiBot (comentaris/incidències) 15:31, 9 ago 2008 (CEST)

Falta justificar l'ús no lliure per Imatge:CB Granada.jpg

Atenció! la imatge Imatge:CB Granada.jpg que vàreu carregar a la Viquipèdia, ha estat marcada amb la plantilla {{Justificació desconeguda}}. Les imatges no lliures només es poden usar en casos excepcionals amb una argumentació. Cal afegir una justificació que argumenti la seva exempció tal com està explicat a Viquipèdia:Justificació d'imatges no lliures. Us preguem que completeu la informació de la imatge. No cal que carregeu de nou la imatge, simplement editeu la pàgina de descripció. Moltes gràcies.--IradiBot (comentaris/incidències) 15:33, 9 ago 2008 (CEST)

Falta justificar l'ús no lliure per Imatge:Cajasol Sevilla.jpg

Atenció! la imatge Imatge:Cajasol Sevilla.jpg que vàreu carregar a la Viquipèdia, ha estat marcada amb la plantilla {{Justificació desconeguda}}. Les imatges no lliures només es poden usar en casos excepcionals amb una argumentació. Cal afegir una justificació que argumenti la seva exempció tal com està explicat a Viquipèdia:Justificació d'imatges no lliures. Us preguem que completeu la informació de la imatge. No cal que carregeu de nou la imatge, simplement editeu la pàgina de descripció. Moltes gràcies.--IradiBot (comentaris/incidències) 15:34, 9 ago 2008 (CEST)

Falta justificar l'ús no lliure per Imatge:Iurbentia Bilbao.jpg

Atenció! la imatge Imatge:Iurbentia Bilbao.jpg que vàreu carregar a la Viquipèdia, ha estat marcada amb la plantilla {{Justificació desconeguda}}. Les imatges no lliures només es poden usar en casos excepcionals amb una argumentació. Cal afegir una justificació que argumenti la seva exempció tal com està explicat a Viquipèdia:Justificació d'imatges no lliures. Us preguem que completeu la informació de la imatge. No cal que carregeu de nou la imatge, simplement editeu la pàgina de descripció. Moltes gràcies.--IradiBot (comentaris/incidències) 15:36, 9 ago 2008 (CEST)

Falta justificar l'ús no lliure per Imatge:Kalise GCanaria.jpg

Atenció! la imatge Imatge:Kalise GCanaria.jpg que vàreu carregar a la Viquipèdia, ha estat marcada amb la plantilla {{Justificació desconeguda}}. Les imatges no lliures només es poden usar en casos excepcionals amb una argumentació. Cal afegir una justificació que argumenti la seva exempció tal com està explicat a Viquipèdia:Justificació d'imatges no lliures. Us preguem que completeu la informació de la imatge. No cal que carregeu de nou la imatge, simplement editeu la pàgina de descripció. Moltes gràcies.--IradiBot (comentaris/incidències) 15:38, 9 ago 2008 (CEST)

Falta justificar l'ús no lliure per Imatge:CB Estudiantes.jpg

Atenció! la imatge Imatge:CB Estudiantes.jpg que vàreu carregar a la Viquipèdia, ha estat marcada amb la plantilla {{Justificació desconeguda}}. Les imatges no lliures només es poden usar en casos excepcionals amb una argumentació. Cal afegir una justificació que argumenti la seva exempció tal com està explicat a Viquipèdia:Justificació d'imatges no lliures. Us preguem que completeu la informació de la imatge. No cal que carregeu de nou la imatge, simplement editeu la pàgina de descripció. Moltes gràcies.--IradiBot (comentaris/incidències) 15:39, 9 ago 2008 (CEST)

Falta justificar l'ús no lliure per Imatge:Pamesa Valencia.jpg

Atenció! la imatge Imatge:Pamesa Valencia.jpg que vàreu carregar a la Viquipèdia, ha estat marcada amb la plantilla {{Justificació desconeguda}}. Les imatges no lliures només es poden usar en casos excepcionals amb una argumentació. Cal afegir una justificació que argumenti la seva exempció tal com està explicat a Viquipèdia:Justificació d'imatges no lliures. Us preguem que completeu la informació de la imatge. No cal que carregeu de nou la imatge, simplement editeu la pàgina de descripció. Moltes gràcies.--IradiBot (comentaris/incidències) 15:40, 9 ago 2008 (CEST)

Falta justificar l'ús no lliure per Imatge:CB Murcia.jpg

Atenció! la imatge Imatge:CB Murcia.jpg que vàreu carregar a la Viquipèdia, ha estat marcada amb la plantilla {{Justificació desconeguda}}. Les imatges no lliures només es poden usar en casos excepcionals amb una argumentació. Cal afegir una justificació que argumenti la seva exempció tal com està explicat a Viquipèdia:Justificació d'imatges no lliures. Us preguem que completeu la informació de la imatge. No cal que carregeu de nou la imatge, simplement editeu la pàgina de descripció. Moltes gràcies.--IradiBot (comentaris/incidències) 15:41, 9 ago 2008 (CEST)

Falta justificar l'ús no lliure per Imatge:Ricoh Manresa.gif

Atenció! la imatge Imatge:Ricoh Manresa.gif que vàreu carregar a la Viquipèdia, ha estat marcada amb la plantilla {{Justificació desconeguda}}. Les imatges no lliures només es poden usar en casos excepcionals amb una argumentació. Cal afegir una justificació que argumenti la seva exempció tal com està explicat a Viquipèdia:Justificació d'imatges no lliures. Us preguem que completeu la informació de la imatge. No cal que carregeu de nou la imatge, simplement editeu la pàgina de descripció. Moltes gràcies.--IradiBot (comentaris/incidències) 15:44, 9 ago 2008 (CEST)

Falta justificar l'ús no lliure per Imatge:Tau Ceramica.jpg

Atenció! la imatge Imatge:Tau Ceramica.jpg que vàreu carregar a la Viquipèdia, ha estat marcada amb la plantilla {{Justificació desconeguda}}. Les imatges no lliures només es poden usar en casos excepcionals amb una argumentació. Cal afegir una justificació que argumenti la seva exempció tal com està explicat a Viquipèdia:Justificació d'imatges no lliures. Us preguem que completeu la informació de la imatge. No cal que carregeu de nou la imatge, simplement editeu la pàgina de descripció. Moltes gràcies.--IradiBot (comentaris/incidències) 15:45, 9 ago 2008 (CEST)

Falta justificar l'ús no lliure per Imatge:Unicaja Malaga.jpg

Atenció! la imatge Imatge:Unicaja Malaga.jpg que vàreu carregar a la Viquipèdia, ha estat marcada amb la plantilla {{Justificació desconeguda}}. Les imatges no lliures només es poden usar en casos excepcionals amb una argumentació. Cal afegir una justificació que argumenti la seva exempció tal com està explicat a Viquipèdia:Justificació d'imatges no lliures. Us preguem que completeu la informació de la imatge. No cal que carregeu de nou la imatge, simplement editeu la pàgina de descripció. Moltes gràcies.--IradiBot (comentaris/incidències) 15:46, 9 ago 2008 (CEST)

Falta justificar l'ús no lliure per Imatge:ViveMenorca.jpg

Atenció! la imatge Imatge:ViveMenorca.jpg que vàreu carregar a la Viquipèdia, ha estat marcada amb la plantilla {{Justificació desconeguda}}. Les imatges no lliures només es poden usar en casos excepcionals amb una argumentació. Cal afegir una justificació que argumenti la seva exempció tal com està explicat a Viquipèdia:Justificació d'imatges no lliures. Us preguem que completeu la informació de la imatge. No cal que carregeu de nou la imatge, simplement editeu la pàgina de descripció. Moltes gràcies.--IradiBot (comentaris/incidències) 15:47, 9 ago 2008 (CEST)