Vés al contingut

Associació Cultural i LGTBI+ Okay Productions

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula d'organitzacióAssociació Cultural i LGTBI+ Okay Productions
Dades
Tipusorganització pels drets LGBT Modifica el valor a Wikidata

Lloc webokproductions.org Modifica el valor a Wikidata
Twitter (X): okpoficial Instagram: okp.oficial Youtube: UChxwlegvdH9iBPfLadwR_Lw TikTok: okp.oficial Modifica el valor a Wikidata

L'Associació Cultural i LGTBI+ Okay Productions és una organització dedicada a promoure activitats per al col·lectiu LGTBIQ+,[1] amb l'objectiu d'impulsar la cultura i el sector audiovisual de les Terres de l'Ebre i el Camp de Tarragona.[2] Roger Font, treballador de Canal Terres de l’Ebre és el seu fundador.[2] L'associació es va presentar al públic el 12 de novembre de 2022 a través de la projecció del seu primer audiovisual, Objectiu Innocent, al cinema de Roquetes, un programa d'innocentades que va ser emès al Canal Terres de l'Ebre i a diverses televisions locals catalanes el dia 28 de desembre.[2] Les activitats programades per l'associació van des de activitats més tradicionals com les celebracions de Sant Jordi i Santa Jordina o La Castanyada fins a altres més reivindicatives com el dia de l'Orgull LGTBIQ+.[3] Així, amb el suport de l'Ajuntament de Roquetes, van crear «Unicorns Pride Ebre», una gran festa en la qual van participar dos milers de persones.[4]

Referències[modifica]

  1. Redacció. «Unicorns Pride Ebre: «Hem aconseguit crear un espai segur»» (en castellà). Aprop Ebre, 27-06-2022. [Consulta: 11 gener 2023].
  2. 2,0 2,1 2,2 Turch, Rut. «Neix l’Associació Cultural Okay Productions». Ebre Digital, 15-11-2021. [Consulta: 11 gener 2023].
  3. Font, Roger. «Okay Productions aprova un pressupost de més de 14.000€». Ebre Digital, 24-01-2022. [Consulta: 11 gener 2023].
  4. «El col·lectiu LGTBIQ+ organitza la primera festa de l'orgull Unicorns Pride Ebre».

Enllaços externs[modifica]