Viquipèdia Discussió:Verificabilitat

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.

Sobre aquest tauler

Les discussions prèvies estan arxivades a Viquipèdia Discussió:Verificabilitat/Arxiu 1 en data 30-06-2015.

com podeu publicar incongruències històriques com la que passo?

1
Assumpta Salvà (discussiócontribucions)

__El Reino de Aragón nace en 1035, por la unión de los condados de Aragón, Sobrarbe y Ribagorza al mando de Ramiro I. prolongandose hasta 1707, cuando Felipe IV, promulgó los Decretos de Nueva Planta__

Ben mirat, com que no parleu del lligam que estableixen amb Catalunya, encara pot passar. Però és absurd no dir que Aragó i Catalunya estableixen un tractat de sistema "confederat", (veure Pierre Vilar). s. XII. El lligam dura fins al Decret de Nova Planta, cert. Ara, si us sembla bé parlar d'Aragó i Catalunya ben separats, no oblideu que comparteixen comte-rei. sempre.

Resposta a «com podeu publicar incongruències històriques com la que passo?»
90.166.164.77 (discussiócontribucions)

Se cita erròniament el 6 de juny de 1943. El fet va ser a la matinada del 6 juliol del 1943.(Vegeu edició Wiki en llengua anglesa)

Resposta a «Battala de Kula Gulf»
Alex Stratocaster (discussiócontribucions)

Lee Harris

Resposta a «Lee Harris»
177.79.42.167 (discussiócontribucions)
Guhhyghyhuhj hoje TJ hhjuah Agatha hahahahaha
Resposta a «Canzone veneziana»
Leptictidium (discussiócontribucions)

La teoria diu clarament:

"Una bona pràctica per donar-li una oportunitat per afegir les referències és traslladar-ho a la pàgina de discussió, però de cap manera no es pot deixar una informació dubtosa."

A la pràctica, la informació dubtosa però no particularment controvertida, com per exemple si el ratpenat Eptesicus bobrinskoi viu a l'Uzbekistan, es conserva durant un cert temps amb una etiqueta de "cal citació".

Com que la pràctica em sembla més de sentit comú que la teoria, proposo el nou redactat següent:

"La informació dubtosa es pot marcar amb la plantilla "Cal citació", tret de la informació potencialment calumniosa no referenciada, que s'ha d'eliminar immediatament."

Vriullop (discussiócontribucions)

La pàgina necessita una bona repassada i ampliació. El contingut de fons no ha canviat gaire des de les primeres edicions del 2006 i ja no s'assembla gens a l'original anglès. En aquest punt, el redactat actual anglès és la secció Tagging a sentence, section, or article. Ve a dir això mateix que apuntes, amb més explicacions.

Resposta a «Teoria i pràctica»
Cap més tema anterior