Viquipèdia Discussió:Proposta de distinció d'alta qualitat d'un article/Cronologia de les campanyes dels jurchens contra la dinastia SongE

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Crec que s'haurien de crear els articles amb els enllaços vermells. Crec que són importants aquells que fan referència a la dinastia Jin, als emperadors i a les batalles. En el cas dels altres, com els de les ciutats, potser no és tan necessari.--Sorenike (disc.) 15:19, 14 nov 2014 (CET)

Estic d'acord que s'haurien de crear (com tants altres), però em reitero, igual que en altres ocasions, que el fet que existeixin o no no implica que l'article sigui millor o pitjor, ergo no hauria d'influir en el vot. Jo no els crearé pas... :) --Arnaugir (discussió) 00:07, 15 nov 2014 (CET)
Hola de nou! He estat revisant els enllaços vermells i alguns articles ja existien, com el de la dinastia Jin.--Sorenike (disc.) 22:30, 15 nov 2014 (CET)

En el meu navegador, no sé si passa a tothom, veig els dos mapes del principi un sota l'altre, i un espai sense res a la dreta. En canvi, a la versió en anglès ho veig bé. Això també em passa en d'altres pàgines. No sé si es pot solucionar.--Medol (disc.) 09:24, 17 feb 2015 (CET)