Usuari Discussió:Wiki-Wiki/Arxiu 2

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Arxiu

Arxius anteriors
I, II, III

Arxiu 2. Des del 8 d'octubre del 2006 fins el 25 de maig del 2007.


Prenormatiu

Demano perdó a tota la gent que m'ha estat ajudant fins ara penjant missatges a la discussió, intentaré que ara tot sigui diferent. Ula.

Sobre la pàgina de discussió

Inicia la sessió, estàs editant com a anònim. D'altra banda, no és gaire ben vist esborrar les pàgines de discussió. Sempre pots arxivar les discussions a pàgines separades que, en aquest cas, podries anomenar, Ula prenormatiu. Vilallonga · (digui digui) 19:29, 14 oct 2006 (UTC)


Uns detallets

Recorda: A l'inici de l'article, escrivim de forma estandarditzada el títol del mateix article en negreta. Pots veure exemples d'això a articles a televisió, Girona o gos.


Recorda: Cada article ha d'estar classificat almenys en una categoria. Pots aprendre com categoritzar un article aquí.


81.37.69.45 21:00, 5 nov 2006 (CET)

Imatge amb llicència desconeguda

Atenció! la imatge Imatge:Pilota NBA.JPG que vàreu carregar a la Viquipèdia, ha estat marcada amb la plantilla {{Llicència desconeguda}}. Us preguem que editeu la informació de la imatge i hi afegiu la llicència que correspongui a la imatge. Moltes gràcies. --SMP (d·+) 17:26, 7 nov 2006 (CET)

Article ja existent

Hola company,

he vist que has estat editant el World Rally Championship. Resulta que ja hi ha un article previ amb aquest nom: Campionat Mundial de Ral·lis. Potser hauries de fer una redirecció a l'article existent, doncs moltes webs ja hi enllacen. Jo he estat fent el Ral·li de Gal·les, que el pots trobar a la categoria Ral·lis del Campionat Mundial de Ral·lis. Crec que ens podríem cordinar per tal de no duplicar esforços i poder anar omplint els diferents ral·lis i conductors. Diga'm alguna cosa!

--Sel 23:29, 7 gen 2007 (CET) Sel


Bona Idea.... jo he començat

Hola Company,

Em dic Sergi, que encara no ens havíem presentat. M'ha agradat molt la idea dels Ral·lis. Ara mateix acabo de fer el de Ral·li de Turquia amb traducció de l'anglès... potser he començat pel final del que havíem dit, però de mica en mica s'haurien de fer tots, i tots els pilots, que no són pocs. Ja em comentaràs una mica què vols posar-hi al portal.

--Sel 00:57, 9 gen 2007 (CET) Sel => Sergi

Vigila amb les ciutats

Hujambo,

felicitats per fer els articles de les ciutats de Kenya, però si us plau, vigila. Per què estiguin millor, el que hauries de fer és posar-hi els interwikis corresponents, i si pot ser la taula de ciutat.

Sobre els interwikis, és allò que hi ha al peu de la pàgina, quan l'edites, que hi diu les equivalències amb altres idiomes. En realitat només cal que la posis amb un altre idioma (per totes dues bandes) i un robot ja s'encarregarà de completar-ne la resta. Normalment, com estàs fent ciutats, que mantenen els noms en els diferents idiomes, només et caldria comprovar que l'article corresponent en anglès existeix (al ca.wikipedia de la url de la pàgina hi poses en.wikipedia i hauria d'anar, o si no vas a la vp anglesa i hi busques la ciutat). Aleshores poses l'interwiki anglès al peu de la pàgina catalana i el català al peu de l'anglesa.

La taula, és la infotaula de municipis.

Fixa't en el que he fet a l'article Kitui, com a exemple. --

Per cert, hi he posat un paràmetre "Territori" amb el nom de la nació de la zona. Per exemple, a Kitui hi he posat territori kamba, ja que la ciutat es troba en mig del territori tradicional dels kamba. La idea és que si als pobles catalans hi diem que són catalans, o als occitans occitans, per exemple, doncs que estaria bé fer-ho també amb aquests, no? Ara que hi penso, trobo que aquests comentaris els hauria de fer a la discussió del portal... (per cert, per què no un portal de l'àfrica oriental en general?) --

Continuem avançant en el tema ral·lis

Hola Oleguer. Sóc el Sergi (Sel). Jo avui m'he esforçat una mica i he fet el Colin McRae, continuant amb els articles del ral·li. Així que de mica en mica anem omplint aquest buit. Ah.... hauries de col·locar l'entrada de Colin McRae i Carlos Sainz a pilots, ja que estan fets... com a mínim així no es veurà tan verd el tema. Salut!


Una nova secció amb els resultats

Hola Oleguer. Sóc el Sergi. Gràcies per les modificacions que has introduït al portal. Per altra banda he creat el ral·li de casa nostra i els resultats: Resultats del Campionat Mundial de Ral·lis 2006, Resultats del Campionat Mundial de Ral·lis 2005 i Resultats del Campionat Mundial de Ral·lis 2004 que estan dins del global Campionat Mundial de Ral·lis. Pots introduir-ho al portal? Salut! --Sel 00:00, 18 gen 2007 (CET) Sergi


Hola Oleguer. Sóc el Sergi. Gràcies per afegir els resultats al portal. Afegeix aquests altres que he fet avui: Resultats del Campionat Mundial de Ral·lis 2003, Resultats del Campionat Mundial de Ral·lis 2002, Resultats del Campionat Mundial de Ral·lis 2001, Resultats del Campionat Mundial de Ral·lis 2000,Resultats del Campionat Mundial de Ral·lis 1999 i Resultats del Campionat Mundial de Ral·lis 1998. Potser hauríem de fer una secció de resultats. Ah... he afegit un enllaç al Ral·li de Sardenya. Bon treball! Salut

--Sel 00:33, 19 gen 2007 (CET)--Sel 00:33, 19 gen 2007 (CET)

Níger

La informació que obtinc del Níger és sobretot d'altres Viquipèdies i si aquestes no tenen taules tampoc en poso aquí.

Els bantus són un grup etnolingüístic molt vast, i com els altres grups etnolingüístics es caracteritzen per parlar una família lingüística concreta com a Europa ens passa amb els eslaus, els llatins o els germànics encara que els nostres avantpassats parlessin llengües preromanes. Geo 00:21, 20 gen 2007 (CET)

Perdona'm, he escrit tot això per què em pensava que m'havies escrit tu a la pàgina de discussió. Fes veure que no ho has vist. Perdona'm de nou. Geo 00:23, 20 gen 2007 (CET)

El Portal de Ral·lis

Hola Oleguer. M'ha estranyat l'article del Tour de Corse. Trobo que hi ha altres coses abans de destacar l'última frase. Doncs també hi ha Carlos Sainz que el va guanyar i és espanyol. També hi ha un únic escocès que ha guanyat el ral·li, el Collin McRae i tampoc ho destaques, mentre que hi ha 3 francesos, 3 finesos, etc. etc. Vaja em sembla poc objectiu. Al portal he vist que has completat els ral·lis del Campionat Mundial. Perfecte! També he vist que has afegit els ral·lis nacionals? el que no entenc és perquè surten els ral·lis d'espanya allà i no el campionat de catalunya, que al meu entendre serien els nacionals si catalunya és una nació, mentre que els d'espanya serien estatals perquè és un estat. Llavors també faltaria incloure els ral·lis del campionat francès, italià, alemany, etc... vaja que tenim feina per endavant. --Sel 00:12, 22 gen 2007 (CET)

No era tant pel tema de si era l'únic o no, sinò pel fet conceptual de destacar en concret un corredor d'un país i no un altre, la qual cosa seria nacionalisme banal, i crec que precisament s'hauria de fer un text autocentric, el contrari de com estava vaja.--Sel 00:24, 24 gen 2007 (CET)


Hola Oleguer! De mica en mica anem avançant en el tema dels ral·lis. He estat fent uns quants corredors més i el Suzuki SX4 i els resultats. Per cert, he afegit una línia al portal sobre els cotxes.... que també estaria bé anar-los fent (ara que ja tenim quasi acabats els ral·lis del WRC) s'hauria d'anar pels cotxes i els pilots de tots els temps.

Ah...... he afegit una foto al teu portal, però m'he saltat el número 6....a veure si ho pots arreglar (he posat la 7a) sorry...--Sel 00:37, 31 gen 2007 (CET)

Portal:Bàsquet

Hola, et refereixes a la secció de "categorías"? Es fa posant el codi <categorytree>Bàsquet</categorytree> i t'eixirà:

És açò el que volies, veritat? Adéu. --Pepetps hehehe (Podem discutir-ho) 22:16, 26 febr 2007 (CET)

Buff, d'això no tinc ni idea, com no siga comptant-los tots a dit... :P (però això no cal que t'ho diga jo). Sent molt no poder ajudar-te. A més, no he vist l'opció eixa en cap viquipèdia, l'exemple que em feies del portal castellà, posen el nombre a mà i no és automàtic. Adéu. --Pepetps hehehe (Podem discutir-ho) 20:30, 27 febr 2007 (CET)

Viquiprojecte

Hola, primer de tot endavant amb el projecte, me l'he estat mirant i està molt ben ideat. Jo ara per motius de feina fa unes setmanes que no puc editar gaire cosa per la viquipèdia, entro molt sovint però només faig petites revisions així que ara mateix no puc col·laborar en la creació d'articles, tradicions o altres edicions importants. Tot i això si en algun moment puc editar intentaré fer algun dels articles sobre el bàsquet que fa temps que tinc pendents. --Baggio (missatges) 16:02, 4 març 2007 (CET)

Hola company, la veritat és que intento fer tants articles diferents que no tinc temps d'abastar-ho tot. Ara estic bastant centrat creant clubs de futbol del món, però intentaré donar un cop de mà en la mesura que pugui. He modificat la plantilla que havies fet per clubs afegint es subtítol Palmarès. Endavant amb el projecte. --Felato 18:13, 4 març 2007 (CET)

Hola Ula, Volia acabar de completar totes les preguntes d'aquesta secció, però m'he adonat que aquestes preguntes no surten el portal de bàsquet ni enlloc. Potser m'he equivoco, però si no i surten, aquesta pàgina es podria esborrar. Això t'ho dic perquè la vas crear tu la pàgina --Cbcbc 16:52, 4 març 2007 (CET)

OK

Hi estic d'acord, tot i que últimament no em passo molt per la Viquipèdia, intentaré entrar més!

Salut

Interwikis

Hola! Moltes felicitats pels teus articles sobre els Ral·lis, hi estàs treballant de valent!

Si de cas, hauries d'afegir-hi tambe els interwikis, çó és, els enllaços als articles en altres idiomes del mateix nom. Per exemple:

Són el mateix article, oi?

Doncs quan edites la versió en català, a sota de tot has d'afegir [[en:1976 World Rally Championship season]] per a que aparega l'enllaç a l'article en anglés.

Si t'hi fixes, és el que vaig fer amb l'article sobre Harri Rovanperä.

Au, fins una altra! --Casaforra (parlem-ne) 10:04, 26 març 2007 (CEST)

Plantilla Dakar

He fet Plantilla:Vencedors del Dakar. Que n'opines? Pau Cabot · Discussió 16:59, 6 abr 2007 (CEST)

Respecte a anar fent els articles dels guanyadors, totalment d'acord. Respecte a desdoblar la plantilla en dues, ja ho he fet i l'he canviada a tots els articles. I respecte del viquiprojecte, jo no en sé molt de ral·lis, només se m'havia ocorregut crear aquesta plantilla per millorar la navegació entre els guanyadors d'aquesta prova ... Pau Cabot · Discussió 23:55, 7 abr 2007 (CEST)

Dos recordatoris

Recorda: Per tal que, en una categoria, els articles de personatges quedin ordenats pel cognom i no pel nom, es pot usar un paràmetre addicional quan indicam la categoria. Exemple: [[Categoria:Escriptors mallorquins|Alomar Villalonga, Gabriel]]. També podem usar la sintaxi {{ORDENA:Alomar Villalonga, Gabriel}}, que categoritza d'un sol cop totes les categories. Més informació a Ajuda:Categoria.

Recorda: No t'oblidis d'afegir els interwikis (enllaços al mateix article a la viquipèdia en altres idiomes). Pots consultar com es fa això aquí.


Pau Cabot · Discussió 17:43, 11 abr 2007 (CEST)

Nairobi

Ja he posat un enllaç cap a la província al primer paràgraf de l'article. No cal fer-ne esment a la frase de desambiguació, ja que es veu de seguida. Tampoc les ciutats espanyoles capitals de província, per exemple, no tenen una frase de desambiguació que t'enviï a l'article sobre la província respectiva. Només quan un mateix topònim fa referència a moltes coses i molt diferents cal una pàgina de desambiguació. --Enric 17:42, 14 abr 2007 (CEST)

Atenció

De les vuit pàgines de la llista a Especial:Lonelypages d'avui, 7 són articles creats per tú. De totes maneres felicitats per la bona feina que fas. Jordi Coll Costa 10:45, 15 abr 2007 (CEST)

Recorda: Per canviar el nom dels articles has d'usar el botó <<reanomena>> de la barra de dalt. Si fas un trasllat manual amb una redirecció no es podrà veure l'historial ni comparar les versions anteriors.

Aquest recordatori és en motiu de les teves contribucions a l'article; Província de l'Oest. --VRiullop (parlem-ne) 12:41, 15 abr 2007 (CEST)

Insisteixo amb aquest recordatori. Si fas un copy&paste del contingut d'un article per canviar-li el nom no es pot seguir el seu historial. Utilitza el botó "reanomena". --VRiullop (parlem-ne) 16:23, 21 abr 2007 (CEST)
Mira't Ajuda:Canviar el nom o traslladar una pàgina, com diu en Vriullop, si es mou com ho fas tu, es perden de l'historial les contribucions que s'han fet a l'article abans de reanomenar; i això va en contra de la GFDL.--Iradigalesc (discussions · +) 16:32, 21 abr 2007 (CEST)
Aquesta operació la fa la pestanya "reanomena": canvia el títol de l'article traslladant tot l'historial d'edicions a la nova pàgina. Si es fa manualment l'historial d'edicions es queda en la pàgina vella i no es veu en la pàgina nova. L'historial, a més de servir per veure qui a canviat què i quan, és un requisit de la llicència GFDL per acreditar tots els que hi han contribuït. Si en algun cas no et deixa reanomenar, la mateixa pàgina ja et diu que ho demanis a VP:PA. --VRiullop (parlem-ne) 16:34, 21 abr 2007 (CEST)
Ho has tornat a fer amb NBA Playoffs 2007. --VRiullop (parlem-ne) 23:55, 30 abr 2007 (CEST)

En el casos que em comentes de Kenya s'hi hauria de posar Kenya entre parèntesis si existeixen altres províncies amb el mateix nom i creant la corresponent pàgina de desambiguació. Diria que és més correcte Oriental que de l'Est però, com que no és evident, millor explica-ho a la pàgina de discussió. --VRiullop (parlem-ne) 13:21, 1 maig 2007 (CEST)

Fem una prova. A la pàgina de l'article punxa la pestanya "reanomena". Surt un formulari. Al camp "A nou títol" posa-hi el nom nou. Al camp "Motiu" explica-ho, per exemple, error de traducció. Punxa el botó "Reanomena la pàgina" i ja està. Ha de sortit una pàgina que diu que ja ho ha fet i que revisis les redireccions dobles que s'hagin pogut produir.--VRiullop (parlem-ne) 13:40, 1 maig 2007 (CEST)

Províncies kenyanes

Hola, Ula ;-) Com que has fet tu els articles sobre les províncies de Kenya, aniria bé que totes aquestes que tenen un nom genèric (com ara província Central, província Oriental, província Occidental, etc.) es desambigüessin per quan fem els articles corresponents a les altres províncies d'altres estats que es diuen igual. Per exemple, pel que fa a la província Occidental, si et fixes en l'article Western Province de la Wikipedia en anglès, veuràs que es diuen així també diverses províncies a Papua Nova Guinea, les Illes Salomó, Sri Lanka i Zàmbia, a part d'altres que en anglès anomenen West Province i que vol dir el mateix, al Camerun, Rwanda i el Kazakhstan. Passa el mateix amb la província Oriental (segons Eastern Province, n'hi ha també a l'Aràbia Saudita, Sierra Leone, Sri Lanka i Zàmbia, a més de la província de l'Est al Camerun i Rwanda), amb la província Central i amb la província Nord-oriental. Caldria, doncs, una pàgina de desambiguació per a cadascuna d'aquestes denominacions ambigües, i reanomenar aquestes de Kenya com a província Central (Kenya), província Occidental (Kenya) i província Oriental (Kenya). --Enric 15:41, 1 maig 2007 (CEST)

Contrasenya perduda

Buf, que fotut. xD! Em sembla que els developers ho poden arreglar, però els hauries de demostrar que realment ets tu l'usuari Ula. Si en contactes algun, en anglès, (et recomano en Brion VIBBER, ja que és sysop aquí), suposo que t'informaran.

Si et sembla que no et val la pena conservar l'usuari, només et cal registrar-te amb un altre nom.

Sort!--Iradigalesc (discussions · +) 18:38, 12 maig 2007 (CEST)

Veig que tornes a editar per aquí. Has pogut recuperar la contrasenya?--Iradigalesc (discussions · +) 20:04, 12 maig 2007 (CEST)