Viquipèdia Discussió:Proposta de distinció d'alta qualitat d'un article/Depressió tropical Ten (2005)

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Tot i que és curt, sempre que digui tot el que cal dir sobre l'article, tampoc no és motiu perquè deixi de ser de qualitat, no? Crec que la completesa dels articles s'hauria de valorar depenent de si diuen tot el que han de dir sobre el tema, i no només segons un nombre absolut d'octets. Els que heu votat "bo", trobeu a faltar alguna informació a l'article? – Leptictidium (auderiense) 18:42, 24 ago 2009 (CEST)

He llegit l'article i la introducció i les conseqüències s'enten bé, en canvi la part central -sóc de "lletres"!- no ho veig clar: hi ha dues paraules en vermell "organització convectiva" ¿? , tampoc entenc lo de "Bermuda", no serà Bermudes? i cisallar exactament què significa? Crec que l'article -que és bó- hauria de facilitar-ho.--JoanCa (disc.) 23:18, 28 ago 2009 (CEST)
Respecte Bermuda, no vaig traduir el nom de l'anglès, mea culpa, ja solucionat. Ara intentaré crear els 2 articles o buscaré algú perquè els creí (a veure si en Góngora accepta traduir-ho del portuguès.--KRLS , (disc.) 02:09, 30 ago 2009 (CEST)
Fet Fet! He en Góngora m'ha donat un cop de mà i ha creat cisallament del vent.--KRLS , (disc.) 12:25, 1 set 2009 (CEST)

No estic segur si el 11 d'agost s'hauria d'escriure l'11 d'agost. La resta de l'article el veig bé, tot i que no estic segur de que s'hagi de donar etiqueta de qualitat a articles que dónen per poc contingut. Si aquest és un article de qualitat gairebé tots els articles d'espècies de peixos amb poca informació disponible que ha creat en Panellet haurien de ser articles bons.--Ssola (disc.) 11:18, 31 ago 2009 (CEST)

Solucionat el tema de l'11 d'agost i també allò que has dit a la votació que era degut a un error de traducció que ha estat solucionat gràcies a la consulta de'n Lepti. Jo crec que oblides que quantitat no és sempre qualitat.--KRLS , (disc.) 17:19, 31 ago 2009 (CEST)
Penso el mateix que en KRLS, a vegades un article (sigui pel poc que es coneix, pel contingut específic que té,...) no pot ser gaire extens. Jo crec que es mereix la distinció de qualitat, tal i com l'ha donat la wiki anglesa--Layonard, Viquiparlem? 11:58, 1 set 2009 (CEST)

És interessant que un article tan curt sigui AQ a la wiqui anglesa i en una data recent. Tres coses:

  • Encara quedaven algun detalls ortogràfics i les dates en format anglosaxó (he corregit les que he pogut).
  • Una frase que no acabo d'entendre: "Regenerà en un romanent en forma de baixa que portà al Centre Nacional d'Huracans a emetre l'avís consultiu final del cicló.
  • Què és un eflux?--Peer (disc.) 01:13, 1 set 2009 (CEST)
Primer de tot demanar disculpes. Potser l'article no havia estat gaire entenedor perquè una part d'un parràgraf havia anat a parar més avall d'on pertocava. Referent a lo d'eflux, ho estic preguntant en Lepti que vas ser qui em va ajudar a traduir aquella frase. Gràcies per traduir les refs. I ara em miro això de la frase.--KRLS , (disc.) 02:42, 1 set 2009 (CEST)
Si que hi havia un error era "degenerar" enlloc de "regenerar". Ara si que s'entén la frase oi. Gràcies per l'observació.--KRLS , (disc.) 02:46, 1 set 2009 (CEST)
Peer: [1]--KRLS , (disc.) 13:20, 1 set 2009 (CEST)
Crec que hi ha una diferència entre aquest article i els que fem en Panellet i jo: mentre que el esborranys d'animals només diuen una part petita de la informació que es podria proporcionar, aquest diu tot (o gairebé tot) el que cal saber de la depressió Tropical. Els animals encara han de millorar molt per ser articles destacats, la Depressió Tropical no. – Leptictidium (auderiense) 13:29, 1 set 2009 (CEST)
S'han solucionat els problemes que s'han indicat, canvio el meu vot a Bo. Segueixo creient que un article curt ha d'estar molt i molt bé per que sigui considerat de qualitat, ja que un sol error representa un percentatge més gran de l'article. Considero, en aquest cas, que hi ha poca varietat de referències (la major part de la informació de l'article vé només del CNH, no es pot contrastar la informació) i, a més encara queden algunes dades sense referenciar, com són les dades dels vents màxims i la pressió mínima.--Ssola (disc.) 13:45, 1 set 2009 (CEST)
Crec que els 3 conceptes en vermell haurien de solventar-se abans de finalitzar la votació: l'article és curt i hauria de ser perfecte -com ja ho és ara la resta de l'article-. Bona feina. --JoanCa (disc.) 00:04, 2 set 2009 (CEST)

No s'hauria d'arxivar ja aquest article?Mbosch (disc.) 17:26, 2 set 2009 (CEST)

Fins que no deixin d'haver observacions no. Jo estic intentant completar el que em demanen. A més a més, tampoc fa mal.--KRLS , (disc.) 18:40, 2 set 2009 (CEST)
Ja he creat: organització convectiva, Huracà Irene (2005) i Alerta ciclònica.--KRLS , (disc.) 21:32, 2 set 2009 (CEST)